Şimdi Ara

Logitech x530 mu ? MicroLab x4d mi? KARAR VEREMEDİM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
5.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Microlabin ilk once x4d modeline karar kildim ve burda bu kadar arkadasin x530 a super demesi uzerine konuyu acmak istedim

hangisi daha iyi arkadaslar ?

Microlab'ın Setlerimi Daha İyi 5+1 Olarak Logitech'mi Yoksa Baska Markalarmı?

Ben Bu İkisinde Kaldım. İnsallah Bana Yardım Olursunuz.. Acil olaraktan :( Vallahi Suan Nakit 150 YTL Var Ama x4d için para bulacaktim yani o sistem için. bilmiyorum ne yapacagimi şaşırdım :( lutfen bi akil verin :(

• Dostum şu an Z-5500 kullanıyorum ama bundan önceki setim MİCROLAB MC-X4D idi ve o benim ve çevremdeki birçok insan tarafından efsane gibi,halaa daha duruyor,elimden geldiğince saklayacağım,ayrıca herhalde beni bilerek bu konuyu açmışsın gibi olmuş çünkü 2 setide çok iyi biliyorum,ama durum şu,MİCROLAB MC-X4D,X-530'a oranla çok daha üstün bir set ve daha önce çok savunmuştum ve halaa daha savunuyorum ve arkasında duruyorum,çok iyi bir ses kalitesi var,eğer MİCROLAB MC-X4D bulduysan hemen al ve hiç kaçırma derim,çünkü ben X-530'u da halaa dinliyorum en samimi arkadaşımda her gittiğimde,ama nerde Microlab nerdeee X-530,kesinlikle MC-X4D
  • Bu arada Microlab'a ne kadar dediler dostum fiyat olarak? Genel olarak Logitech daha üstün bir marka ama bahsi geçen ürünlerde MC-X4D mukayese edilemeyecek derecede bariz farkla üstün
  • quote:

Orjinalden alıntı: Affan83

Bu arada Microlab'a ne kadar dediler dostum fiyat olarak? Genel olarak Logitech daha üstün bir marka ama bahsi geçen ürünlerde MC-X4D mukayese edilemeyecek derecede bariz farkla üstün

• @PNR05 dostum aklını karıştırmışım hehalde biraz ama biraz daha açayım,demek istediğim şuydu : Marka ve genel olarak tüm ürünlerindeki kalite ve çeşitlilik olarak Logitech elbet daha iyi bir marka ama bahsi geçen x-530 ve Microlab MC-X4D karşılaştırılırsa,Microlab'ın MC-X4D modeli çok daha iyi,marka olarak tabiiki Logitech daha iyi bir marka ama 2 ürün kıyaslandığında Microlab daha başarılı Microlab'ın gücü 5x10 watt uydu + 50 watt woofer ve Microlabın inanılmaz kaliteli tiz sesleri vardır,Wooferıda x-530'a oranla oldukça üstün!
  • dostum bende x530 almak istiyordum ki bu yazdığını gördüm o yüzden kafam karıştı
    doğukan karabay arkadaşım almıştı onda dinledim oldukça iyiydi microlab hiç dinlemedim o bakımdan ilk başta gidip dinlemem lazım
  • @PNR05 dostum,bende 354354 defa önerdim zaten X-530'u,gayet başaılı ama Microlab'ın MC-x4D modeli artık bulunmadığından önermedim fazla,birde fiyatı daha yüksek,ama bulursan mutlaka dinle diyorum Bulamazsan x-530'a devam Ama bulursan ve imkanın el verirse mutlaka MC-X4D öneriyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    z523 z533 ve ya öneri
    9 yıl önce açıldı
    Logitech G230 alsam mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki hocam imzanda yazan cihaza baktım 530 dolar diyo benim o paralar çıkmam imkansız ve de çok gereksiz o kadar param olsa arabama tesko kurarım neyse diyeceğim şu ki bi fiyata 190 ytl x-530 az önce baktım o fiyatlara yada max 250 tl ye en iyi tercih hangisi olur ?
    teşekkürler şimdiden
  • Tam fiyatı neymiş Microlab'ın?Bence 250 YT'ye kadar alabileceğin en iyi set MC-X4D,çünkü düşün şu an kullandığım set 500 watt ve Logitech z-5500 ama buna rağmen düşün halaa Microlab'ın o modelinin çok iyi bir set olduğunu söyleyebiliyorum
  • Microlab MC-X4D uydularının iç yapısı

• Diğeri ;

• x4d icin bakirkoyde sanırım evkur gibi bi magazaydi tam adını bilemiyorum unuttum ama meydandan asagi dogru sahile inerken bi magazada vardi sordum ve 260 milyon taksitli fiyatını soyle net peşin fiyatınıda hatirlamiyorum 260 ytl taksitli 6 veya 10 taksitti sanırım oyle bi fiyat verdi. ve set gercekten hoşuma gitti herkes burda x530 deyince bi sorayım dedim fazla bi fark yoksa ses olarak arasında x530 alayım dedim cunku hakkatten guzel ve ucuz bi urun. microlab pahalı ve dedim almışken microlab olsun karar veremedigim icin yazdım bu yzıyı affan arkadasima cok tesekkur ediyorum x4d yi alirsam buraya ozelliklerini ve bende biraktigi izlenimlerini kesinlikle arkadaslarin bilgisi olsun diye yazıcam. burdaki yazılar gercekten herkese ornek teskil ediyor arkadaslar.. allah bozmasın sizin gibi yardımseverler oldukca karar almak daha kolay oluyor ben biraz bekleyip x44 alayım o zaman belki bi kac arkadas daha izlenimlerini sunar su daha iyi şu set daha iyi deyip 250 ytl ye kadar bana uygun bi set sunarlar basligi takip ediyorum. bakalim ne olacak

Aşağıda Setin Genel Resmini Verdim. Belki Arkadaslar İster :)
    Ve Affan Arkadasim Buraya Setin Daha Guzel Resimlerini Daha Ayrıntılı Resimlerini Elindeki Setten Çekip Koyarsa Millet Gorsun Ve Bizde Gorelim Set Budur :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamerim -- 17 Eylül 2005, 20:14:03 >

• Dostlarım,bir sürü ayrıntılı foto çektim farklı açılardan,umuyorum yararlı olur Kolay gelsin...

SETİN GENEL GÖRÜNÜMÜ

• SETİN KUMANDASI

• Wooferın tek fotoğrafı ve ayrıca woofer tam 10.5 Kg ağırlığında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Affan -- 17 Eylül 2005, 22:52:48 >
  • Wooferın arkasındaki çıkışlar

• bu sette sesi cok acınca bozulma oluyor mu?? olmuosa bendeki 5200lerin yerine alıım ben
  • Tüm uydular ve yanlarına 1 adet kutu içinde veilen duvara monte etme aparatı(5 adet aparat var ama 1 tanesini örnek olarak koydum ve tüm gerekli kablolar,vidalar ve dübeller setin içine dahil,birtek matkap yok )

• abi bide bu setin ses seviyesi ne alem 5200 ün kac katı??
  • öndeki kumanda haricinde wooferın üstünden de yapılabilecek ayarlara ait düğmeler,ayrıca arkadaşlar tek bir mesaj da vermek isterdim tüm fotoları,eskiden oluyordum ama artık sadece 1 adet eklenebiliyor her mesaja

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.