Şimdi Ara

Logitech Z2300 - Ana Konu (İnceleme 1.mesajda) (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.967
Cevap
8
Favori
206.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: donyali61

Merhabalar.

Z2300 için SOLO 7C uydu ve Creative X-Fi Surround USB ses kartı alacağım fakat sormak istediğim birşey var.

Şimdi 2 sistemi ses kartına nasıl bağlayabilirim?Z2300 ü ses kartının SUB çıkışına bağlayıp uyduları kartın Left/Right yazan kısmına bağlasam olurmu?Yoksa Left/Right çıkışını çoklamam mı gerekecek?

Valla ben Audigy 2 ZS kullanıyorum.Normal girişten çoklayıcı ile devam.Diğer girişlerde hatırladığım kadarıyla ses kalitesi düşüyordu.Ya da çalışmıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Falkenbach54

quote:

Merhabalar.

Z2300 için SOLO 7C uydu ve Creative X-Fi Surround USB ses kartı alacağım fakat sormak istediğim birşey var.

Şimdi 2 sistemi ses kartına nasıl bağlayabilirim?Z2300 ü ses kartının SUB çıkışına bağlayıp uyduları kartın Left/Right yazan kısmına bağlasam olurmu?Yoksa Left/Right çıkışını çoklamam mı gerekecek?

Valla ben Audigy 2 ZS kullanıyorum.Normal girişten çoklayıcı ile devam.Diğer girişlerde hatırladığım kadarıyla ses kalitesi düşüyordu.Ya da çalışmıyordu.

Anladım.Peki Sub'dan boğuk bir müzik sesi geliyormu çoklayıcı ile bağladığınız zaman?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Falkenbach54

quote:

Merhabalar.

Anladım.Peki Sub'dan boğuk bir müzik sesi geliyormu çoklayıcı ile bağladığınız zaman?

Çoklayıcı ilede bağlasam çoklayıcısızda taksam geliyor. :)

• Beyler bu bass testte bi göz atın süper bass var bu şarkıda..ne zamandır bu şarkıyı dinlemiyordum aklıma gelmişken sizlede paylaşayım dedim..

THX-MTX Night Bass
  • Elimdeki ses kartıyla Z2300'ü satıyorum. İlgilenen varsa beklerim.

Her ikisinin de garantisi, kutusu ıvırı zıvırı tam.
  • Arızalı z2300 elinizde varsa irtibata geçebilirsiniz
  • Bu ses sistemi bitmemeli , yeniden piyasaya sürülmeli
  • 2. el almayı pek istemiyorum , 0 kutudan acılanla alacağım 2. el de ne fark var anlayamam

Kenar köşe mahallelerdeki bilgisayar parçası satan yerlerden 0 bulmak mümkün müdür acaba ?
  • @@Majesty

0 olarak bulmak açıkçası çok zor.
    Zamanında,forumda geçen bir konuda bir arkadaş piyasada bulunmayan yada zor bulunan ses sistemlerinin olduğu Gaziantep'teki bir mağazadan bahsetmişti.
    Eğer o mesajı-konuyu bulabilirsem o mağazaya bakmayı düşünüyorum.

Eğer varsa sizinle irtibata geçerim.
  • Sağol R0ME , logitechin bu ses sisteminin üretimini durdurması talihsizce olmuş .

Bu ara zaten elimi neye atsam dolar, euro yüzünden fiyatları uçmuş .
  • Bu parça sisteminizin yarım ses seviyesi ve sonrasında subwooferinizdan sadece plastik sesi geliyor ve distorsiyondan başka şekilde etkilemiyorsa woofer konumlandırmanız yanlış yada odanız fazlasıyla küçüktür hacim olarak keza bass i love you şarkısı ve diğer çok alt frekanslı bass şarkıları için de geçerli güzel bir testtir

• quote:

Orijinalden alıntı: _DIESEL_

Bu parça sisteminizin yarım ses seviyesi ve sonrasında subwooferinizdan sadece plastik sesi geliyor ve distorsiyondan başka şekilde etkilemiyorsa woofer konumlandırmanız yanlış yada odanız fazlasıyla küçüktür hacim olarak keza bass i love you şarkısı ve diğer çok alt frekanslı bass şarkıları için de geçerli güzel bir testtir

Ben tam arayı bulamadım.Şöyle ki şuan bu ve bunun gibi parçalarda sıkıntı yok.Fakat belli bir frekans aralığı var çok üst frekans basslarda değil sanırım 50-70 arası biryerde olan basslar tamamen kayboluyor.2 adım sağa kaydığım zaman ise inanılmaz şiddetli oluyor.Bu parçalara en basit örneği mode xl midir nedir onun bir bass mode parçası var onunla verebilirim.Bu sefer o bassa göre konumlandırma yaptığım zaman böyle derin basslar şiddetini kaybediyor pek etkili olamıyor.Tek çare daha büyük bir oda sanırım.Aslında çokta ufak değil 17-20 m2 arası şuan sistemin bulunduğu oda.

• Zaten tam anlamıyla tüm frekansları mükemmel anlamda hissetirecek konum bulmak için subwooferdan uzak yerde oturmanız yani subwooferin karşı çapraz köşesinde olman lazım yoksa subwoofera yakın ve önünde olduğun sürece mutlaka bası frekansları kaybedersin amaçtı bu kaybı minimize etmek ki bu parçada distorsiyondan ziyade frekanslara tepki veriyorsa sistemin sorun yok
  • quote:

Bu parça sisteminizin yarım ses seviyesi ve sonrasında subwooferinizdan sadece plastik sesi geliyor ve distorsiyondan başka şekilde etkilemiyorsa woofer konumlandırmanız yanlış yada odanız fazlasıyla küçüktür hacim olarak keza bass i love you şarkısı ve diğer çok alt frekanslı bass şarkıları için de geçerli güzel bir testtir

Sesi yarıya kadar getiremeden camlar titremeye başladı. Önceden böyle titrediğini hiç görmemiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

quote:

Sesi yarıya kadar getiremeden camlar titremeye başladı. Önceden böyle titrediğini hiç görmemiştim.

Bu parça diğeri kadar alt frekanslara inemesede diğerine nazaran daha fazla rezonansa sokacaktır odadaki materyalleri

• Arkadaslar bana 1 cift kaliteli tweeter lazim fiyat olarak 50-60 lira 30-40 lira arasi yuksek seste cizirti yapmiyacak tweeter ariyorum ne onerirsiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyldz

Arkadaslar bana 1 cift kaliteli tweeter lazim fiyat olarak 50-60 lira 30-40 lira arasi yuksek seste cizirti yapmiyacak tweeter ariyorum ne onerirsiniz ?

tweeter arayacağına komple uydu değiştirmek için çabala forumda ben ve birkaç arkadaş tweeter eklemişti ama verim alamıyorsun çünkü direkt amfiden paralel bağladığın herhangi bir devre ile ayıramayacağından dolayı midlere eş değer yük tweetera binince parlıyor ve mid sesleri gölgeleyip fazlasıyla kulak tırmalıyor en kötü mega uydusu tavsiyedir
  • Elimde orta düzeyli araç ampfisi bulunmakta bunu z2300 ün uydu çıkışına çoklayıcı ile bağladım z2300 un kendi uyduları da suba bağlı olarak çalışıyor harici ampfiye ise elimde bulunan mid sesler için yapılmış beko müzik seti hoparlörlerim var bunu da ampfiye bağladım sonuç çok iyi midler düzeldi fakat müzik seti hoparlörlerinde ki tizler kalitesiz ve sesi erken bozuyor(z2300 uydularından daha iyi) bunun için o tizleri iptal edip yerine daha kaliteli bir çift tiz hoparlör aramaktayım Önerebileceğiniz neler olabilir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fox90 -- 11 Aralık 2011; 22:25:31 >
  • http://www.youtube.com/watch?v=3owAY32GfYU
    Valla Z2300 bunun gibi başka hiçbir parçada çıldırmıyor sanırım. :) Eğer doğru bir konumlandırmanız varsa şu ilk baştaki parça emin olun odadaki herşeyi hatta üzerinizdeki şeyleri bile vibrasyona sokacaktır. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyldz

Elimde orta düzeyli araç ampfisi bulunmakta bunu z2300 ün uydu çıkışına çoklayıcı ile bağladım z2300 un kendi uyduları da suba bağlı olarak çalışıyor harici ampfiye ise elimde bulunan mid sesler için yapılmış beko müzik seti hoparlörlerim var bunu da ampfiye bağladım sonuç çok iyi midler düzeldi fakat müzik seti hoparlörlerinde ki tizler kalitesiz ve sesi erken bozuyor(z2300 uydularından daha iyi) bunun için o tizleri iptal edip yerine daha kaliteli bir çift tiz hoparlör aramaktayım Önerebileceğiniz neler olabilir ?

Birkaç kere okumama rağmen anlayamadım ne demek istediğini uydu çıkışna çoklayıcı ile amfi takmak beko müzik seti vs ama tweeter tavsiyem ise ;

http://www.sahibinden.com/arama?pagingOffset=0&query_text=tweeter&sorting=date_desc&language=tr&viewType=List

Linkteki 50 lira üstü jbl , focal ,pioneer voltaj değerleri uygun herhangi bir tweeter uygundur 50 liranın altı ürünlerin orjinal olma ihtimali çok düşüktür 2.el olsa dahi

• 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.