tercihim zaten 5+1 yada 7+1 ilk tercihim bu ses kartının yanına z5500 almaktı ancak burda S750 için daha fazla övgü gördüm ve kararsız kaldım baştada söylediğim gibi ben yanlızca bilgisayarda kullanıcam ancak bilgisayardada her işimde aynı kaliteyi versin istiyorum oyundada filmdede müziktede
2000 TL var diyorsanız,
550TL'ye temiz ikinci el Nad C326bee 440TL'ye pırıl pırıl Wharfedale 10.2
alınır. Üzerine daha 1000 TL para kalır. CD dinleyeceğim diyorsanız, Cambridge Audio 540C alınabilir 550TL gibi bir fiyata... Biraz da kablolara para harcanır, kalan parayla gidilip CD alınır, keyife bakılır
o mumkun degil ama sadece ortak müşterekde bir seyler yapmanız mumkun avr bile sterio da nisbeten zayıfdır zaten insanlar bu dediğiniz gibi sebeplerle imkanlarıda varsa hi end kuruyor bence belirli öncelik sırası belirleyip ona göre sıralama yapın sizin söyediginiz ben her yerde oynarım diyen futbolcu gibi olur bellir bir konuda başarısı olmaz o sebeple hayal kırıklıgına ugramamak adına kendınıze bir öncelik belirleyin derim kullanım sıklıgınıza göre bu arada yazdıklarım yanlış anlaşılmasın aynı yollardan geçip çektigim eziyetler yaptıgım hatalar sonunda elde ettıgım tecrubeyı paylaşmaya çalısıyorum .
ben cözümü eve avr + 5+1 ofise 2+1 olarak buldum ve gayet mutluyum . not : ofisin 2+1 daha almadım ama aklımda acoustic energy ve H/K var ve baya araştırdım son noktada buraya dayandı ama acoustic energy çok övgü alıyor ama biraz pahalı ama alıp pişman olan yok gibi bence inceleyin derim
quote:
Orijinalden alıntı: keyman2
o mumkun degil ama sadece ortak müşterekde bir seyler yapmanız mumkun avr bile sterio da nisbeten zayıfdır zaten insanlar bu dediğiniz gibi sebeplerle imkanlarıda varsa hi end kuruyor bence belirli öncelik sırası belirleyip ona göre sıralama yapın sizin söyediginiz ben her yerde oynarım diyen futbolcu gibi olur bellir bir konuda başarısı olmaz o sebeple hayal kırıklıgına ugramamak adına kendınıze bir öncelik belirleyin derim kullanım sıklıgınıza göre bu arada yazdıklarım yanlış anlaşılmasın aynı yollardan geçip çektigim eziyetler yaptıgım hatalar sonunda elde ettıgım tecrubeyı paylaşmaya çalısıyorum .
ben cözümü eve avr + 5+1 ofise 2+1 olarak buldum ve gayet mutluyum . not : ofisin 2+1 daha almadım ama aklımda acoustic energy ve H/K var ve baya araştırdım son noktada buraya dayandı ama acoustic energy çok övgü alıyor ama biraz pahalı ama alıp pişman olan yok gibi bence inceleyin derim
ilginiz için teşekkür ederim keşke ses sistemleri konusundaki bilgimde bilgisayar gibi olsaydı o zaman hiç zorlanmazdım :D itenternette bir çok şey kontrol edilebiliyor ancak yinede son kullanıcının yorumlarıda çok önemli o yüzden burdada bir fikir almak istedim sanırım oyun ve film olacak tercihim önemli olan beni içerisinde hissettirmesi seslerin gerçekçi olması müziğe gelincede yüksek basss :D
Sn. XLykanN siz Z5500 dinlediniz mi? Sesi size nasıl geldi ? Bu konuda iki önemli nokta var bütçe ve beğeni. Z 5500 tabiki müzik performansı için yapılmış bir set değildir. Ses gücü ve bas sesleri ile ön plandadır içinizi titretir. Müzik performansı arayanların yada daha yükseltmek isteyenlerin sadece kabloya verdiği para Z5500 ün fiyatı kadardır. Siz önce bütçenizi belirleyin sonra almak istediğiniz ürünleri dinleyin. Film ve oyunlarda kullanım alanınıza bağlı olarak yeterli olabilir, müzikte ise kullandığınız ses kartı bağlantı seçenekleri dinlediğiniz medya formatı ince ayarlar ile beğendiğiniz bir noktaya yükseltebilirsiniz. Eğer bütçeniz yüksek ise hem filmlerde hem müzikte istediğiniz performansı yakalarsınız ama birazda para harcamış olursunuz. Peki buna değermi derseniz - kesinlikle değer.
Sistemi yavaş yavaşta toplayabilirsiniz, önce AVR ve Bir çift kulenizi alırsınız, sonra uydular ve sub ile tamamlarsınız yavaş yavaş geliştirirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: xenkebikec
Sn. XLykanN siz Z5500 dinlediniz mi? Sesi size nasıl geldi ? Bu konuda iki önemli nokta var bütçe ve beğeni. Z 5500 tabiki müzik performansı için yapılmış bir set değildir. Ses gücü ve bas sesleri ile ön plandadır içinizi titretir. Müzik performansı arayanların yada daha yükseltmek isteyenlerin sadece kabloya verdiği para Z5500 ün fiyatı kadardır. Siz önce bütçenizi belirleyin sonra almak istediğiniz ürünleri dinleyin. Film ve oyunlarda kullanım alanınıza bağlı olarak yeterli olabilir, müzikte ise kullandığınız ses kartı bağlantı seçenekleri dinlediğiniz medya formatı ince ayarlar ile beğendiğiniz bir noktaya yükseltebilirsiniz. Eğer bütçeniz yüksek ise hem filmlerde hem müzikte istediğiniz performansı yakalarsınız ama birazda para harcamış olursunuz. Peki buna değermi derseniz - kesinlikle değer.
Sistemi yavaş yavaşta toplayabilirsiniz, önce AVR ve Bir çift kulenizi alırsınız, sonra uydular ve sub ile tamamlarsınız yavaş yavaş geliştirirsiniz.
Öneri için çok sağolun. Alacağım ses kartı CREATIVE SB X-FI TITANIUM FATALITY CHAMPION. Z5500 ü daha önce dinledim bir kaç kez ve son derece beğendiğimide söyleyebilirim. Benim tereddütüm bu konuyu okuyunca oldu, çoğunluk S750 yi daha başarı bulmuş çünkü. Belirttiğim ses kartı ile birlikte bu ikisinden hangisi daha iyi bir performans verir o konuda tereddütte kaldım ben ses için 1000-1500 TL yi gözden çıkarmış durumdayım şu anda
bu Bahsettiginiz rakkama giriş seviyesinde hatta biraz üstünde avr ve hop takım bulma şansınız cok yuksek hatta 1-2 aylık garantisi süren bir avr alırsanız hemen hemen bütçeniz denk gelir ve giriş sevyesi kelimesi sizi yanıltmasın kasıt ses kalitesiden ziyade yeni çıkan ama yaygın olmayan ses formatları ile alakalı ama bana kalsa zaten onları adam akıllı kullanmak en az 1-2 yıl daha bluray bile yeni yeni turuyor ki bu cihazlar bluray destekliyor 3d felan eksik bu modellerde o kadar
ALLAH kolaylık versin :)
Valla arkadaşım rastgele ürün alıyorsunuz. z5500 ü kötülerken iyi de hem audiophile'ım diyorsunuz hem de 5.1 sistemden stereo müzik dinlemeye çalışıyorsunuz. Ayrıca hiç z5500'de dts müzik albümü dinlediniz mi? O zaman cihazın performansını daha iyi anlayabilirsiniz..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme