Şimdi Ara

Logitech x530 mu ? MicroLab x4d mi? KARAR VEREMEDİM! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
5.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüm uyduların düz görünümü,ayrıca son seste HİÇBİR ŞEKİLDE seste bozulma olmuyor uydularda ve tiz kalitesi geçekten çok iyi,ama son seslere çıkıldıkça woofer bozuyor biraz,daha kısık seslerde olduğu kadar vurmuyor ama bu setin bası birçok kişiye fazlasıyla yetecek düzeyde,X-530 ile kıyaslanacak olursa zaten X-530'a göre çok daha üstün gerek tiz gerek bas gerek işçilik kalitesi olarak Sistem toplam 100 watt ama özellikle müzik deinlerken son seste dinleyebilecek adam tanımıyorum bir apartman dairesinde

• Ve son olarak wooferın komple arkadan görünümü

• @armagaan dostum bu seti 5200 ile kıyaslamak sete(MİCROLAB) ayıp olur,hemde çok
  • ses seviyesini duyunca anladım zaten bişi sorcam Microlab 10d modeli nası??

• Hiç dinlemedim ama iyi olduğundan şüphem yok,ayrıca dijital çıkışı var o setin,DVD playerına dijital bağlayarak DTS vs...alabilirsin sesi,bana kalırsa iyi bir settir,ama dinlemeden kesin bişey söylemek yanlış olur,bendeki hakkıında böyle olumlu göüşlerim olduğu için ve X10 D daha üst model olduğundan böyle bi tahminde bulundum,benim seti,göz önünde bulundurarak...
  • Arkadaşlar Microlab sistemlerle ilgili geniş bilgiyiwww.microlab.com.cn adresinde bulabilir ve inceleyebilirsiniz
  • yeni bi konu olarak acsammı sence @affan83
  • Yok yaww kardeşim gerek yok hiç,burda devam edelim,boşuna konu kalabalığı olmasın hiç,bu arada senin resmini koyduğun setin bası 10 '' yani 25,4 cm ve bir coaksiyel bir optik dijital çıkış mevcut
  • üff(sana demiorum ha basa diorum) frekans aralıı da 22hz ye 20khz imiş dorumudur??
  • Yok kardeş işte orda saçmalamışlar,mümkün değil 22 Hz'e inmesi Ama gerçek değerini bile yazmaları yeterli olurdu bence çünkü fazlasıyla yeteceğinden hiç şüphem yok
  • pardon 20 ye 22 imiş işte her neyse sence ses seviyesi cok yuksek midir 160 watt diyor ama gercek 160 watt mıdır o ?? bide bas olayı 9940 kadar warmıdır acaba?? bu seti dinleyen yada kullanan birileri yokmu yaaww
  • Dostum farklı setleemi bakıyoruz acaba,ben senin koyduğun fotoğraftaki sete bakıyorum ve frekans aralığı 35Hz-20 Khz ve diğer özellikleri şunlar :

Features:
    *The system is controlled by CPU. You can control the whole
    system by computer completely.
    *The master volume button with blue background light to beautify the whole unit.
    *There are 2 analog audio input and 2 digital audio inputs (1 coaxial and 1 optical) for high fidelity audio transferring.
    *With electronic volume and tone controlling, potentiometer's
    mechanical noise is completely eliminated.
    *Noise test function helps to balance volume between channels.
    *With separate front, sub-bass, center and surround channel level adjustment.
    *Full function remote control and hand control.
    *Magnetically shielded satellites.
    .
    Specifications:
    Output Power: 300W RMS (28Wx5+160w)
    Speaker:
    (Woofer)10 inch
    (Satellite)2.5 inch+2.5 inch
    Frequency Response: 35Hz-20KHz
    S/N Ratio:>60dB
    Separation:>40dB
    Production Size:(DxWxH)
    (Woofer)440x352x420mm
    (Satellite)102x78x157mm
    Color:(Satellite)silver,Black
    (Woofer) wooden finish+silver

Satellite Speaker Mode:L
    Packing size: (LxWxH)462x412x583mm
    N.W (Kg):28.5 G.W (Kg):30
    Cartone size: (LxWxH)475x425x602mm
    N.W (Kg):30 G.W (Kg):31.5

• Ya bu hepsiburadakiler ucmus öleyse o gercek özelliklerin türkcesini bulabilirmisin bana
    Kanal:Gerçek 5.1 Kanal
    Güç Çıkışı:9900 W (PMPO) 160W RMS
    Frekans Aralığı:20Hz~22KHz
    Kontrol Panel:Volume, dijital ekran, fonksiyonel Kumanda
    Uz. Kumanda:Var
    Boyutları(ExDxY):Woofer:400x350x370mm
    Satellite:130x120x175mm
    Renk Seçeneği:Siyah, Gümüş
    Diğer Özellikleri:PC, vcd, dvd...kullanılabilir. Dolby Digital (AC-3), DTS, PCM, ve Dolby Pro Logic desteği, Magnetik koruma, Ahşap Woofer, Kolay Kurulum,Şık tasarım, Duble 180 derece dönebilen uydu, Uydu standı, Optic giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aarmaganozturk -- 17 Eylül 2005, 23:51:27 >
  • Dostum kendim çeviribildiğim kadar yazayım sana :

*Sistem tamamiyle bilgisayar tarafından kontrol edilebilir
    *2 adet analog 2 adet dijital çıkış mevcut ve bu 2 dijital çıkış yüksek kaliteli ses transferini sağlıyor
    *Ana ses düğmesi arkadan mavi renk ışıkla aydınlatılıyor
    *Tamamen manyetik korumalı
    *Full fonksiyon uzaktan kumandalı
    *Her hoparlörü test edebilmek için test modu
    *Ayrı ayrı woofer,frontlar,center ve rearların ses kontrolü

Diğerleri sayısal özellikler zaten ve görüldüğü üzere sistem toplam 300 W vs...
  • walla ben bunu bildiin gibi live 5.1 e baglıcam nası sonuc alırım sence??
  • birde setin esas fotosunu buldum o FAKE cıktı

• Microlab seti bedava verseler almam
  • niye ki bi kötülüğünü mü gördün??
  • şaka gibi...
  • saka gibi derken ??
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.