Şimdi Ara

Logitech Z5400 ve Mavi Bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Logitech Z5400 almayi dusunuyorum ve buldugum en uygun yer estore'da.http://www.estore.com.tr/EStore/Products.aspx?catalog=Bilgisayar&productid=EL39204(51000000)&action=addBasket
    Fakat asagidaki linklerde mavi bilgisayarda bu fiyatin cok altinda fiyatlardan satildigini gordum. Ama su an stokta gorulmuyor. Acaba yakin zamanda mavi bilgisayardan Z5400 veya Z5450 alan var mi? Bana sanki bir ara kampanya yapmislar ama hala ayni fiyattan sitelerinde tutuyorlar gibi geldi. Bu yuzden de bosu bosuna beklemenin anlami yok gibi.
    http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=2617
    http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=2618

Ayrica bildiginiz daha uygun fiyatli bir yer varsa sevinirim. (Oncelik 5400 icin).
    Bu arada sesi fazla acmayacagim icin z5500 dusunmuyorum simdiden soyleyeyim, sitede koyu z5500 fanlari oldugunu biliyorum o urunden referansla zaten bu urunu istiyorum. :) Ama dedigim gibi odam kucuk ve apartman icinde fazla ses acamayacagim icin z5500 anlamsiz.
    Simdiden tesekkurler.

• mavi bilgisayardaki yorumları okursan bu indirimin mayıs civarında yapıldığını ve hazirandan beri ürünün ellerinde olmadığını görürsün

en güzeli arayıp konuşmak ama kesin bi cevap alacağından emin değilim
  • Merhaba,
    Az once aradim ve gelmeyecegi belirtildi. Sanirim estore'dan alacagim. Ama bir yandan da iki ay once %25 daha ucuz oldugunu gormek rahatsiz ediyor. Sanki baska bir yerden her an bir kampanya yapilabilecek bir urun gibi. :)
    Neyse bekleyerek sanirim bir yere varilamaz. Ani yasamak lazim. :)
  • kardeş bende 5400ün 380ytl gibi birfiyat ile mavi bilgisayardan satıldığını görünce koşa koşa gittim ama stoklarda olmadığını gördüm.bu sistemi bu fiyata kaçırdığıma ne kadar üzüldüm anlatamam.çünkü hepsiburadada şu anda 570ytl gibi bir fiyatla satılıyor.bende okadar para verdikten sonra a/v receiver almanın daha mantıklı olduğunu gördüm.sanada bunu tavsiye ederim.çünkü multimedya bir sisteme 600-700ytl verdkten sonra 800-900verip onkyo markanın ev sinema paketini alırım.böylece ileriye dönük amfi de almış olurum.bir araştır bence dediğime hak vereceksin ama genede seçim senin.
  • Merhaba,
    ben siparisi verdim. Filmleri bilgisayardan izlemeyi dusundugumden video cozucusune ihtiyacim yok. Ses cozucusu 5400'de zaten var. PS2 ve uydu alicisi icin uygun. Yine de onerin icin sagol.
    Iyi calismalar.
  • Iyı Secim
  • Selam;
    Nisan da almıştım Mavi den 5400 ü. Memnun kalma olasılığınız çok yüksek. Fakat fiyat konusunda bu piyasayı hiç anlayamayacağım sanırım. Yani bu konuda sanırım looser ım.
    Saygılar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: libertador

Merhaba,
    ben siparisi verdim. Filmleri bilgisayardan izlemeyi dusundugumden video cozucusune ihtiyacim yok. Ses cozucusu 5400'de zaten var. PS2 ve uydu alicisi icin uygun. Yine de onerin icin sagol.
    Iyi calismalar.

kaça aldın?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.