Şimdi Ara

Logitech Z533 güç tuşu kapalıyken gelen 'sıssss' sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 1 hafta oldu Logitech Z533 2+1 ses sitemi aldım. Masaüstü bilgisayar hoparlörü olarak kullanıyorum. Aldığım gün gece bilgisayar ve hoparlörün güç tuşu kapalıyken (fiş takılı) subwoofer dan sıssssss diye ses geldiğini fark ettim. Bilgisayar kapalı, hoparlörün güç tuşu açıkken bir kaç saat ses yapmıyor daha sonra tekrar başlıyor. Bu ses sitemini kullanıp aynı durumla karşılaşan birileri var mı? Bu durumun kaynağı ne olabilir? Garanti kapsamında ürünü göndermeli miyim? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.@

• Hocam merhaba aynı sorun benim z533 te de var, çok sinir bozucu daha dün aldım sıfır cihaz. Siz sorunu halledebildinizmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mturk2100

Hocam merhaba aynı sorun benim z533 te de var, çok sinir bozucu daha dün aldım sıfır cihaz. Siz sorunu halledebildinizmi?

Hayır hocam halledemedim o şekilde kullanıyorum.
  • mrchems M kullanıcısına yanıt
    mturk2100 kullanıcısına yanıt
    Ben de yeni aldım bu ürünü ama buz cızırtı olayı canımı çok sıktı, o kadar para verdik. Siz çözebildiniz mi?

• Hayır hocam çözemedim. Kullanmadığım zaman fişini çekiyorum mecburen.

• Değişim talep ettim, yeni cihaz geldi ondada aynı problem var, logitech e yazıklar olsun hayal kırıklığına uğrattı beni
  • Spa5300 almadan once bunada bakiyorum iyi ki almamisim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.