Şimdi Ara

Logitech x530 mu ? MicroLab x4d mi? KARAR VEREMEDİM! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
5.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya arkadaslar hadi x530 almaya kalkalim dedik ucuz falan ev icin yeter bulamıyoruzda şimdi aleti iyimi
  • www.hepsiburada.com ve hatta daha ucuzawww.vatanbilgisayar.com'da var.
    quote:

Orjinalden alıntı: tamerim

ya arkadaslar hadi x530 almaya kalkalim dedik ucuz falan ev icin yeter bulamıyoruzda şimdi aleti iyimi

• Ankaradan Logitech x-530 ve x-230 almak isteyenler benimle irtibata geçebilirler...
  • quote:

istanbuldayım dostum. istanbulda nerede dinleyebilirim?

+1 off off
  • arkadaşlar elektronikten anlayan biri olarak kendi sistemimi kendim imal ettim ve 4-5 yıldır kullanıyorum tık demedi. Piyasadaki hazır sistemlerin kalitesi beni kesmiyor. En pahalı uçuk sistemler biraz eh işte
    Abartı die düşünebilirsiniz ama dinlemeden ön yargılı düşünmeyin derim. şöyle söyleyeyim. arkadaşın arabasında çift subwooferlı kaliteli hoparlörlerle döşeli mp3 çalarlı sistemi var. ve bana diyorki ben bu kadar temiz doygun ses alamıyorum bu sistem nasıl çalıyor???
    Nasılmı ? oto hoparlerini pandizotçuda kutulatarak. Hoparlörlerin markası JBL. hemde uydular subwooferlar dahil.
    Ama dieceksiniz nası besledin bunları??
    Nasılmı kendi imalatımız amfi ile. rms (gerçek gücü) 6 x 100w. bırakın son sesi çeyrek ses bile camları zangırdatmaya yetiyor.
    komşulardan çekinmesem doya doya müzik dinleyecez ama nerdee
    neyse ben sizi creative ve logitekinizle başbaşa bırakıyorum

• Arkadaşım, biz burda senin gibi yaratıcı gücü yüksek insanlar istiyoruz. Ama son cümlendeki alaycı tavrını hiç yakıştıramadım.
  • +1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aarmaganozturk -- 27 Eylül 2005, 15:58:15 >
  • Arkadaş yeni galiba o yüzden bilmiyor buranın düzenini zamanla öğrenir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine

Arkadaşım, biz burda senin gibi yaratıcı gücü yüksek insanlar istiyoruz. Ama son cümlendeki alaycı tavrını hiç yakıştıramadım.

aynen katılıyorum.
  • Özür... Alaycı konuşmam varmış
  • osman goksel durumunu anlayip ozur dilemen guzel dostum..
    herneyse arkadaslar ben halen x530 dinleyecek bir yer bulamadım?
    Gold da dinleyebilirmiyiz acaba arayip sorsakmı dövmezler dimi
    valla bulamazsam ben kadikoye kacicam sanırım karşıda varsa karşıyada gideriz arkadaslar lutfen bi yer..
    dogubankta felan olmazmı acaba ya ne bulunmaz bişi bulunsada dinlemeye yer yok acmazlar bilmem ne.. bad bad bad

• quote:

Orjinalden alıntı: PNR05

quote:

istanbuldayım dostum. istanbulda nerede dinleyebilirim?

+1 off off

• vatan bilgisayarda demo odalarinda dinleme imkanı sunmuyorlarrrr baska yer varmıı

• neden mc1800 le kıyaslamıyosunuz.....???????? x530 un rakibi bu... bilenler yorum yaparsa daha aydınlatıcı olur.. 100 ve 180$ lık iki seti karşılaştırmak yerine 100er $lık kapışabilecek iki set varken nerden çıktı x4d?
    x530 mu mc1800 mü?????
  • oturan sen kendi topicine gec alacak olanlarada x4d icin yardımcı oluyor burda affan abi
    tabiki senin dedigin olaya geri donersek gerci senin topiciginde donmek gerek x530 u dinlemedim ama mc 1800 gercekten super..
  • Arkadaşlart şu sıralar ki İzmir'de deprem olayı yüzünden Çeşme'deydim,birçok konuya yazamadım,yardımım olabilecek bir konuda yazamadıydsam kusuruma bakmayın,İzmir'li herkese GEÇMİŞ OLSUN,bu arada +1 @tamerim kardeş,kesinlikle MC-1800 Sesler çok net ve bas EN AZ X-530 kadar!!Ama bizim halkımız önyargılı olduğundan bazı at gözlüğü takmış gelişmeye kapalı olan kişilere bazı şeyleri kabul ettirmek zor oluyor
  • Hort.

Microlab BOSE Çakması
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.