Şimdi Ara

Logitech x530 mu ? MicroLab x4d mi? KARAR VEREMEDİM! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
5.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • istanbuldayım dostum. istanbulda nerede dinleyebilirim?
  • Microlab MC-X4D wooferının iç yapısı,valla o gördüğünüz kerata bas sürücüsü 10 numara Ama sesi sonlara dayadıkça etkisini kaybediyor tabii ki,uydular wooferın sesini bastırıyor yani,gerçi zaten bu seti sonuna kadar açamazsınız da bir apartman dairesinde

• walla cidden güselmiş bişey sorıcam bu set in frekans olayı nedir?? bide wooferde pörtleme oluyormu son seslere dooru??
  • Bass sürücüsü

• Eğer wooferı son seste kullanırsan tabii ki olur,ancak wooferı normal seviyede ve yeterince vuracak kadar açıp sesi sonlara dayayınca pörtleme olmuyor ancak dediğim gibi setin tiz kalitesi o kadar iyi ki,BAS etkisini kaybediyor son seslerde,daha doğrusu bas-tiz dengesi bozuluyor son seste,ne bas ne uydular bozmuyor sesi,ama dediğim gibi son seste dinleyemezsiniz ki zaten
  • atalayalper nerde dinleyebilirim arkadaslar x530 setini varmı oneride bulunacak tam adres verecek bir arkadasim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tamerim

atalayalper nerde dinleyebilirim arkadaslar x530 setini varmı oneride bulunacak tam adres verecek bir arkadasim?

+1 ben de pek dinleyemedim doğukanın komşularından dolayı
    harbi nerde dinlerik
  • atalayalper Affan arkadaslar nerdesiniz?
    biriniz soylesin nerede dinleyebiliriz bu x530 sistemini varmı dinleyebilecegimiz istanbulda bir magaza bir dukkan bir satis mevkii? lutfen cevap yazın arkadaslar. :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: tamerim

atalayalper Affan arkadaslar nerdesiniz?
    biriniz soylesin nerede dinleyebiliriz bu x530 sistemini varmı dinleyebilecegimiz istanbulda bir magaza bir dukkan bir satis mevkii? lutfen cevap yazın arkadaslar. :(

• quote:

Orjinalden alıntı: Affan83

@atalayalper dostum,ben Altec Lansing'in ATP 3 ve 2100 modelini dinledim ve son derece inanılmaz bir ses kalitesi var,2 sette de bas tiz dengesi çok iyi ve tok bir bas var,zaten 5100 modeli 2100 modelinin 5+1'i hemen hemen,ilk olarak ATP3 dinlemiştim(DOWN-FİRİNG BAS SÜRÜCÜSÜ) ve çok şaşırdım performansı ve ressmen berrak ses karşısında,ardından 2100 dinledim ve o da aynen,10 numara,zaten Altec Lansing son derece kaliteli ürünler yapıyor,ben Altec'in şöyle z-5500 ayarında ve gücünde bir set yaptığını düşünemiyorum!Ayrıca bendeki MC-X4D evet dizayn olarak tamamen BOSE serisi taklidi ama içinin alakası yok tabii,bu doğru ama hakkaten ses kalitesi oldukça iyi(TABİİ Kİ BOSE KADAR OLMASI MÜMKÜN DEĞİL ),hatta iç görünüşününde fotosunu koyayım ben buraya Bu arada @armagaan dostum,Altec 2100 dışında diğer 2 seti dinlemedim ama gerek AEGO'yu gerek Z-2300'ü son derece merak ediyorum Umuyorum alan çıkar da yorumlarını yazar buraya,yada umarım yakaladığım yerde ben alırım da yazarım burda,hoşçakalın

işte altecin değerini bilen bir arkadaş ben altecin 3 sistemini kullandım. acs54 acs56 ve şu anda 3 sene önce aldığım ada880 var. z5500 ü dinleme fırsatım olmadı o yüzden karşılaştırma yapamıycam. onun ayarında diyebiliriz belki. 8" woofer var. kabini megaworksden bayağı bir büyük diyebilirim.. tavsiyem altec markasını gördüğünüz sistemden kaçmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi somali -- 21 Eylül 2005, 16:55:30 >

• ben x-530 almadan önce mc-x4 ü görmüştüm çok hoşuma gitmişti ama fiyatı 200$ ın üstündeydi, alamamıştım.

Bu seti z-5500 veya x-530 ile kıyaslayamayız zaten, ortasında biryerlerde gibi...

Tasarımı tamamen bose den çalıntı:) sinir bozsa da hoşuma da gitmişti aslında :)
    alamadım olsun x-530 ün sesi çok güzel ve benim evi yıkacak kadar sallıyor, seneye evi taşıyınca artık yeni eve göre birşeyler ayarlarım..
  • İstanbulu bilemiyorum arkadaşlar ama Ankarada x-530 veya x-230 merak edenler varsa (veya bilimum ses sistemini) bizim showroom da dinletebilirim sizlere tabii saat 19:30 dan sonra karar verir alırsınız sonra da
  • Affan83 sen microlab la ortakmısın birader
    Seni pazarlamacı olarak falan alsalar varyaa tamamdır haaa
    bende logitec alacaktım kafam karıştı bu konuyu okuyunca yaaa
    logitech x530 mu philips 460 mı derken kafam allak bullak oldu yaf
  • Affan kardeşimiz şu an z5500 kullanıyor, ama o da bizim gibi kaliteli marka ve ürünlerin hakkını verip anlatıyor tabii..
  • Değerli @Wolverine kardeşim desteğin için çok teşekkür ediyorum
    @harunbaba dostum,benim Microlab'la falan alakam yok Cebime para da koymuyorlar Ortak da değilim
    Bu forumun amacı paylaşım,kimin hangi ürün hakkında geçmişi ve bilgisi varsa yazıyor ve çok yararı oluyor Şimdi bu açılan konuda,iki setide bolca dinlemiş,birini 1,5 yıl kullanan biri olarak sadece görüşlerimi yazıyorum ve objektif olarak değerlendiriyorum Yazmasamıydım yani yorumlarımı ve incelemelerimi Setin eksi yönünüde yazdım ben,sesi kökleyince WOOFER etkisini kaybediyor ve uydulardaki mid ve tizler bası bastırıyor dedim,wooferın da sesi ayrıca sona kadar açılıp master sesde köklenince,orta seslerdeki gibi vurmuyor dedim!!Ama bir apartman dairesinde sesin zaten köklenemeyeceğini vurguladım,ayrıca evet,hakikaten son seste uydular sesi hiç bozmuyor Ama şunu da ısrarla vurguluyorum,Logitech X-530'da çok başarılı ve en iyi f/p ürünleri arasında,ama Microlab'ın MC-X4D modeliyle kıyaslanınca geride kaldığını söylüyorum(SADECE KONU BAŞLIĞINDA BU KIYASLAMA VURGULANDIĞI İÇİN!!!) Bizim Z-5500'ü de şöle kral bi hi-fi setle karşılaştır Z-5500'de geride kalır,o hi-fi'yi daha üst seviye profesyonel setlerle karşılaştır o da geride kalır vs...Bu böyle birşey Hoşçakalın,kolay gelsin Bu arada @harunbaba dostum,Philips'ten uzak dur

• Şaka Yaptım kardeş tabiki saol bilgini paylaştığın için
    yaa microlab fiyat olarak pahalı x530 a göre 100 ytl filan
    philips ten dediğin gibi pek memnun olan da yok
    X530 da bulunmaz hint kumaşı gibi oldu yaaf millet sıraya girmiş
    bunu fırsat bile satıcılarda fiyatı artırıyorlar
    şimdi sen bana şunu söyle 100 YTL farkı göze alıp microlabımı alalım yoksa çok ses hastası değiliz nasılsa deyip X530 sırasına mı girelim
  • Valla @harunbaba dostum eğer çok meraklı değilsen X-530 birçok kişiyi olduğu gibi seni de kesecektir,ama eğer imkanın varsa derim ki 100 YTL daha ver ve bulduğun yerde Microlab MC-X4D'ye yapış,ama baktın bulamadın,X-530'da gayet alınabilecek bir set,mesela nasıl ki X-230 ile X-530'un wooferları arasında sayısal olarak 5 watt fark olmasına rağmen bassın etkisi 2,5-3 kat daha fazla gibi(aradaki kabin hacminin farkından dolayı),Microlab da toplamda 100 watt ve woofer 50 Watt,uydular 5x10 watt,ama sanki toplam aradaki fark 30 watt değilmiş gibi,yani ses olarak Microlab rahat X-530'un falan 2 katı ses veriyor gibiSaygılar,hoşçakalın
  • quote:

Orjinalden alıntı: atalayalper

İstanbulu bilemiyorum arkadaşlar ama Ankarada x-530 veya x-230 merak edenler varsa (veya bilimum ses sistemini) bizim showroom da dinletebilirim sizlere tabii saat 19:30 dan sonra karar verir alırsınız sonra da

Keşke daha önce söyleseydin Ankara'da aradım ve bulamadım gerçi sonuçta internetten daha zahmetsiz aldım ama deneme fırsatımın olmasınıda isterdim denemeden öneriler doğrulyusunda aldım ve pişman degilim bu fiyata gayet iyi fazla para verilirse elbette her zaman için daha iyiler alınabilir.
  • logitech
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.