Şimdi Ara

logitech z2300 ile Z623 aynı ses kalitesinde degilmiş arkadaslar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugun bastım gittim ankaraya söğütözündeki vatanbilgisayar a.
    amacım z2300 almaktı.stoklarında kalmamış eger istersem teşhir urunu verebilirlermiş veya samsunda olan mağazadan sıfır getirte bilirlermiş.fiyatı 262 liraydı.birde ordaki arkadaslar z2300 un yenisinin cıktıgını soylediler.ve dedilerki z2300 den daha iyi.bende bakayim bi dedim .gorunus olarak z2300 cok daha guzel.cunku gri ayrı bi hava katıyor.z623 siyah.full siyah.dedimki z2300 daha şık hemde daha ucuz .z623 400 lira.dedilerki ses deki muziklerdeki bogukluk bu modelde giderildi ve daha guzel tiz bir ses eklediler.once z2300 icin bir muzik actilar ve sesi sonuna kadar cevirdiler.ses orta seviyenin biraz ustunde acaip bi şekilde karıştı.bass ın agırlıgı hissedilir derecede muzigi etkiledi.sonra z623 de aynı muzigi actılar.ve ses sistemini sonuna kadar zorladılar.ses de gram bozulma olmadı.cok temiz ve netti.kafam karıştı almadan geri geldik.

• Kardeş bass olarak bi fark varmıydı.?
  • yoktu .z2300 un bass kalitesinin aynısı z623 dede vardı.ama ses kalitesi netligi artmıştı z 623 de
  • Aralarında baya bir fark var ücret olarak
  • Evet olmayan bı ürün için iyi fiyat vermişler. Z2300 un artık gelmeyeceğini söylediler. Stoklarindada yok artık
  • Dun bende z623 u dinledim MM'de baslar zaten güzel. Uydular biraz daha iyilestirilmis. Fiyat 359 tl'di. Ben midi klavye'mde piano çalıyorum bu sistemi almayı düşünüyorum.
  • İki sistemide magazada deneme fırsatı bulan biri olarak;

Mp3 player imdeki aynı parçalardan (bass- tizz ağırlıklı) denedim ses seviyesini %90 lara kadar açan biri olarak, profesyonel bir kulağızın olup olmamasına bakmadan Bass ağırlıklı olarak arasında cuzi bir fark olduğunu söyleyebilirim (z2300 bi adım önde) ama iş güzel bir şekilde müzik, bass lar karşısında ezilmeyen uydular, tizz seside rahat almak istiyorsanız Z623 tam size göre bir sistem,

Bende oyumu Z-623 den yana veriyorum, parayı hakeden bir sistem, biraz daha fiyatı düşsse kaçırılmayacak bir sistemdir.

Alacaklara duyurulur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    logitech z5500 için ses kartı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende yarın nasipse metrocity bimekste test edeceğim.. Z2300 almak istiyodum bitmiş.. ay sonuna doğru z623 almayı düşünüyorum..
  • arkadaşlar kafamı buluyonuz z623 THX onaylı yani dolby digital ses kalitesini daha da fazla artırıyor.
    hem z2300 subwoofer : 120 watt
    z623 : 130 watt RMS THX
    yani açıkçası 2300 ü solda sıfır bırakıcak derecede güçlü bi set..
    hem daha yeni ve şık orası başka bi güzel
    yani karşılaştırmak bile z623 e hakaret bence yuhh artıkk:D

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=47626215&p=119#69593536

Bir yıldan fazladır kullanıyorum iyi bir ses kartı ve güzel bir konum ile çok daha iyi ses veriyor. Bu yalnız kabloları çok kısa bence keşke harici bir kontrol paneli olsa idi beni sinir eden tek olay bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z2300 açık ara yeni modelini döver arkadaşlar

Şimdi "nasıl?", " olurmu o eski model", vs söylemleri ile saldıracak kimileriniz, ama size tavsiyem bu saldırıları sırf yeni model daha iyi mantığıyla yapmadan önce "uncle google" dan bir araştırıverin, unutmayın bilmemek değil öğrenmemek ayıptır

Diğer taraftan benim 2.1 hormonlu Logitech' ime gelirsek "o" nerdeyse tüm 2.1 leri hatta giriş seviyesinde bulunan highend hi-fi floorstanding tipi kule stereo hoparlörleride döver

"o nasıl oluyormuş?" Diyeceksiniz, merak etmeyin yakında konu açıp tüm detay ve fotolarıda koyacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CESAJANS -- 14 Ocak 2013; 15:31:47 >

• Cihaz Z2300 kadar derin ve güçlü bass veremiyor ama mid-tiz konusunda daha iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.