Şimdi Ara

Logitech Z2300 - Ana Konu (İnceleme 1.mesajda) (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.967
Cevap
8
Favori
206.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler herkese iyi akşamlar,haftasonu vatanda indirim var.
    www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/creative-xfi_titanium-x-fi-titanium-pci-e-ses-karti/productdetails.aspx?I_ID=36394

linkteki ses kartını almayı düşünüyorum,yalnız anakartımda şu

bundaki ses cıkışından daha bir ses alabilirmiyim?

eşişbücüş,ses sistemim z2300

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p28 -- 27 Ocak 2012; 20:00:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: p28

beyler herkese iyi akşamlar,haftasonu vatanda indirim var.
    www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/creative-xfi_titanium-x-fi-titanium-pci-e-ses-karti/productdetails.aspx?I_ID=36394

Hocam her şekilde iyi olur.Ama Xp kullanıcısı iseniz ve uzun süre Xp kullanmayı düşünüyorsanız emin olun Z2300 en iyi performansını Audigy 2ZS ile veriyor.Özellikle bass tonlaması konusunda çok iyi.Hemde ucuz bir kart.

• quote:

Orijinalden alıntı: Falkenbach54

quote:

Orijinalden alıntı: p28

beyler herkese iyi akşamlar,haftasonu vatanda indirim var.
    www.vatanbilgisayar.com

Hocam her şekilde iyi olur.Ama Xp kullanıcısı iseniz ve uzun süre Xp kullanmayı düşünüyorsanız emin olun Z2300 en iyi performansını Audigy 2ZS ile veriyor.Özellikle bass tonlaması konusunda çok iyi.Hemde ucuz bir kart.

cevabınız için teşekkür ederim ama 64 bit win 7 kullanıyorum.

• Beyler, sub ın kontrol kablosunu 15 pin vga kablosu ile uzatabilirmiyim ?

sub ı odanın kosesine tasımak istiyorum da, uyduları tos kablo ile uzatabildim ama sub kontrol kablosu kısa kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: papa het

Z5500 uydularını bağladık artık sesler herzamankinden daha güçlü, berrak, ve ayrıntılı

Logitech Z2300 - Ana Konu (İnceleme 1.mesajda)

Watt olarak tam verim alınabilirmi peki ?? bndede aynı şekilde garantiden yolladılar.

• Boşuna uydularla ugrasıyosunuz. z2300 uyduları cok iyi mid ve tiz veriyor ama kullanabilene...
  • quote:

Orijinalden alıntı: proximussa

Beyler, sub ın kontrol kablosunu 15 pin vga kablosu ile uzatabilirmiyim ?

sub ı odanın kosesine tasımak istiyorum da, uyduları tos kablo ile uzatabildim ama sub kontrol kablosu kısa kalıyor.

Uzatamazsın,daha önce bir arkadaş denemişti bu kablo le uzatmayı fakat başarısız olmuştu yine de elinde bu tür bir kablo varsa denemekten zarar gelmez.
  • vga to vga aparatıyla olabilir sanırım sonrada kabloyu uzatırsın.
  • vga to vga ile bir denicem, max 3-5 tl briseydir nasılsa, olmazsa da fazla bir zararı olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercanyerci

quote:

Z5500 uydularını bağladık artık sesler herzamankinden daha güçlü, berrak, ve ayrıntılı

Watt olarak tam verim alınabilirmi peki ?? bndede aynı şekilde garantiden yolladılar.

Sizlerde ki z2300 kolonların da ne gibi bir sorun vardı ki 5500 ile degistirdiler ?

Benim gecen ay 2300 kople servise gitti geldi trafosunu, guc beslemesini falan degistirmisler ama sol kolonda bagzı frekanslarda cazırtı yapmaya basladı, kagıt surtmesi gibi bir ses cıkıyor.

Bir sure bekleyip bu sorunla yeniden servise gondersem degistirirlermi acaba ?

logosoft a gidiyor benimkiler.

• Bende bu uydulardan sıkılmış durumdayım
  • quote:

quote:

quote:

Sizlerde ki z2300 kolonların da ne gibi bir sorun vardı ki 5500 ile degistirdiler ?

Benim gecen ay 2300 kople servise gitti geldi trafosunu, guc beslemesini falan degistirmisler ama sol kolonda bagzı frekanslarda cazırtı yapmaya basladı, kagıt surtmesi gibi bir ses cıkıyor.

o kağıt sürtmesi kronik z2300 sorunu gibi birşey bende de var çok duydum fakat serviste yardımcı olmuyorlar o konuda.

• quote:

quote:

quote:

Seste cızırtı vardı önce sol uyduda başlamıştı. ses gitti sonra hiç çıkmadı. onu değiştrdiler. sonra sağ bozuldu aynı şekilde cızırtı ve sessizlik. ondan sonra uydular patlamış yada yanmış diye kağıda yazıp yanında z5500 uydusu verdiklerini yazmışlar. muhtemelen benimkindeki sorun uyduların patlaması.

• Desenize ya kolonlar hepden gidicek ki degistirsinler, ya da 5500 kolonlarını satan birilerini bulup bu dertten kurtulucam.

sizinde servis logosoft muydu ?
  • özledim eski setimi solo7 ile beraber kullanıyordum.. o bassların vuruşlarını hala unutamıyorum.. keşke ihtiyacım olmasaydı da satmasaydım
  • benim penta 'y dı ama neler yaşadım ben biliyorum. 6 kez falan gitti yani. bi gidiyo sorun yok deyip gönderiyolar. bi gidio garanti belgesini koymadım kutuya diye 1 ay gelmiyor hiç bir işlem de yapılmıyor tabi bu sırada. Cızırtı çıkan hoparlöre sağlam denildi falan. şimdi gelen z5500 uyduları zannediyorumki kullanılmış. yada epey eskiler. en azından bi sıkıntı yok şimdilik
  • z5500 uydulu haliyle 1 yıldır kullanıyorum hiçbir sorun olmadı..sadece sol uydu arada cızırdıyor, o seste uydunun kabini dolasıyla çıkıyor mesala uyduyu elimle sıhtığım zaman cızırtı olmuyor..
  • benimkininde sağ uydusunda arada bir cız cız ses çıkıyor garantiye vermem gerekirmi sizde 6 ay garantisi var daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

özledim eski setimi solo7 ile beraber kullanıyordum.. o bassların vuruşlarını hala unutamıyorum.. keşke ihtiyacım olmasaydı da satmasaydım

Sistemin emin ellerde hocam, keyifle dinliyorum ara ara
    Bir sorunu yok çok şükür.
  • Valla bende ne yapacagımı sasırdım, ilk cıktıgı gunden bu yana hayalini kurdum z2300 lerin, denk geldi aldık hala garantili diye, simdide bu uydudaki cızırtı cıktı iste.
    keyifle dinlemek nasip olmadı birturlu.

Elimde z3 diye gecen, z2300 un bir alt modeli var, onu satabilirsem z5500 un uydularından alıp denicem. oda olmazsa z2300 un calıstırabilecegi baska bir kolon takımı aricam artık.

Ya da diyorum guzel bir kolon tamircisi bulup kolonu guzelce bir elden gecirtsem mi ?
  • 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.