Şimdi Ara

Logitech x530 mu ? MicroLab x4d mi? KARAR VEREMEDİM! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
5.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @pajero dostum,çok yanlış düşünüyorsun,ben şu an bir z-5500 kullanıcı olarak z-5500'ün sesine rağmen önceki kullandığım setin de sesinin gayet güzel olduğunu söylediğime göre vardır bir bildiğim,ama düşüncene saygım var,sonuçta o senin yorumun ama ben henüz hiç memnun olmayan duymadım Microlab'tan,f/p ürünü oldukça fazla Elbet belli biyerden sonra Logitec ve Creative vs...ile kapışamaz ama belli ürünlerde öne geçtiği gerçek!!!...
  • Belirtmek istediğim,MİCROLAB'ın Premier,Kawai,Minton,Ogatech,Shov,Codegen tarzı kıytırık,adii fason ürünlerden olmadığıdır
  • +11111111111111111111111111111
  • çok önyargılı milletiz ya tutturmuşlar bir creative sanki başka iyi marka yok. microlab da iyi marka logitech de. tabi altec 1 numaradır ama gel de anlat yurdum insanına
  • quote:

Orjinalden alıntı: armagaan

bu sette sesi cok acınca bozulma oluyor mu?? olmuosa bendeki 5200lerin yerine alıım ben

Armagan yeter yaw sen alma artık bişey hem z5500 var elinde hem jazz hem creative 5200 daha napacan Allah aşkına piyasada set bırakmadın diğerlerinede kalsın
  • ya olsun ne zararı olcak 5200 ler catlak patlak sesler cıkartmaya basladı galbia subu dier tarafa yolculadık
  • Mekanı cennet olsun
  • dostlar birakin z5500 ü x530 u felan bu set nasi bu settt
    millet birakti seti gecti microlabin son sistemine x4dddd diyorum :D
  • @tamerim dostum için rahat olsun,f/p olarak MC-X4D çok kaliteli bir set ve parasını hakediyor,diyorum ki sadece 1 kere gidip dinle,görüceksin
  • Bu microlab sanki Bose'dan esinlenmiş dizayn olarak ne dersin affan?
  • Evet kardeşim tamamen dpğru bir teşhis,görünüm olarak direk BOSE taklide,belki de bu yüzden bu kadar iyidir performansı
  • ya bu setin bas performası Z-5500 e yakınmıdır nerdesye woofer güçleri aynı z-5500ün 188 watt MC-X10D nin 160 watt ve billindigi üzere ikisi de 10"(25.4cm) merak ettim
  • Microlab cok ince görünüyor 10'' olduğuna emin misiniz okadar ince yere 10'' woofer nasil sıgacak?
  • kendi sitesinde yazıo walla ahanda link: http://www.microlab.com.cn/en/product/speakers/home%20system/X10%20D.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aarmaganozturk -- 18 Eylül 2005, 15:36:48 >
  • hımm peki 9940b kullanan biri olarak bass konusunda 9940b mi MC-X10D mi dersin
  • Arkadaşlar ben MC-X10D modelini hiç dinlemedim,sadece kendi elimdeki MC-X4D ile ilgili yorum yapabilirim,ama MC-X10 D'nin 10'' bası olmasına rağmen ben sanmıyorum z-5500 gibi vurabileceğini,ama Microlab setlerin en iyi yanı çok başarılı tizleri olması!!Bu arada MaGeSuKo kardeşim,sen benim eski sette 10 '' sürücü var sandın herhalde Değil ama,o öbür MC-X10 D modelinde kardeşim,neyse olay bu,Microlab hakkındaki yorum ve görüşlerimi belirtmek istedim kısaca birkaç söz ve bazı fotolarlarla,bence F/P olarak başarılı setleri var ve önceden kullandığım MC-X4D modelinden de çok mumnundum

• Bu arada @Wolvi kerdeşim tabiii yaw ne diyorsun,Z-5500 bi tane yawww,üzerine tanımıyorum hakkaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: Affan83

Arkadaşlar ben MC-X10D modelini hiç dinlemedim,sadece kendi elimdeki MC-X4D ile ilgili yorum yapabilirim,ama MC-X10 D'nin 10'' bası olmasına rağmen ben sanmıyorum z-5500 gibi vurabileceğini,ama Microlab setlerin en iyi yanı çok başarılı tizleri olması!!Bu arada MaGeSuKo kardeşim,sen benim eski sette 10 '' sürücü var sandın herhalde Değil ama,o öbür MC-X10 D modelinde kardeşim,neyse olay bu,Microlab hakkındaki yorum ve görüşlerimi belirtmek istedim kısaca birkaç söz ve bazı fotolarlarla,bence F/P olarak başarılı setleri var ve önceden kullandığım MC-X4D modelinden de çok mumnundum

Evet kardeşim bir yanlış anlama oldu pardon Ben sendeki sette 10'' woofer var sandım model ismine dikkat etmemişim

• bende tanımıorum
  • ya bu 10" subu olan microlab seti buldum lüleburgazda dinleme imkanım da oldu bası cok ii deil z-5500 kadar yumusak ve tatlı bas weremio ses seviyesi yeterli olur ama bas dier seslerin yanında bariz olarak sırıtyo aradan ben kalitesizim diye
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.