Şimdi Ara

Logitech Z323 alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Z323 gold bilgisayarda indirime girmiş alınır mı? 2.el x230 almak istiyordum ama bunu indirimde gördüm ve nasıldır diye sizlere sormak istedim. Ürün hakkında bilgisi olan arkadaşlardan iyi veya kötü yorum bekliyorum. Teşekkürler.

Edit:Z323 :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BMW E46 -- 2 Haziran 2012; 12:37:04 >

• Merhaba,

Dün Kipa'dan z323'ü 63 TL'ye aldım.Bulunduğunuz yerde Kipa varsa bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orseras

Merhaba,

Dün Kipa'dan z323'ü 63 TL'ye aldım.Bulunduğunuz yerde Kipa varsa bakabilirsiniz.

z323 mü z313 mü aldığınız?
  • Öyle zannediyorum ki bu sorunuzun şu anda bir anlamı yok.Ama ben yine de belirtmek isterim ki 63 TL'ye aldığım Z323'tü.
  • kesinlikle tavsiye etmem onun yerine x600 veya edifier m3300sf alabilirsin..
  • kipadakiler z313 tü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ürünü bende almak istiyorum. Bilgi sahibi kişilerden yardım bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    z523 z533 ve ya öneri
    9 yıl önce açıldı
    Logitech z623 mü z906 mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eğer daha çok film izleyen biri iseniz derin basları ve yüksek ses gücü ile z323 öneririm
    eğer daha çok müzik dinleyen biri iseniz uydularındaki ses netliği ve bass tiz mid olarak dengeli sistem olması ile x600 yada m3300sf tercih edilebilir

z323 u uzun süre denedim eğer bass ı kısarsanız uydulardan yavan bir ses alyorsunuz iyi ses almak için bass ı açmalısınız bir süre sonra baş ağrısına yol açabiliyor ben uydularında aradığım ayrıntıyı bulamadım müzik dinlerken özellikle kendini belli ediyor ama film izlerken sizi çok memnun edeceğine eminin eğer 63 tl ise fiyat çok uygun
  • 63 TL değil malesef. 100 civarında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.