Şimdi Ara

Logitech Z2300 - Ana Konu (İnceleme 1.mesajda) (131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.967
Cevap
8
Favori
206.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler z2300'ümde birden problem oldu. elektrik almıyor sanırım. power tuşuna basıyorum ışık yanmıyor. 1 gün önce hiç sorun yoktu?
    z2300lerde bildiğiniz genel bi problem varmı sigorta filan gibi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joker

beyler z2300'ümde birden problem oldu. elektrik almıyor sanırım. power tuşuna basıyorum ışık yanmıyor. 1 gün önce hiç sorun yoktu?
    z2300lerde bildiğiniz genel bi problem varmı sigorta filan gibi?

Aklıma gelen sigorta. Çıkarıp bi baksan iyi olur.
  • baktım sağlam gibi gözüküyor ama içinde buğulanma benzeri bişi vardı. belkide su değilde şeffaf başka bi maddedir heralde. sigortanın dışı temizdi camın içindeki buğuyu saymazsak sıkıntı yok gibi. başka fikri olan?
  • sigortayı test ettim sigorta uçmuş sanırım :)
  • evde buna uyacak sigorta bulamadım. dışından tel taksam sorun olurmu acaba :(
  • Bana sorarsan elektrikçiye git derim. Fazladan macera aramaya gerek yok.
  • sigortayı aliminyum folyo ile kapladım şimdilik :) çalışıyor gibi
  • Kardeşim benimkide 1 ay önce atmıştı..elektrikçiden 2a sigorta aldım hala daha kullaniyorum..tanesini 25krş almıştım..
  • bende aldım bu gün sigorta değiştirdim :) aynı sorunu yaşayan arkadaşlara bilgi olsun buraya yazdıklarımız :) onlarında başına gelir muhtemelen :)
  • bu sistemin sıfırı hala satılıkmı-aslında bende ses sistemi var 10.2 :D 2 tane 5.1 sistemini bağladım birisi Genius SW-5.1 3005 diğeride premier pht-58 ev sineme sistemiydi bu sanırım dvdside vardı çünkü.Ses çok çıkıyor ama ben çok daha fazla bass istiyorum 1000 lik bass alıcaktım evdekilerden izin çıkmadı boyut ve aşırı ses yaratıcağı için.Bana böyle bassı çok sağlam olan bi sistem önerirmisiniz-z2300 ün hala sıfırını bulabileceğim yerler yada ?
  • Sıfırını bulmak oldukça zordur. Sıfır satan yer varsa da fiyatının yüksek olacağını sanıyorum. Size önerim 2.el temiz bir sistem almanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _DIESEL_

@Just4me

benim z2300 lerin bir tanesi 4.yılını bitirmek üzere diğeri henüz 1 yıllık eski olanın ses açıp kaparken cızırtı dışında hiçbir sorunu yok her ikisi ilk günkü kadar binayı sallayabiliyor

bu arada sisteminin yanındaki diğer woofer pasifmi aktifse ne ile besliyorsun z2300 ile senkronizasyonunda sorun varmı ?

Vay be şaka maka bi sene olmş kardeşim. Eee benim cihaz nasıl varmı arızası
  • arkadaşlar benim z2300 ses anlık bir gidip bir geliyor.cızırtı şeklinde. ses kablosu boşta iken bile ara ara gidip geliyor.garantsi hala devam ediyor.kablolara baktım herhangi bir temassızlık yok.problem ufak bir şey ise garantiye göndrmek istemiyorum.yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALi

quote:

Orijinalden alıntı: _DIESEL_

@Just4me

benim z2300 lerin bir tanesi 4.yılını bitirmek üzere diğeri henüz 1 yıllık eski olanın ses açıp kaparken cızırtı dışında hiçbir sorunu yok her ikisi ilk günkü kadar binayı sallayabiliyor

bu arada sisteminin yanındaki diğer woofer pasifmi aktifse ne ile besliyorsun z2300 ile senkronizasyonunda sorun varmı ?

Vay be şaka maka bi sene olmş kardeşim. Eee benim cihaz nasıl varmı arızası

cihazda sıkıntı yok benim eimde sıkıntı çıkaramaz bu makinalar lakin artık yüzüne bakamıyorum hayat koşuşturması bu ara mp3 playera sardım kulaklıkla kopuyorum

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evomania -- 5 Kasım 2011; 9:59:25 >
  • Konu canlansın arkadaşalar

Bende takviye yapmak istiyorum z2300 e ses şiddeti yetmiyor tizler de eksik geliyor. Bana iyi mid ve tiz barındıran bi 2.0 yada çok sağlam 2 adet uydu lazım z2300 kaldırmaz demeyin harici amfim var.

Sisteme yapılan takviyelerden ve yapılabileceklerden bahsedelim biraz :)
  • Arkadaşlar kafamda birşey var bunu konu hakkındaki tecrübeli arkadaşlar için soruyorum;
    Şimdi bende 1 adet z2300 mevcut fakat artık yetmiyor bunun için bir z2300 subu düşünüyorum 1 tane daha buraya kadar herşey normal şimdi gelelim benim problemime
    ben 2 sistemi tek kumanda üzerinden kontrol etmek istiyorum . Sesi windows üzerinden veya 2 kumandadan değilde tek kumandadan kontorl etmek amacım fakat bunu yaparkende sistemin orjinal kabloları ve subun içine dokunmamak istiyorum orjinalini bozmak kesinlikle istemiyorum. Kafamda şöyle bir fikir belirdi 2 adet z2300 müz var , kumandadan suba giden kabloya, aynı kablonun dişi uçlu girişini ve öteki ucunun erkek uçlu olanını ekleyip suba öyle bağlayarak orjinalini bozmamış oluruz. Aynı şekilde diğer z2300 e de aynısını yaptık diyelim sıra ikisi arasında ki bağlantıya geldi, bunu da 2 sistemede sonradan eklemiş olduğumuz kablolar arasında yapmış olsak nasıl bi sonuç ortaya çıkar ? Yani 1. z2300 ün kumanda kablosuna sonradan eklediğimiz kablo ile 2. z2300 ün kumanda kablosuna sonradan ek yaptığımız kabloları birbiryle birleştirmekte nasıl bi sonuç ortaya çıkar? Biliyorum biraz uç noktada bi fikir oldu ama sistemin içini açmak istemiyorum umarım derdimi anlatabilmişimdir. Farklı fikirleri olan varsa o arkadaşlardan da fikirlerini ve deneyimlerini paylaşmalarını rica ediyorum.

• Ben 2 Z2300'ü ses kartına bağlayıp 2 üniteden de sesi yarıya kadar getirip ses ayarlarını bilgisayardan hallediyorum. Bence kablo olaylarına girme.
  • Ben tek kumandadan 2 sini birden kontrol etmek istiyorum setin orjinalini bozmadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

Ben 2 Z2300'ü ses kartına bağlayıp 2 üniteden de sesi yarıya kadar getirip ses ayarlarını bilgisayardan hallediyorum. Bence kablo olaylarına girme.

nasıl bir duygu 2 sini aynı anda dinlemek tek z2300 kıyaslarsan artı ve eksileri nelerdir ?
  • 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.