Şimdi Ara

Logitech Z2300 - Ana Konu (İnceleme 1.mesajda) (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.967
Cevap
8
Favori
206.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Z2300 ün uydu çıkışına çoklayıcı bağladım 2 adet, ve toplamda 4 adet uydu çıkışım oldu 2 yere z2300 ün kendi uydularını bağladım geriye kalan 2 yerede elimde bulunan amfinin çıkışlarını bağladım( yani amfiden pc ye çekiceğim kabloyu z2300 ün uydu çıkışına bağladım ) amfiye de elimde bulunan 2 adet beko müzik seti hoparlörlerini bağladım .
    Kısacası z2300 ün uydu çıkışlarına amfi yardımıyla müzik seti hoparlörleri bağladım ama müzik seti hoparlörlerinin üzerinde bulunan harici tweeter lar kalitesiz onları değiştirmek istiyorum. Umarım anlatabilmişimdir

Sonuç olarak midlerim iyileşti şuan çok memnunum ses kartından tiz frekanslarını kısıp yerine tweeter bağlarsam daha iyi sonuç alacağımı düşünüyorum
    Müzik setinin modeli şudur Beko Md 4440 VCD
    Hoparlörleri setten ayırıp elimde ki amfiye bağladığımda ( ki z2300 den önce öyle kullanıyordum ) neredeyse performansı 2 misli arttı diyebilirim boyut olarak küçükler fakat işlevleri şuan ki mid eksikliğimi rahatlıkla karşılıyor tek eksiği üzerinde ki tweeterin sesi erken bozması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fox90 -- 12 Aralık 2011; 14:32:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _DIESEL_

quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

quote:

Bu parça sisteminizin yarım ses seviyesi ve sonrasında subwooferinizdan sadece plastik sesi geliyor ve distorsiyondan başka şekilde etkilemiyorsa woofer konumlandırmanız yanlış yada odanız fazlasıyla küçüktür hacim olarak keza bass i love you şarkısı ve diğer çok alt frekanslı bass şarkıları için de geçerli güzel bir testtir

Sesi yarıya kadar getiremeden camlar titremeye başladı. Önceden böyle titrediğini hiç görmemiştim.

Bu parça diğeri kadar alt frekanslara inemesede diğerine nazaran daha fazla rezonansa sokacaktır odadaki materyalleri

2 sisteme biraz yükleneyim dedim. 2 kumandadan da sesi yarıya getirip bilgisayardan da sesi yarıladım ve aşağı kata indim, nasıl ses geliyor diye. Başımı evin girişindeki kapıya koyayım dedim. Kafamı bi koydum, ohh sanki masaj yaparmışçasına tatlı tatlı titretiyordu ama şöyle bir sorun var. Müzik bittiğinde tekrardan odaya geldiğimde koku vardı. Sisteme çok yüklenince sistemden kokular geliyor ama seste herhangi bir bozulma olmuyor. Bu kokuyu önemsemek gerekir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: uyldz

Şimdi şöyle anlatim

Z2300 ün uydu çıkışına çoklayıcı bağladım 2 adet, ve toplamda 4 adet uydu çıkışım oldu 2 yere z2300 ün kendi uydularını bağladım geriye kalan 2 yerede elimde bulunan amfinin çıkışlarını bağladım( yani amfiden pc ye çekiceğim kabloyu z2300 ün uydu çıkışına bağladım ) amfiye de elimde bulunan 2 adet beko müzik seti hoparlörlerini bağladım .
    Kısacası z2300 ün uydu çıkışlarına amfi yardımıyla müzik seti hoparlörleri bağladım ama müzik seti hoparlörlerinin üzerinde bulunan harici tweeter lar kalitesiz onları değiştirmek istiyorum. Umarım anlatabilmişimdir

Sonuç olarak midlerim iyileşti şuan çok memnunum ses kartından tiz frekanslarını kısıp yerine tweeter bağlarsam daha iyi sonuç alacağımı düşünüyorum
    Müzik setinin modeli şudur Beko Md 4440 VCD
    Hoparlörleri setten ayırıp elimde ki amfiye bağladığımda ( ki z2300 den önce öyle kullanıyordum ) neredeyse performansı 2 misli arttı diyebilirim boyut olarak küçükler fakat işlevleri şuan ki mid eksikliğimi rahatlıkla karşılıyor tek eksiği üzerinde ki tweeterin sesi erken bozması

anladım ama şu yöntemi denemelisin öncelikle z2300 uydularını unutalım söküp koyalım bir yere sonra elindeki çoklayıcı z2300 diil pc ses çıkışını çoklayıp z2300 bir yana diğerine elindeki amfiyi sürmelisin sonra z2300 sadece subwoofer görevi görürken diğer amfiye bağladığın uydular bağımsız bir amfi ile sadece mid ve tizlere girsin pc dende bassları kısarak z2300 aktif woofer ve diğer uydularıda senkronize şekilde bağımsız amfi ile harmanlarsan daha verimli olur böylece tiz ihtiyacıda gütmessin ve 4 uydudan doğan gürültü ve kalitesizliği giderirsin bir dene derim

• O yöntemi de denedim fakat şuanda elde ettiğim ses de çok iyi. Ben bass ve ses kontrolünü z2300 kumandasından kontrol etmek istediğimden böylesi daha iyi oldu benim için, birde harici amfi üzerindeki ses ayarını z2300 ün biraz üstünde tuttum z2300 ün uydularındaki ses duyulmuyor gibi müzik seti hoparlörlerimin sesini dinliyorum ses yükseldiğinde z2300 uydularını farkediyorum. Aradığım tweeter da ki özellikler de yüksek seste kendini bozmamalı çok fazla tiz vermesi önemli değil.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bu parça sisteminizin yarım ses seviyesi ve sonrasında subwooferinizdan sadece plastik sesi geliyor ve distorsiyondan başka şekilde etkilemiyorsa woofer konumlandırmanız yanlış yada odanız fazlasıyla küçüktür hacim olarak keza bass i love you şarkısı ve diğer çok alt frekanslı bass şarkıları için de geçerli güzel bir testtir

Sesi yarıya kadar getiremeden camlar titremeye başladı. Önceden böyle titrediğini hiç görmemiştim.

Bu parça diğeri kadar alt frekanslara inemesede diğerine nazaran daha fazla rezonansa sokacaktır odadaki materyalleri

2 sisteme biraz yükleneyim dedim. 2 kumandadan da sesi yarıya getirip bilgisayardan da sesi yarıladım ve aşağı kata indim, nasıl ses geliyor diye. Başımı evin girişindeki kapıya koyayım dedim. Kafamı bi koydum, ohh sanki masaj yaparmışçasına tatlı tatlı titretiyordu ama şöyle bir sorun var. Müzik bittiğinde tekrardan odaya geldiğimde koku vardı. Sisteme çok yüklenince sistemden kokular geliyor ama seste herhangi bir bozulma olmuyor. Bu kokuyu önemsemek gerekir mi?

O koku normal. :) İlk başlarda güzel bir koku ama sonradan kötü bir koku oluyor.Sonrada kayboluyor.

• 300tlye kadar 2.el Logitech Z2300 arıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: grand3

300tlye kadar 2.el Logitech Z2300 arıyorum..

2. el için 300tl çok fazla kardeşim..2. el ederi bence en fazla 200tl dir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: grand3

300tlye kadar 2.el Logitech Z2300 arıyorum..

300tl vericeksen kardeşim benim sistemi hemen veriyim sana hemde sıfır g500 uydu takımıyla birlikte
  • Servisten yeni gelen 2. yılını 4 ay sonra dolduracak z 2300 üm ün uydularını yakıp yakıp servise göndermelerim çok güzel bir sonuç verdi z 5500 uyduşarı ile değiştirdiler en sonunda.

bi sorum olacak bu uydular 62 watt yazıyor. bu gücü alabilrmiyim ki sistemden yani sormak isteiğim asıl soru şu subdan max. 40 w lık mı güç çıkar bu uyduları tam verimde kullanabilirmiyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercanyerci -- 23 Aralık 2011; 13:25:52 >
  • Öncelikle hepinize mutlu yıllar arkadaşlar bugün ev partisi düzenliyoruz haliyle z2300 lere büyük iş düşüyor yavaş yavaş ısıtmaya başladım aletleri Deneme turları atıyorum sistemin devreleri yanana kadar kasarım sabaha kadar

1:21 den sonra 720 p modunda dinleyin benzer müzik tarzı varsa paylaşabilirsiniz

• Arkadaşlar 2.el Z2300 alıcam tahmini 2.el piyasası ne kadar bu ürnünün?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tony Tony

Arkadaşlar 2.el Z2300 alıcam tahmini 2.el piyasası ne kadar bu ürnünün?

Max. 250 lira.
  • quote:

quote:

Max. 250 lira.

Saolun hocam beklediğimden biraz pahalı çıktı ama max diyorsunuz.
  • quote:

quote:

quote:

Max. 250 lira.

Pahalı dediysem de garantisi, kutusu ıvırı zıvırı bulunan sisteme 240-250 civarı verilebilir durumuna göre yani.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Max. 250 lira.

Pahalı dediysem de garantisi, kutusu ıvırı zıvırı bulunan sisteme 240-250 civarı verilebilir durumuna göre yani.

z623 bile olmuş 400 küsür lira temiz garantili z2300 çok rahat 250 ederi var

• quote:

Orijinalden alıntı: World Magnetic

Burada uygun fiyata var

z5500 le karıştırdılar heralde

• quote:

Burada uygun fiyata var

Öhöh geçen yıl vatanda indirimde 200 tl,idi almadığımın pişmanlığımı şimdi yaşıyorum .

• quote:

quote:

Burada uygun fiyata var

Öhöh geçen yıl vatanda indirimde 200 tl,idi almadığımın pişmanlığımı şimdi yaşıyorum .

Belki bi enayi çıkarsa hesabı. Bu fiyat ne böyle arkadaş...Z2300'me inanamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizhan72 -- 4 Ocak 2012; 15:51:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: papa het

Z5500 uydularını bağladık artık sesler herzamankinden daha güçlü, berrak, ve ayrıntılı

Hocam garantiden falan mı geldi ? Yoksa siz mi aldınız.Neden Megaworks ya da S750 uydusu düşünmediniz ? S750 pek sağlıklı olmuyor Z2300 ile ama her halukarda Z5500 uydularından iyi olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: papa het

Z5500 uydularını bağladık artık sesler herzamankinden daha güçlü, berrak, ve ayrıntılı

z2300 uydularından sonra z5500 uyduları ilaç gibi geliyor..benim sistemde 1 sene önce garantiden z5500 uydularıyla gelmişti, ses daha fazla ve net çıkıyor..

• 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.