Şimdi Ara

Logitech Z2300 - Ana Konu (İnceleme 1.mesajda) (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.967
Cevap
8
Favori
206.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 yıl oldu benimde hala taş gibi taş en ufak eskime belirtisi,çizik cart curt yok
  • creative t3 mü z2300 mü peki
  • quote:

Orijinalden alıntı: diyar_21

creative t3 mü z2300 mü peki

dostum bu soruyu daha onceden de sormamısmıydın ?
  • Şu an eğitim sebebiyle avrupadayım kaldığım apartmanda maalesef yüksek seste müzik dinlemek imkansız malum insana saygı burda herşeyin üstünde bu nedenle sennheiserin kaliteli bir kulaklığını aldım öyle müzik dinliyorum z2300 ve bir kaç sistemi Türkiyede bıraktım sistem hala çalışıyor o kadar kurcalamama rağmen ilginçtir En son mega uydularıyla modlamıştım ömürlük bir set olmuştu Türkiyeye dönünce pc de tekrar onu kullanacağım sanırım salon için ise burda hi-fi ucuz olduğundan orta düzey hi-fi sistem kurmayı planlıyorum bakalım zaman neler gösterecek.

Z2300 kaliteli mi değil mi tartışmasından gınağı geldi ama taş gibi sağlam olduğuna kefilim aleti bozmak biraz zor ve gücü aşikar döndüğümde bu set hala satıştaysa çiftşeyebilirim hatta

Saygılar..

• aynen :) okadar içini dışına getirdim söktüm başka şeyler bağladım amfisine. tabi cahilce sökmiyoruz bunuda belirteyim :) nasıl bi amfi var anlamadım hala ne bağlasam sonuna kadar kullanabiliyorum. pioneer 307d4 bağladım 300wrms arabada bile bukadar kullanamadım içi dışına çıkacak daha fazla açsam :) neyseki yakında z5500 ailesine katılacağım. kesmiyor 2300 beni artık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: WonLt

quote:

sordum sordum artık bu hafta sonuca bağlamak istiyorum ya t3 yada z2300 alacağım... z2300 midler iyi değil vs gibi yorumlar alıyorum o yüzden t3 e kayıyo aklım...
  • quote:

quote:

quote:

sordum sordum artık bu hafta sonuca bağlamak istiyorum ya t3 yada z2300 alacağım... z2300 midler iyi değil vs gibi yorumlar alıyorum o yüzden t3 e kayıyo aklım...

Sistemi cogunlukla ipod ile kullaniyorum. Hersey yerli yerinde mid ezilmesi tiz ezilmesi falan yok. Zevkle muzik dinliyorum ama daha 1 tane bile film izleyemedim. :)

• quote:

quote:

quote:

Dostum 10 ay kullandım. SAna tavsıyem 300kusur tl verecegıne z2300 al derım. Oyla abartıldıgı kadar tızlerı kotu degil. fıyatıda dusmusken Kacırma derım. Her yonden tatmın edıcektır.

• arkadaslar biri bana yardım etsın z2300 bır uydusu gıttı hiç ses gelmıyo cızırtı falanda yok cıkışları denedım saglam yanı uydu gitti
    sizce ne yapabılırım garantıde bitti tek bulabılırmıyım biyerde yada bi çözüm bulun lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: shelby25
    arkadaslar biri bana yardım etsın z2300 bır uydusu gıttı hiç ses gelmıyo cızırtı falanda yok cıkışları denedım saglam yanı uydu gitti
    sizce ne yapabılırım garantıde bitti tek bulabılırmıyım biyerde yada bi çözüm bulun lütfen

servise git z5500 uydusu iste bence. yada megaworks uydularından falan bulmaya calıs. ses kalitesi artmıs olur
  • saolasın arkadas servısle gorustum zaten z2300 uydusu yokmus ellerınde bende z5500 uydusu aldım iki adet 83 tl iyi oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: shelby25

saolasın arkadas servısle gorustum zaten z2300 uydusu yokmus ellerınde bende z5500 uydusu aldım iki adet 83 tl iyi oldu

güle güle kullan uyduların kablolarının ucuna jack mı takmıslar? cünkü normalde z5500 uyduları subwoofer a tel sıkıstırılarak baglanıyor..
  • z2300 sistemi 2 haftadır kullanıyorum bass kalitesi bakımından süper. bu 230 liraya aldım sanırım hakkını veriyor. birde walide evden gidince evi titretiyorum fakat geceleri bassı sonuna kadar kıssanızda hissediliyor
  • uyduların baglantısı sıkıştırarak ama subwoofer takılan yer aynı kardes kablolarıda onlar gonderdıı
  • quote:

Orijinalden alıntı: johan_06

aynen :) okadar içini dışına getirdim söktüm başka şeyler bağladım amfisine. tabi cahilce sökmiyoruz bunuda belirteyim :) nasıl bi amfi var anlamadım hala ne bağlasam sonuna kadar kullanabiliyorum. pioneer 307d4 bağladım 300wrms arabada bile bukadar kullanamadım içi dışına çıkacak daha fazla açsam :) neyseki yakında z5500 ailesine katılacağım. kesmiyor 2300 beni artık :)

z2300 le z5500 arasında çokta bass olarak fark yok hatta 2300 alt volumelerde daha aktif
  • quote:

Orijinalden alıntı: bowers wilkins

quote:

aynen :) okadar içini dışına getirdim söktüm başka şeyler bağladım amfisine. tabi cahilce sökmiyoruz bunuda belirteyim :) nasıl bi amfi var anlamadım hala ne bağlasam sonuna kadar kullanabiliyorum. pioneer 307d4 bağladım 300wrms arabada bile bukadar kullanamadım içi dışına çıkacak daha fazla açsam :) neyseki yakında z5500 ailesine katılacağım. kesmiyor 2300 beni artık :)

z2300 le z5500 arasında çokta bass olarak fark yok hatta 2300 alt volumelerde daha aktif

çift bobin saolsun

• ses kartı için tavsiyeleriniz nedir ??? creative x-fi titanium mesela ??? değer mi buna 170 lira vermeye ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: taken21

quote:

Orijinalden alıntı: bowers wilkins

quote:

çift bobin saolsun

çift bobin sağolsun derken..elektronikten pek anlamam ama baska bir sitede okudum z2300 woofera 80+80 160 watt güç veriyor uydularada 60+60 120 wat güç veriyor bu sistemin zaten bu haliyle 30 cmlik pioner tsw serisi veya jbl gt serisi kolonları bile içini dışına çıkarırcasına zorlayabilir.280wat çok sağlam.280 wat olusunun sebebide thx sertifikasını hakkıyla alabilmek için. bu arada z2300ün 8inçlik kolonuda rms 70wat mış.yani thx gecebilmek ve en ani bass reflex tepkilerini verebilmek için amfiyi oldugundan güçlü kolonlarıda olabilecekten daha az güçlü secmişler böylece çok sağlma bass reflex oluşmuş.z2300 z5500 karsısında alt frkanslardaki esnekliği ve bası daha iyi hissettirmesi bence bu yuzden cunkü z5500de böyle bir orantının oldugunu zannetmiyorum.sadece 68watlık bir bass farkı var ki azda bir fark değil yani.ama kabin port tasarımım ve wooferin 5.5 cm daha ufak olması daha iyi reflex vermesine katkıda bulunuyor.bence % 10-15 arası bir bas farkı ya vardır ya yoktur..birde bazı arkadaslar sesi hiç bozmuyor diyor z5550 için ama kusura bakmasınlarda 317 watlık bir mid-tiz sistemi var yani bırakında bozmasın.benim sisdtemin toplam gücünden fazla mid-tiz gücü var.buda bastaki pörtlameleri kapatıyor haliyle.bizim hesapta 40x2 ama benim eski jwin marka sistemimdeki 15 watlık tizlerle aynı hemde birebvir aynı kolonlara sahip tizciklerle o pörtlemelerde kapanmiyor yani :)) ama jbl midlerden bağlayacağım 80x2 bu amfi çok rahat kaldırır.arkaya soğutucu takarım bide z5500 e biraz daha yakınlasır tiz konusunda.

• 60 watt ı o ufacık uyduya verirseniz aslında kendinize bir iyilik yapmış olursunuz. cunku o uydu 1 dakika içinde kömür olur. size de verdiği iğrenç sesiyle eziyet çektirmemiş olur. ve bir sistem yakınlaşa yakınlaşa z5500 e yakınlaşıyorsa durum =

bu arada bayramınız kutlu olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tibitermo -- 16 Kasım 2010; 13:23:07 >
  • sizinde bayramınız kutlu olsun :) z5500 kötü bir ssitemmi ki öyle dediniz. zaten baslarında çokda fark yok hatta ben amfisine güvenerek çift körüklü bayagı uzun atımlı bir woofer bağlayacağım 8inçliklerindede var ki o salyangoz portlu kabinde o baslar z5500 gecer gibime geliyor :)
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.