Şimdi Ara

Logitech Z2300 - Ana Konu (İnceleme 1.mesajda) (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.967
Cevap
8
Favori
206.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Just4ForMe

quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

quote:

arkadaşlar bu site güvenilirmi eğer güvenilirse sipariş geçmeyi düşünüyorumda:http://www.alacaksan.com/LOGITECH-Z2300-200W-RMS-2+1-HOPARLOR-GUMUSSIYAH-pid-2076.html

394 lira fiyatı. Pahalı değil mi sence?

Aslında şu an da ben bir Z-2300 kullanıcısıydım fakat bilenleriniz vardır bir süre önce dolandırıldım :http://forum.donanimhaber.com/m_47757655/tm.htm

Şimdi para buldum elden temiz ve garantili alırım alırsam yoksa 0 alırım aslında Z-5500 mü yoksa Z-2300 mü biliyorum farklı şeyler ama kafamı karıştırıyor bu ikisi

Ses sistemimi kurmadan önce ben de bu ikisine çok kafa yordum, benim tercihim kesinlikle Z5500 olurdu. Ama fiyatına dikkat edin. Kimi zaman 1000 TL oluyor, kimi zaman 600 TL'ye kadar iniyor. Hesaplı bulursanız kaçırmayın derim...

• quote:

Orijinalden alıntı: FT2008

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar bu site güvenilirmi eğer güvenilirse sipariş geçmeyi düşünüyorumda:http://www.alacaksan.com/LOGITECH-Z2300-200W-RMS-2+1-HOPARLOR-GUMUSSIYAH-pid-2076.html

Aslında şu an da ben bir Z-2300 kullanıcısıydım fakat bilenleriniz vardır bir süre önce dolandırıldım :http://forum.donanimhaber.com/m_47757655/tm.htm

Şimdi para buldum elden temiz ve garantili alırım alırsam yoksa 0 alırım aslında Z-5500 mü yoksa Z-2300 mü biliyorum farklı şeyler ama kafamı karıştırıyor bu ikisi

Ses sistemimi kurmadan önce ben de bu ikisine çok kafa yordum, benim tercihim kesinlikle Z5500 olurdu. Ama fiyatına dikkat edin. Kimi zaman 1000 TL oluyor, kimi zaman 600 TL'ye kadar iniyor. Hesaplı bulursanız kaçırmayın derim...

Değerli yorumunuz için teşekkürler, Z-2300 aldım hocam

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hayırlı olsun diyelim öyleyse. Yukarıdan aşağıya okuyordum mesajları, gözümden kaçmış demek ki Z2300 aldığınız.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hayırlı olsun diyelim öyleyse. Yukarıdan aşağıya okuyordum mesajları, gözümden kaçmış demek ki Z2300 aldığınız.

Teşekkür ederim sağolun

• merhaba,
    logitech z323 2+1 kullanıcısıyım, ses sisteminden her hangi bir ses çıkmazken, pc den sesi kapatsam dahi hatta pc ye giren bağlantısını söksem dahi subwooferdan aralıklarla gök gürültüsü gibi sesler geliyor, bazen uzun süre gelmiyor bazende gök gürleme sesleri başlıyor ve uzun süre devam ediyor. Fişini çekince veya on-off dan kapatınca ses gidiyor. Bu gök gürültüsü sesinin sebebi ne olabilir? ses çok değil ama sessiz ev ortamında çok net duyuluyor. iki farklı PC de denedim, tek fişle kullanıyorum yani çoğatıcı bi hatta değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolverine

Neden pahalı?
    Çünkü logitech'in ürünleri arasında 2.1 setler içinde en güçlüsü bu da ondan.

ortalama ne kadar peki ?
  • Arkadaşlar satan var mı ? Uygun Z2300 arıyorum.Garantili olursa çok daha iyi olu.Uyduları olmasada olur.
    Çift Z2300 + Solo 7 şeklinde fantezi yapma planım var. :)
  • Düşünen olursa ben 1 sene önce almış oldugum z2300'ümü satacağım. apartmanda sesi açamıyorum, kısık seste tadı cıkmıyor. Normal standart paketine ilave 2 adet Creative THX uydu speaker da vereceğim. Malum z2300lerde bass yüksek, mid ve tiz duyabilmek için almıştım uyduları. Fiyat 280 TL. Ankarada ikamet ediyorum. düşünen pm den msg atabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conradi -- 1 Eylül 2011; 15:07:01 >
  • Beyler benim 4 yıllık z2300 uyduları cortladı ne önerirsiniz nasıl bi çözüm aramalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: conradi

Düşünen olursa ben 1 sene önce almış oldugum z2300'ümü satacağım. apartmanda sesi açamıyorum, kısık seste tadı cıkmıyor. Normal standart paketine ilave 2 adet Creative THX uydu speaker da vereceğim. Malum z2300lerde bass yüksek, mid ve tiz duyabilmek için almıştım uyduları. Fiyat 280 TL. Ankarada ikamet ediyorum. düşünen pm den msg atabilir.

THX uyduları satmanız mümkün mü ?
  • Dün itibariyle bende bir z2300 sahibiyim. Bass konusunda aradığım mutlulukmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

Beyler benim 4 yıllık z2300 uyduları cortladı ne önerirsiniz nasıl bi çözüm aramalıyım?

Diğer arkadaş THX'leri satıyorsa çok iyi olur senin için.Bütçe sorunu yoksa Solo7 öneririm.Çok iyi ikili oluyorlar. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Falkenbach54

Arkadaşlar satan var mı ? Uygun Z2300 arıyorum.Garantili olursa çok daha iyi olu.Uyduları olmasada olur.
    Çift Z2300 + Solo 7 şeklinde fantezi yapma planım var. :)

Z623 konusuna resmini koymuşsun hayırlı olsun, güzel fantazi
  • beyler şimdi z2300 ümün sigortası yandı..3lü prizde sorun vardı galiba..z2300 de kullanılan sigortanın ismi neydi akşam ona göre sigorta alacağım..
  • şuan elektronikçiye gidiyorum sisteme 2A sigortamı almalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paşa_53

şuan elektronikçiye gidiyorum sisteme 2A sigortamı almalıyım?

Patlayan sigortayı direk elektrikçiye götürüp aynısından iste derim.
  • vee beklenen oldu. aldıktan 6 ay sonra basslar tat vermemeye başlamıştı x-540 da gidip z2300 almıştım fakat aldıktan tam 15 ay sonra z2300 de doyurmamaya başladı bass performansı olarak. bundan sonra ne almak lazım bilemiyorum artık :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evomania

vee beklenen oldu. aldıktan 6 ay sonra basslar tat vermemeye başlamıştı x-540 da gidip z2300 almıştım fakat aldıktan tam 15 ay sonra z2300 de doyurmamaya başladı bass performansı olarak. bundan sonra ne almak lazım bilemiyorum artık :(

2. bir Z2300 düşünebilirsin.
  • yok hocam zaten laptopla kullaniyorum yok ses karti yok coklayici falan ugrasmak istemiyorum. uzun sure kullanmayayayim bari belki kulak aliskanligi degisir tekrar dinlemeye baslayinca doyurucu olabilir sistem
  • 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.