Şimdi Ara

Logitech Z5500 aldim ama hic memnun degilim .. Onun yerine ne almaliyim ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2000 tl ile sıfır cihazlar almak biraz uzak görünüyor
    fakat sizde ikinci el takıntısı yoksa güzel bir sistem alabilirsiniz
  • bazıları yüksek sesi kaliteli sesle karıştırınca ilginç yorumlar çıkabiliyor ortaya kimileride bas seslerine aldanıyo ...
  • z5500'culer gormesin bu konuyu aman
  • 2000 liraya hatta şu andaki kurla 1900 gibi bir fiyata Denon AVR/1610 ve Wharfedale Crystal 2/40 set alınabilir.Tabiiki gidip dinlemeden sakın seçim yapma :) .Hem ses sistemini yükseltmiş hemde PS3'ten bluray filmleri Dolby TRUEHD ve DTSHD-MA gibi yeni nesil kayıpsız ses formatlarını çözdürerek izlersin.
    3 sene z5500 kullandım film ve oyunun hakkını veriyor fakat müzikte gerçekten sıfır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramm256 -- 12 Ocak 2010; 0:00:18 >
  • yaa bunlarin alayını tek bi dukkanda dinleme şansım yok mu ?
    Varsa neresi ?
  • Ben Kadıköy toppop elektronikte 1610 ile wharfedale cr 2/40'ın frontlarını dinlemiştim.Ne düzey bir müzik dinleyicisi olduğunuzu bilmiyorum fakat ince ayar yapmadan bile duyduğum ses orta veya ortanın bir üst seviyesi diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devguru

yaa bunlarin alayını tek bi dukkanda dinleme şansım yok mu ?
    Varsa neresi ?

Hifi sitemler ile Multimedia yı ayrı değerlendirmek gerek.
    Z5500 multimedia sistemler içinde gerçekten ey iyisidir.
    Sinema performansının iyi olması zaten şaşırtmamalı zira THX sertifikalı bir sistem.
    Ancak iş Bass ve Tizz dışında tüm sesleri ayrı ayrı duymaya geldiğinde iş Hifi seviyesine çıkıyor ki hiçbir kompakt sistem bunu Hifi seviyesinde veremez.
    Kesinlikle ayrı ayrı komponentlerden oluşan bir sistem kurmanız gerekiyor.
    Hatta şunu unutmayın 5.1 AVR lerin çok azı Hifi da başarılıdır. Hem sinema hem Hifi da iyi olan bir amfi almak isterseniz 1500 TL yi gözden çıkarmanız gerekir. Başarılı bir ses almak için amfi ile hoperlörler arasında da 1,5 kat bir fark olmasını düşünürsek bu iş size 2000 TL nin üzerine bir maliyete çıkar.
    Bence şunu düşünebilirsiniz.
    PS3 ve Sinema için Z5500 kalabilir. Müzik için stereo bir amfi ve kule tipi 1 çift hoperlör alabilirsiniz.
    Media Markt mağazalarında faklı tip amfileri farklı kolonlar ile dinleme şansınız olabilir.

• quote:

Merhaba Arkadaslar;

Yaklasik 6 ay once Logitech Z5500 aldim. PS3'e optik kablo ile bagli. Film ve oyunlarda gercekten inanilmaz bi performansi var. Ama bir ses sistemi muzikte bu kadar mi kotu olur ya ?! inanamiyorum resmen. Muzik hastasi bi insan olarak dinledigim muzikte cogu ses kayboluyorsa ve duyamiyorsam deliye donuyorum. Gercekten muzikte tizleri cok ama cok basarisiz hatta berbat. O yuzden satip degistirmeye karar verdim. 2000 YTL ( makul derecede + veya - olabilir ) civarinda amfi dahil, gercekten kaliteli muzik dinleyebilecegim ayrica film ve oyunlarda da keyif alabilecegim bir ses sistemi almak istiyorum. Lutfen bana birisi kisa zamanda yardimci olsun yoksa ben bu aleti kirip çöpe koyucam, o kadar sinirlendim.

Saygilar .

Aman dostum kırma sakın ben alıcıyım....media markt 399 şuan sıfırı ne dersin ölücü ümü olduk ne

• quote:

Orijinalden alıntı: Anarchy_Tr

quote:

Merhaba Arkadaslar;

Yaklasik 6 ay once Logitech Z5500 aldim. PS3'e optik kablo ile bagli. Film ve oyunlarda gercekten inanilmaz bi performansi var. Ama bir ses sistemi muzikte bu kadar mi kotu olur ya ?! inanamiyorum resmen. Muzik hastasi bi insan olarak dinledigim muzikte cogu ses kayboluyorsa ve duyamiyorsam deliye donuyorum. Gercekten muzikte tizleri cok ama cok basarisiz hatta berbat. O yuzden satip degistirmeye karar verdim. 2000 YTL ( makul derecede + veya - olabilir ) civarinda amfi dahil, gercekten kaliteli muzik dinleyebilecegim ayrica film ve oyunlarda da keyif alabilecegim bir ses sistemi almak istiyorum. Lutfen bana birisi kisa zamanda yardimci olsun yoksa ben bu aleti kirip çöpe koyucam, o kadar sinirlendim.

Saygilar .

Aman dostum kırma sakın ben alıcıyım....media markt 399 şuan sıfırı ne dersin ölücü ümü olduk ne

arkadas ne veriyosa 20 lira fazla veriyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

quote:

Orijinalden alıntı: Anarchy_Tr

quote:

Merhaba Arkadaslar;

Saygilar .

arkadas ne veriyosa 20 lira fazla veriyorum

pazarlık kızışıyor

• z5500 880 lira olabilir, bu bilgisayar kullanicilari için çok para ve üst seviye bir sistem olarak da nitelendirilebilir, ancak ne düzgün bir surround sistem ne de hi-fi sistem olarak adlandırılabilir.

880 TL alınabilecek kaliteli fakat düşük seviye bir avr fiyatı ancak eder. yine düşük seviye hoparlörler için nereden baksanız 5.1 için en az 1000 TL(o da en az, yani benim kullandiğim rezil sony hoparlörler için 650 - 700 TL üzerine bir de subwoofer parasiyla) harcarsınız. yani nereden baksaniz 2000 TL vermeden maalesef düzgün bir sistem oluşturulamaz.

kısacasi z5500 kendi kulvarinda güzel olabilir (ben de bilgisayarimda logitech z4 kullanirim, logitech severim sayarım :) fakat forumda bu başlıkta esamesi okunacak bir sistem olmamalı. artik şu tartışmadan vaz geçelim.
  • z5500 sinema ve oyun için ideal bir ürün..heleki fiyatı şu sıralar yerlerde sürünüyor..399,500 tl arası bu sistem için çok iyi bir fiyat...amaaa işin içine müzik girecekse orada duracaksınız..müzik tamamen farklı bir olay..hiçbir ev sinema anfisi ile müzikde dört dörtlük bir netice alamazsınız... o kadar detaycı iseniz.. z5500 ünüz duracak sinema ve oyun modunda kullanacaksınız..müzik için ayrı bir sistem kuracaksınız...

birde siz siz olun form sitelerinde araştırma yaparken genel bir araştırma yapın..şimdi z5500 kullanıcıları başlıgı altında araştırma yaparsanız çok saglıklı bir bilgi edinemezsiniz ve seçim dogru olmaz.. ( başka bir üründe bende aynı hatayı yapmıştım ) ilk önce size ne lazım...en önemli kriterleriniz nelerdir,bu iş için bütçeniz nedir,kullanım alanınız..? vs.. gibi bilgileri açıkca yazın bir konu açın eminim buradaki arkadaşlar yardımcı olacaktır..ben bu form sitesinin çok faydasını gördüm.. ama dedigim gibi form sitesini de kullanmayı bilmek lazım..

• Merhaba arkadaşlar, Z5500 ile ilgili yorumları okudum ve katılmak istedim. Z5500u sistem yorumlarına bakarak almıştım amacım filim değil müzik dinlemekti, seste kaliteye önem veren birisi olarak hiç memnun kalmadım, sizlerinde belirttiği gibi tiz veya kırıstal sesler kayboluyor ancak bas seslerde gerçekten mükemmel denebilir. Creative X-fi Titanium FATAL1TY ses kartım var, tiz veya kırıstal sesleri alabilmek için Z5500 ile birlikte 2+1 olarak creative I-Trigue L3800 ses sistemini kullanıyorum. İki ses sistemini ses kartı çıkışına bağladım ve iyi bir ses alabiliyorum çünki I-Trigue L3800 tizlerde veya kırıstal seslerde çok iyi bir sistem malum baslarda da Z5500 çok iyi, ortaya dinlenebilir bir müzik çıkıyor. Z5500 olan arkadaşlara müzik dinlemek için ayrıca I-Trigue L3800 almalarını öneririm, ben bu şekilde kullanıyorum.
  • Bende z5500 kullanıyorum kendi fiyat ve sınıfında rakipsiz bir sistem ve evet müzikte berbat ama zaten müzik için 5.1 sistemi niye gidip alırsınız ki?

Sizin yaptığınız bmw m3 alıp bu araba neden off roadda iyi gitmiyor demek gibi birşey.
  • Sonuçta Multimedya Bir Speaker Z-5500 İlk Etapda PC İçin Olduğunu Hatırlarsak Yine Bu Aletin Verimli Çalışması İçin Creative X-Fi Serisi İyi Bir Ses Kartıyla Birlikte Kullanılması Gerekmektedir. Ama Kıyaslamayı Multimedya Bir Speaker İle Yapacak Olursak S750 Daha İyidir. Z5500 de Yüksek Frekanstaki Sesler Maalesef Vasat. Ama PC Kombinasyonunda Kullanılacaksa Z-5500 ve S750 den İyisi de Yoktur. Hi-Fi İle Kıyasa Tabi Tutmuyorum Kesinlikle Aynı Şey Değil Sesde Çok Detay Aramayan Biri İçin Sadece Bir AVR+ Speaker Sete Göre Alternatif Olabilir Ancak.
  • Bu konuyu bende çok araştırdım yakınzamanda illa 2+1 ise niyet biraz pahalı ama AE ye bir bakın ama bana kalsa biraz daha para verir bi H/K 142+hkts9 alırım hem avr olur hemde 2+1 5+1 v.s v.s bence birde bu yönden bakın
  • arkadaşlar z5500 bayağı bi araştırdım ben şahsen almayı düşünüyordum burayı görene ladar ama şimdi tereddüt etmeye başladım
    bir çok dergide övülen bir modeldi ben bilgisayarda kullanıcam şimdi bilmek istediğim şu alacağım ses kartı
    CREATIVE SB X-FI TITANIUM FATALITY CHAMPION
    söylediğiniz iki sistemden hangisini almalıyım creative imi yoksa logitech imi
  • quote:

Orijinalden alıntı: XLykaoN

arkadaşlar z5500 bayağı bi araştırdım ben şahsen almayı düşünüyordum burayı görene ladar ama şimdi tereddüt etmeye başladım
    bir çok dergide övülen bir modeldi ben bilgisayarda kullanıcam şimdi bilmek istediğim şu alacağım ses kartı

bahsettiğim markayı dikkate alın derim forumda topigi var pişman olmazsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyman2

quote:

Orijinalden alıntı: XLykaoN

arkadaşlar z5500 bayağı bi araştırdım ben şahsen almayı düşünüyordum burayı görene ladar ama şimdi tereddüt etmeye başladım

bahsettiğim markayı dikkate alın derim forumda topigi var pişman olmazsınız

kardeş söylediğin ürünü incelidim ancak herkes eski bir sistem olduğunu ve yeni formatları desteklemediğini
    söyleiş hdmi dada problem varmış üstelik bilgisayardan ziyade daha çok bir sinama sistemi edasında bana
    CREATIVE SB X-FI TITANIUM FATALITY CHAMPION bununla birlikte kullanabileceğim ideal bir sistem lazım
    yinede ilgin için sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XLykaoN -- 19 Ocak 2011; 23:24:14 >

• Bahsettigim 2. seçenek o ben AE 2+1 lerden bahsediyorum ama yinede 2. seçenek daha makul diyorum tabi kaliteli bir 2+1 fiyatıyla mukayese edince üstelik bütçeniz müsaitse ve hepsini bir kerede haletmek istseniz üst model alırsınız yok yok olur ama o başka bir hesap burada bahsettigimiz şey 2+1 hop parasına 5+1 ve avr alımış olmak sonuçta o begenmediginiz yahut iyi dediginiz hiç bir ozellik 2+1 de mevcut bile degil ben buradan bakarak söyledim aradıgınız avr ve 5+1 olsaydı o zaman zaten tavsiyem daha üst model olabilirdi ama yinede giriş sevyesine göre mukkemmel bir takım tabi şahsi inceleme ve kanaatlerimdir
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.