Şimdi Ara

Logitech z2300 ze 4 tane uydu hoparlör takmak ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze iyi günler bende logitech z2300 var ben buna 4 tane uydu hoparlör takıcağım sizce ben buna dediğim gibi 4 tane uydu hoparlör taksam kaldırırmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uydu olarak ne takacaksınız ? Yüksek seste zarar verme ihtimali yüksek tabi belli olmaz ama pek sağlıklı değil. Bende de z2300 var uydu arayışındayım hem ses kalitesi hemde ses gücü arttırabileceğim bir model arıyorum

• Kolon tarzı takmak istiyorum yada kule tipi yada hazır sinema sistemlerinin uydularını

• Takacağınız hop 8 ohm olsun sadece ekstra dan taktıklarınızı kullanın pek sorun yartmaz

• Mesela ne gibi 8 ohm hoparlör takabilirim ???

• 4 ohm olsa olurmu?

• z2300 ün amfi çıkışı 8 ohm dur bu değerde istediğin hop bağla zararı olmaz ama 4ohm amfiye ve kendine zarar verme ihtimali yüksektir, ses seviyesi arttıkça.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4 tane 100 watt lık 8 ohm hoparlör taksak olurmu ???

• kingbass K kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam 4 tane bağlayacağına 2 tane bağla 4 tane takıp daha yüksek ses alırım diyorsan yanılıyorsun 2 tane bağla hem anfiyi fazla yük bindirme illa bağlayacağım diyorsan seri olarak 2+2 2+2 olarak bağlayabilirsin
  • Ben logitech z2300 ze 2 kule 2 de küçük bağlayacağım kulelerin wattı 100 watt küçüklerinde 100 watt hepsi 8ohm sizce bunları taksam bass ta ve amfide bozulma olurmu?

• Peki logitech z2300 zü amfiye aktif subwoofer olarak taksam nasıl olur???

merhaba hocam dediğim gibi seri bağlamazsanız omaj düşecek anfiyi zorlayacaktır ya çıkış yada hoparlörler yanar tavsiyem bir çift 2 yollu bookself alın keyfinize bakın yada sadece kule hoparlörleri bağlayın ayrıca z-2300 zaten aktif woofer siz bir tane daha bağlayıp ne yapacaksın senin amacın nedir ve ne yapmak istiyorsun ? ona göre yardımcı olayım
  • Benim amacım verimli ve güzel ses alabilmek filmlerde toplama ses sistemleri gibi ses alabilmek müziklerde canlı hissetmek

• Bunları alıp logitech z2300 ze taksam olurmu???
     Logitech z2300 ze 4 tane uydu hoparlör takmak ?? Logitech z2300 ze 4 tane uydu hoparlör takmak ??

merhaba hocam anladım ama bu pioneerlar 4 ohm olmaz yamaha 6 ohm oda olmaz siz 8 ohm olan bir raf tipi bakın yada 4-8 ohm çalışan
  • Siz birkaç tane 8 ohm raf tipi hoparlör önerebilirmisiniz??

• Sony teyp hoparlörlerine bak ikinci el sitelerinde bulabilirsin 2 tane al yetecektir. Zaten z2300 ün verdiği güç belli 4 taneye gerek yok anlamsız olur.

• Tamam bi bakayim.

• Dostlar merhaba, benim de bir tane emektar z2300 var. Uydulardan biri cızırdamaya başladı. Nasıl bir çözüm önerirsiniz, 2 tane aynı uydu mu almalıyım yoksa 8 ohm herhangi bir hoparlör alsam çözebilir miyim ?

Direk marka/model adı verirseniz sevinirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.