Şimdi Ara

Logitech Z2300 - Ana Konu (İnceleme 1.mesajda) (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.967
Cevap
8
Favori
206.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chako

peki arkadaşlar z2300 bu haliyle lcd bir tvye bağladığımda salonda beni gayet güzel bir film atmosferine sokar dimi

televizyonda iyi oluyo kardeş merak etme.abime verdim ben sistemimi o bağladı.gürletiyor koskoca salonu merak etme.
  • içimi rahatlattın saol. bu arada bunu dandik bir mp3 playerada bağlasan telede bağlasan farketmez önemli olan içindeki mp3 ün ses saklitesi kbps 320 üstüyse sen gör kaliteyi. zaten bu ses sistemi ne alırsa onu verebilir. eğer lcd de yüksek kaliteli mesala mkv seyrederek süper olur ses benim korkum normal tv yayınlarındada güzel ses verirmiydi ama leylandi arkadaşımının yorumundan sonra bu korkumuda yenmiş oldum.
  • İYİ GÜNLER Z2300 ALDIM BUGUN YARIN ULAŞIR VATANBİLGİSAYARDAN LAPTOP TA SAMSUNG R522 MUZİK VE OYUN OYNARKEN KULLANICAM FİLM İZLEMİYORUM GENEL OLARAK BAKTIĞIMIZDA YORUMLAR GUZEL BEN SADECE PERFORMANSI NASIL OLUR DİYE SORUCAM SİZE İYİ YAPMIŞMIYIM NE DERSİNİZ.
  • hiçbir sorun olmaz.ben laptop'umda kullanıyordum,arada mp3 çalarımı bağlıyordum.bu halde bile gayet iyi.basslara zaten laf yok %50 den fazla açmama gerek kalmıyordu titretiyordu sonrası,biraz tiz yönünden eskik gelebilir.onuda kolayca ekolayzırda bir iki oynamayla halletmek mümkün.zaten ürünün amacı bu.ne bağlanırsa bağlansın yüksek kalitede ve verimli ses vermesi.iyi forumlar....
  • Logitech z2300 2.1 i laptop kullanımına tavsiye etmem audigy veya xfi ses kartının performansı bir o/b ses kartının performansı arasında dağlar kadar fark var
  • bunu mu alalım creative t3 mü alalım artık son karar günleri midler tizler güzel değil diyosunuz kafamı karıştırıyorsunuz
    z5500 e de o kadar para vermek istemiyorum
  • Z2300 alın siz,mid tizler program ve ekolayzir yardimiyla gayet guzel Hal aliyor

Aldiktan sonra ayarlayamayacak fln olursaniz,elimden geldigince yardimci olmaya calisirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diyar_21
    bunu mu alalım creative t3 mü alalım artık son karar günleri midler tizler güzel değil diyosunuz kafamı karıştırıyorsunuz
    z5500 e de o kadar para vermek istemiyorum

sanio musun ki z5500 harika tizlere sahip ? arkadasima aldik kullabdik biraz ama bass i eb dusukte kullanmadigin surece tiz alman imkansiz gibi bisi
  • z2300 alacam gibi görünüyor ztn... 5+1 i dağıtıp kurmak meşakatli iş odanın içinde kablolar bilmem ne dolan dolan dur z2300 ü hiç dinleme şansım olmadı... creative t3 neden daha pahalı ki 340 tl civarı özelliklere baktığın zaman daha düşük ama daha pahalı onu da dinlemedim gerçi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diyar_21 -- 3 Kasım 2010; 22:36:08 >
  • müzikal açıdan çok büyük beklenti içerisindeyseniz z2300 den uzak durmanızı öneririm.sadece bass ağırlıklı türde müzikler dinleyecekseniz sizi uçurur.rock metal vb enstrüman ağırlıklı müzikler için z2300 intahar demek bana göre.müzik için en iyi cihaz stereo hopörlördür bu gerçek.ben olsam creative t3 alırdım yıkıcı bass manyağı değilsem.müzik kulağı iyi olan biri olarak söylüyorum bunu.dinlemeden alamamanı öneririm.f/p olarak z2300 önde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _leylandi_ -- 4 Kasım 2010; 0:08:11 >
  • yani bass hastalığımız yok müzik dinlerken ses kalitesinden tatmin olalım kaliteli doyurucu ses alalım o yeter...
  • valla isparta ve cevredindeki herkes misafirimdir gelsin dinlesin begenirse alsin derim hep
  • istanbul lazım valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed_Passion

Z2300 alın siz,mid tizler program ve ekolayzir yardimiyla gayet guzel Hal aliyor

Aldiktan sonra ayarlayamayacak fln olursaniz,elimden geldigince yardimci olmaya calisirim.

yarın geldiğinde görüşelim bi ozaman mid ve tizleri ayarlıcak bişiler lazım olcak sanırım bu arada ben birşeyi anlamıyorum bası en alt duzeyde tuttukmu bu iş çözülmüyormu ? ses kalitesi nasıl önemli olan o tizleri ayarlanır sorun yok ta ses te netlik önemli uydular sesi nasıl veriyor videoları izliyorum hep bass olarak denemişler bir açıklama getirirseniz iyi olucak huzursuzluk yok en azından diğerlerinden iyidir diye kendimi autuyorum ama işte sonuçta kafamda soru işareti bu mesela örnek verecek olursam şebnem ferah veya tarkan daki sesin tonundaki netliği kaybedicekmi yoksa aynı şekilde vericekmi anlatabiliyormuyum ?

• Ben tiz mid berbat diyen arkadaslarin ayarlarini bilemem.
    Ben o/b Ses kartiyla kullaniyorum onada ekolayzir ayari yaptim winamp+dfx'ide ayarliyorsun tamam benim icin.
    Full bass sarkilar dinlemiyorum Ben hep,Duman,linkin park vb. Gruplardada gayet iyi bence inanmayan varsa buyursun gelsin dinleteyim,intiharlik bir durum yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed_Passion

Ben tiz mid berbat diyen arkadaslarin ayarlarini bilemem.
    Ben o/b Ses kartiyla kullaniyorum onada ekolayzir ayari yaptim winamp+dfx'ide ayarliyorsun tamam benim icin.
    Full bass sarkilar dinlemiyorum Ben hep,Duman,linkin park vb. Gruplardada gayet iyi bence inanmayan varsa buyursun gelsin dinleteyim,intiharlik bir durum yok.

saol içimi rahatlattın
    dfx i eskiden kullanıyordum bende o/b ile kullanıcam zaten teşekkürler
  • ben z2300 u tv de kullanıyorum bırde wd mediaplayer ım var fılmlerde beı ucuruyor o seslerı ne tv de ne laptopta alamadım
  • Uzun zamandır foruma uğramıyordum hala z2300 konusunun canlı kaldığını görmek güzel eski bir z2300 kullanıcısı olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: _DIESEL_

Uzun zamandır foruma uğramıyordum hala z2300 konusunun canlı kaldığını görmek güzel eski bir z2300 kullanıcısı olarak

Ne aldınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _DIESEL_
    Uzun zamandır foruma uğramıyordum hala z2300 konusunun canlı kaldığını görmek güzel eski bir z2300 kullanıcısı olarak

sıstemın hala saglammı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rbcntechnic -- 7 Kasım 2010; 11:11:08 >
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.