Şimdi Ara

logitech z2300 den thx 550 megaworks'e geçiş??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yaklaşık 7 aydır logitech z2300 ses sistemini kullanıyorum memnunum genel olarak..ama thx 550 ile değiştirmek fikri geldi birden..odam çok büyük değil hatta üçük denebilir.sizce 2.el temiz bulursam almalımıyım ses kalitesi ve diğer özellikleri yönünden??pişman olacağım birşey yapmak istemiyorum gerçekten değecekse alıcam.yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Ben bir kez kullanmıştım sonra satmak durumunda kaldım. Şimde tekrar aynısından aldım. Kesinlikle tavsiye ederim. Fiyat/Performans olarak çok çok iyi bir sistem. Pişman olmazsın... Logitech z5500 ile karşılaştıranlar çıkacaktır aramızda fakat aralarında ses kalitesi bakımından çok büyük fark yok kesinlikle. Fakat Logitech Creative'e göre çok daha pahalı. Şahsi fikrim alınabilecek en iyi f/p li ve kaliteli ses sistemi thx550.
  • böyle bi sistemin kalitesinden şüphem yok zaten.ilk çıktığı zaman hayallarimi süsleyen sistemdi :) ama bayağıdır dinlemediğim için sesini unuttum..benim demek istediğim gerçekten alıp açtığımda iyiymiş dememek aksine vay anasının ben hiç bişey dinlememişim diyebilmektir..yani değermi sorusunu bu açıdan sordum.neticede her 6 ayda bi sistem değiştirecek biri değilim..ileride ayrı eve çıkarsam salonumda bunu ev sinema sistemim olarak kullanmayı düşünüyorum uzun ömürlü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sergio_53 -- 23 Mayıs 2009; 13:22:25 >
  • hocam ben senin o dediğin farkı z 5500 de gördüm. elindeki sistem de gayet iyi onun için aşırı bir fark göreceğini sanmıyorum ama yinede 5+1 keyfi başkadır.
  • Katılıyorum elindeki sistemde oldukça başarılı bir sitem. Ama ilerde salonda 5+1 yapacağım diyorsan hiç şüphen olmadan gönül rahatlığıyla alabilrsin. Creative x-fi vb. ses kartlarıyla kullanırsan çok daha başarılı sonuçlar alırsın. Unutmamak lazım ki sesin kaynağı en önemli şeylerder biridir.
  • Z5500 ile THX 550 kıyaslanmayacak kalitede ürünlerdir. İkisini de kullandım.
    Creative 'i sattım çünkü Düşük Frekans ses'lerde Sub'ın dağıldığını farkettim.
    Alıcaksan ya Z5500 al, ya da sabret alma hiçbirşey.
    Kesinlikle THX 550 Megaworks alma derim!
  • peki g500 e geçiş yapsam??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiç lüzumu yok, alacaksan ya Z5500 al ya da profesyonel bir sistem'e geçiş yap.
    Z5500 Her açıdan Imbalance bir set. Dolar arttı diye şimdi fiyatı yükseldi ama ben aldığımda daha pahallıydı : ))

quote:

Orjinalden alıntı: sergio_53

peki g500 e geçiş yapsam??
  • küçük oda için thx 550 iyi seçim olur
    tizleri de güzeldir sesi de yeterlidir
    müzik ve film için idealdir

z5500ü şiddetle öneren arkadaş kendi zevkine göre yorum yapmış, aldanmamak lazım
  • z5500 ün tiz performansı berbat diye elli defa dedirtmeyin adama. rock metal seven z5500 den uzak dursun. tekno rap seven ise direk kafadan alsın. ha ben ps3 e xboxa ya da dvd ye bağlıycam diyosanız zaten z5500 den başka alternatif yok. ama rock metal sevenler kesinlikle uzak dursun g500 alsın.
  • creativenin ürünleri çabuk bozuluyo benim arkadaşımın 2 kere kumandası bozuldu ses desen tizzler güzel ama 1 sene kullandıktan sonra bass sistemi bass vermez oldu iğrenç bi bass veriyo, bass bile diyemejm yani kuru gürültü.. bence Z5500 iyi bi EQ ayarı ile çok güzel ses çıkarır Rock sevenler onu alsın Punk sevenler bunu alsın demek yanlış olur sonuçta ses kartı iyi olduktan sonra iki sistemdede hertürlü öttürürsün :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Momo-Oz -- 29 Mayıs 2009; 22:34:19 >
  • Müzik işi kulağa, tarza ve hatta psikolojiye göre bile değişir. Bu sebeple her kulağa farklı gelebilir. Ben kartalda oturuyorum, istersen gel dostum sana dinleteyim thx550'yi dinle öyle karar ver. Bence en sağlıklısı böyle olur.
  • Yahu hayatınızda kaç kere thx550 dinledinizde z5500 yorum yapıyorsunuz anlamıyorum z5500 onun yanına bile yaklaşamaz sadece sub var başkada bir nanesi yok tekno rap vb. tarzı dinliyorsanız ayrı mesele fakat gelin bu seti klasik müzikte veya pop müzikte bir dinleyin hangisini kullanırdınız bastan başka bir nane yok film izlerken bile thx üst frekans farkını rahatlıkla ortaya koyuyor... ben her ikisinide aynı anda kullanıyorum uzunca bir süredir düğmesine bile basmadımda basmam büle gidersede....
  • cambridge uyduları olan THX-550 bulursanız bana da haber verin...şu an z2300 kullanıyorum.
  • Hayatımın 2 yılında Audigy 2 ile beraber Megaworks THX 550 kullandım.
    Uzaktan kumandası 50 kere bozuldu. Habire içini açıp düğmelerin altındaki parçaları değiştiriyordum.
    Ayrıca Çok başarılı bir sistem olsa sanırım üst model'ini üretmezlerdi.
    Ben gerek soğutma olsun, gerek bass olsun, gerek dayanıklılık olsun sevemedim o set'i.
    Ha tiz nasıl derseniz birşey diyemem, Z5500'den iyiydi...
    Yalnız 2,5 yıldır Z5500 kullanıyorum, hiçbirşeyinden şikayetçi olmadım.
    THX olmayan çok setler gördüm, THX onaylı setlerden çok daha iyiydi bunu da belirtmek isterim ki Z5500'de de THX var.

quote:

Orjinalden alıntı: umur BEY

Yahu hayatınızda kaç kere thx550 dinledinizde z5500 yorum yapıyorsunuz anlamıyorum z5500 onun yanına bile yaklaşamaz sadece sub var başkada bir nanesi yok tekno rap vb. tarzı dinliyorsanız ayrı mesele fakat gelin bu seti klasik müzikte veya pop müzikte bir dinleyin hangisini kullanırdınız bastan başka bir nane yok film izlerken bile thx üst frekans farkını rahatlıkla ortaya koyuyor... ben her ikisinide aynı anda kullanıyorum uzunca bir süredir düğmesine bile basmadımda basmam büle gidersede....

• Arıza olayına girersen z5500 topiğine bak derim her yerinde decoder le ilgili bir sürü şikayetçi bulabilirsin her ikisindede thx belgesi var geç bir kere onu neden dersen hangimiz o sertifikanın istediği şekilde kullana biliyoruz setleri... ben her iki seti sorunsuzca aynı anda kullanıyorum fakat z5500 power düğmesine bile basmak istemiyorum bol enstrumanlı ve heleki içlerinde tef zil vb. varsa hiç birini daha duymadım daha buda şunu çıkarır oyunlarda misal olarak silahların tız diye soğuma seslerini tam olarak duyma filimlerde ise uzaktan gelen kuşların cıvıldaması gibi eksiklerin olur...

Fakat belirtmek istiyorum dediğin doğru creative ürünleri bazıları sorunludur... Elektronik işi birazda şans işi heleki günümüzdeki ekonomik politikaları düşünecek olursak....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.