Şimdi Ara

Logitech x530 mu ? MicroLab x4d mi? KARAR VEREMEDİM! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
5.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • jazz 9940b'nin kumanda üzerinde theater seçeneği ile 5.1 değil ama 5+1 şeklinde müzik dinlemek mümkün. Bunu yaparken sub inanılmaz şekilde güçlü ses veriyor. Bu seçenek dijital olan b modelini yine de seçilir halde tutuyor..
    quote:

Orjinalden alıntı: armagaan

hımm peki 9940b kullanan biri olarak bass konusunda 9940b mi MC-X10D mi dersin
  • arkadaslar x4d hakkatten iyiymiş dinleme firsatim oldu :D
    şimdi bu diger setlerle karistirmadan 60 ytl lik mc 4500 seti microlab'in nasil buluyorsunuz?
    suan fiyatı bu sekilde olan bu set nasildir sizce arkadaslar. Microlab MC-4500 bunun hakkındada bilgi verirseniz sevinirim.
  • ewet bende müzik dinlerken hep acıorum o modu
  • @tamerim ben söylemiştim değil mi sana Çünkü asla yanlış yönlendirmem aksi halde,parayı sokakta mı buluyorsunuz İnan bana o set birçok kişiyi memnun edecek bir set MC-X4D'nin bende ayrı bir yeri vardır zaten
  • Dostum yine Microlab'ın rahatlıkla,gönül rahatlığıyla önerebileceğim 2.seti MC-1800 ve linki burda http://www.segmentbilgisayar.com/product.asp?numPageStartPosition=10&P_ID=276&strPageHistory=&strKeywords=&strSearchCriteria=&PT_ID=141

MC-4500 modeline göre oldukça üstün bir set MC-1800 modeli!!Yalnız Microlab setlerin ince bir noktası var,woofer iyi bir yere yerleştirildiğinde gerçekten tatmin eidyor ve hakikaten derin ve sağlam vuruyor,ama wooferın konumu çok önemli özellikle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Affan -- 18 Eylül 2005, 18:35:24 >

• bu onerdigin sistemide dinledim Affan :)
    Sen yeterki öner ben dinleyecek bir yer buluyorum ama MC 4500 ü cok merak ediyorum arasındaki farkı bana yazarmısın cok fark varmı eger karsilastirma yaparsak illaki 1800 daha ustun gelicek ama 4500 e ne diyorsun? o fiyat için? herkes fikirlerini belirtsin arkadaslar lutfen.. herkese yarayacak bilgiler veriyoruz bakin affan arkadasim oneriyor ben dinliyorum guzel diyorum degil diyorum Fakat X4d muthis daha dogrusu felaket diyim daha iyi
  • @tamerim dostum şöyle söyliyim,ses kalitesi olarak mc-1800 ile MC-X4D aynı hemen hemen,sadece MC-X4D daha güçlü,1800'de woofer daha küçük ve uydular 2 katlı değil de tek katlı,ama şöyle bir durum söz konusu,bir uydunun ağırlığı neredeyse YARIM KİLO,YANİ 250-300 VS...gram sa bile oldukça ağır ve oturaklı Ama MC-4500 daha zayıf fakat yinede o paraya alınabilecek en iyi sistemleden biri ama şu MC-1800'de benimde gözüm var,işçilik ve görünümü zaten bitiriyor beni,sesini de zaten biliyorum,sadece alıp kenarda dursa bile olur,şu an z-5500 kullanıyorum ve psikopat mumnunum,Z-5500'ü çıkarıp 1800'ü bağlamam tabii ki ama hoparlörlerin boyundan büyük iş yapması ve şekli çok cezbediyor beni

• Ayrıca MC-1800 uzaktan kumandalı,MC-4500 değil!!
  • bende o seti tavsiye ederim üst komsumuzda war z-5500le yarıstırıo onları gecen gün tutturdu benimki daha cok bas yapıo die bende bi acıım z-5500lerin basını 7 ye verdim sesi bizim ew bangır bungur sallanmaya basladı artık onlarda ne olmıstır bilemem ama o zamandan beri daha cok bas yapıo demio. NeDeNsE?? ama fiyatına göre cok iyi iş yapıo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aarmaganozturk -- 18 Eylül 2005, 20:07:33 >
  • mc-4500 un sesi kulagı doyururmu yani odam fazla buyuk degil ben kulak doyurmalık bi ses istiyorum sonucta millete dinletmiycem icerde bass ları ve tizzleri orantılı guzel bi ses sistemi olsun istiyorum yani bass olarak nasildir bu sistem? doyurur 30 - 35 metre kare bi alanı mesela.?
  • Ben de kullandım mc-4500 fiyatına göre oldukça iyi affan'ın da dediği gibi tizler çok başarılı ama basslar yarı sesten sonra acaip bi şekilde PÖRTLEME yapıyor....Bu sizi rahatsız edebilir ama çok fazla bütçeniz yok ise ve sesi de yarıdan fazla açmam diyosanız mc-4500 alabilirsiniz...

Bu arada microlabın X modelleri tamamen BOSE ACOSTIMASS taklididir yani bir nevi bose'nin fasonudur...Ama kesinlikle iç yapı olarak bose'nin yanından bile geçemez çünkü Acoustimass modüllerinde (am-5) çift woofer driver var hatta bendeki limited edition olan am-5 third edition da Subwooferın içinde tam 3 tane 5.25" driver var...Microlab sadece kasasını taklit edebilir ama taklit bile olsa hoş gözüküyor

Bose Am-5 iç yapısı

Logitech x530 mu ?  MicroLab x4d mi? KARAR VEREMEDİM!

• quote:

Orjinalden alıntı: atalayalper

Ben de kullandım mc-4500 fiyatına göre oldukça iyi affan'ın da dediği gibi tizler çok başarılı ama basslar yarı sesten sonra acaip bi şekilde PÖRTLEME yapıyor....Bu sizi rahatsız edebilir ama çok fazla bütçeniz yok ise ve sesi de yarıdan fazla açmam diyosanız mc-4500 alabilirsiniz...

Bu arada microlabın X modelleri tamamen BOSE ACOSTIMASS taklididir yani bir nevi bose'nin fasonudur...Ama kesinlikle iç yapı olarak bose'nin yanından bile geçemez çünkü Acoustimass modüllerinde (am-5) çift woofer driver var hatta bendeki limited edition olan am-5 third edition da Subwooferın içinde tam 3 tane 5.25" driver var...Microlab sadece kasasını taklit edebilir ama taklit bile olsa hoş gözüküyor

Bose Am-5 iç yapısı

Bose neden 10'', 12'' woofer kullanmak yerine 5.25 lik 3 veya 2 wooferi tercih ediyor? 3 tanede olsa 5'' lik bir woofer 10 12 veya daha büyük bir wooferin inebilecegi frekansa inebilir ve onun kadar etkili olabilir mi?

• bencede yani aslında iki yada üç tane 10" woofer koysa uff bi bas yaptımı ewde cam olarak bişi kalmaz herlade
  • quote:

Orjinalden alıntı: Affan83

Tam fiyatı neymiş Microlab'ın?Bence 250 YT'ye kadar alabileceğin en iyi set MC-X4D,çünkü düşün şu an kullandığım set 500 watt ve Logitech z-5500 ama buna rağmen düşün halaa Microlab'ın o modelinin çok iyi bir set olduğunu söyleyebiliyorum

nasıl öğrencez yau kaç para bu cihaz

• Şöyle düşünün 1 adet 8" driver mı etkilidir yoksa 3 adet 5.25" driver mı ??? Bu şekilde çok daha muazzam bass elde edersiniz ....Hiç aranızda ALTEC-LANSING 2100 veya 5100 kullanan yok mu? Onlara bir sorun sölesinler veya Tabiki BOSE kullananlara sorun,alteclerde de bose gibi çift woofer driver var ama içeride değil önde...
  • Sizce bunların içinde en iyisi hangisi :
    Logitech Z-2300
    AEGO 2
    ALTEC LANSİNG 2100
  • e bi cewap
  • @atalayalper dostum,ben Altec Lansing'in ATP 3 ve 2100 modelini dinledim ve son derece inanılmaz bir ses kalitesi var,2 sette de bas tiz dengesi çok iyi ve tok bir bas var,zaten 5100 modeli 2100 modelinin 5+1'i hemen hemen,ilk olarak ATP3 dinlemiştim(DOWN-FİRİNG BAS SÜRÜCÜSÜ) ve çok şaşırdım performansı ve ressmen berrak ses karşısında,ardından 2100 dinledim ve o da aynen,10 numara,zaten Altec Lansing son derece kaliteli ürünler yapıyor,ben Altec'in şöyle z-5500 ayarında ve gücünde bir set yaptığını düşünemiyorum!Ayrıca bendeki MC-X4D evet dizayn olarak tamamen BOSE serisi taklidi ama içinin alakası yok tabii,bu doğru ama hakkaten ses kalitesi oldukça iyi(TABİİ Kİ BOSE KADAR OLMASI MÜMKÜN DEĞİL ),hatta iç görünüşününde fotosunu koyayım ben buraya Bu arada @armagaan dostum,Altec 2100 dışında diğer 2 seti dinlemedim ama gerek AEGO'yu gerek Z-2300'ü son derece merak ediyorum Umuyorum alan çıkar da yorumlarını yazar buraya,yada umarım yakaladığım yerde ben alırım da yazarım burda,hoşçakalın

• Tabi ki AEGO 2 derim ben bunu daha öncede tartışmıştık ...Bence Altec-Lansing 2100 ü hiç koyma onların yanına bile zavallı ezilir gider
  • Arkadaslar boyle setleri bi yerde dinleyecegimiz bi yerler yokmu?
    bildiginiz magaza varmı mesela microlab x4d yi dinleyebilecegimiz Logitech x530 u dinleyebilecegimiz?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.