Şimdi Ara

Logitech Z5500 & Creative X-FI Xtreme Gamer (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
4.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    belki XP için SP3 çıkar ve Dx10 da oyunları oynayabilirim en olmadı.
    vistada Eax olayı patlak sanırım.
  • x-fi gamerı aldım,
    ilk sormam gereken şey, optik çıkış dediği beyaz yuvarlak çıkış,, benim divxp layer arkasındaki ve optik kablomdaki gibi değil
  • x-fi gamer da optık cıksı yok dıye bılıyorum bugun gıttım bılgısayarcıya sordum
    ama goruyorum kı bazı yerlerde varmıs gıbı konusuluyo

x-fi gamerı OLAN BİRİ varsa solesın lutfen bende merak edıyorum
  • X-FI Xtreme Gamer alıcam bende bayadır arastırıyorum en ucuz galıba 138 fln bulmustum oda stokta yoktu sanırım genelde 140ve uzeri
  • Heyyyyyyy gidi yakLasık 1 ay önce ben bu topici acarken daha ses sistemi aLmamıstım ve araştırmadaydım
    Zaman ne hızLı geçiyor yaw

quote:

Orjinalden alıntı: xtesla

x-fi gamer da optık cıksı yok dıye bılıyorum bugun gıttım bılgısayarcıya sordum
    ama goruyorum kı bazı yerlerde varmıs gıbı konusuluyo

x-fi gamerı OLAN BİRİ varsa solesın lutfen bende merak edıyorum

O sacmaLıgı kim uydurmuş dostum? Creative SB X-FI Gamer ses kartında opticaL cıkış mevcuttur!

quote:

Orjinalden alıntı: ekkir

X-FI Xtreme Gamer alıcam bende bayadır arastırıyorum en ucuz galıba 138 fln bulmustum oda stokta yoktu sanırım genelde 140ve uzeri

Ben ses sistemimLe birLikte aLdım fakat sanırım 143 YTL ' e aLmıstım.Netteki en ucuz şuanki fiyatLar hakkındı biLgim yok
    Ama aLıcak arkadaşLara kesinLikLe öneririm.Vista iLe sorunsuz çaLışıyor ve Vista için tüm sürücüLeri vs... mevcuttur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lost54 -- 4 Ocak 2008; 18:09:30 >

• arkadaslar ben de z5500 ü x-fi xtreme gamer a optic baglayamadım.. elimdeki optic kablonun ucları ses kartının optic girisine girmiyor.
    nasıl halledicez bu sorunu?
  • Güzel bir ikili olacağından emin olabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: turindebrouche

arkadaslar ben de z5500 ü x-fi xtreme gamer a optic baglayamadım.. elimdeki optic kablonun ucları ses kartının optic girisine girmiyor.
    nasıl halledicez bu sorunu?

ya bitanehttp://www.elmasepeti.com/product.php?pID=6798 bu kablodan alıcaksın yada bu kablo ile birlikde gelen extreme gamer ile uyumlu olan 3.5 mm'lik optik dijital audio jak adaptöründen bulucaksın seçim senin

PS: kabloyu al dememin nedeni kabloda adaptör jack ın bulunmasıdır ayrıca kendim kullanıyorum çok kaliteli fiyatına göre şahane ürün

• bulabiliyorsan Xtreme Music al
  • z 5500 umu alalı 2 gun oldu analogdan bagladım ses kartımı 1 hafta ıcerısınde alacagım x fi gamer frontlardan cok az surround ve centerdandada iyi geliyor pcdekı tum ayarlara baktım ayardan deıl galıba 5.1 destek var ama gucu yetmıyor olabılır mı bıde bu sıgorta atmasını duydum nasıl engelleyebılırız abana olmadı ama olmasınıda ıstemem sımdıden herkese tesekkur ederım
  • @lost 54

G 500 ün kablolu kumandasına takma bence benim nicrolab ta bağımsız kumanda var inan kablolouya göre bir artısı yok. Şöyle seti bilgisayara bağlayacak birisinin bence kablosuz kumanda aramasına gerek yok olsa iyi olur kablosuz ama kablolu da dezavantaj olarak görülmemeli.

Gamer ise bence müthiş bir kart, ben de fatality modeli var 1 gün olmadı alalı ama muazzam ses veriyor iyiki almışım hatta geç bile almışım.
  • bende aldım bi x-fi gamer yarın elime ulaşır.. bakalım bizim konuşmayan microlab x25 i konuşturacak mı??

aldıktan sonra araştırmaya heves eden bünye olarak bişeyi merak ettim.creative in sitesinde bu kartla ilgili hiç bi bilgiye ulaşamıyorum.. merak ettim sebebini ! bilgisi olan var mı ??
  • bizzat kullanıyorum o ikiliyi şiddetle tavsiye ederim...her şeyi ile mükemmel bana göre set yinede arada bazı eksik şudur budur diyen olsada bence çok iyi...yani eğer her şey tamamsa hiç düşünme git al pişman olmayacaksın...ama şu önerimde var tabi bence seti optik bağla optik bapladığım zaman sanki basslar daha ço kiyi gibi geliyo bana geliyo gibi değil öyle yani...

bide şunu belirteyim ben çok hesaplı almışım seti yaw...

bimesk teknoport 1 yaşına girmişti kampanya yapmıştı 545 liraydı 12 taksit hemen kapmıştım ama xtrme gamer biraz pahalıya gelmişti.. ama olsun paralarını sonuna kadar hakediyor ikiside...şimdiden hayırlı olsun arkadaşım bekleriz topiğe...

• quote:

Orjinalden alıntı: STRIPES

bide şunu belirteyim ben çok hesaplı almışım seti yaw...

bimesk teknoport 1 yaşına girmişti kampanya yapmıştı 545 liraydı 12 taksit hemen kapmıştım ama xtrme gamer biraz pahalıya gelmişti..

O da birşey mi?Mavi Bilgisayar kampanyayla 470 ytl ye kadar sattı. Z-5500'ün fiyatı son kampanyalarla çok düştü. 2.elde 400 ytl ye bile satılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orgeneral -- 12 Haziran 2008; 23:27:15 >

• Z-5500 çok güzel ürün
  • quote:

Orjinalden alıntı: anildalga

z 5500 umu alalı 2 gun oldu analogdan bagladım ses kartımı 1 hafta ıcerısınde alacagım x fi gamer frontlardan cok az surround ve centerdandada iyi geliyor pcdekı tum ayarlara baktım ayardan deıl galıba 5.1 destek var ama gucu yetmıyor olabılır mı bıde bu sıgorta atmasını duydum nasıl engelleyebılırız abana olmadı ama olmasınıda ıstemem sımdıden herkese tesekkur ederım

soru sormak icin bile pek vaktin yok galiba..
    ben birsey anlamadim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: anildalga

z 5500 umu alalı 2 gun oldu analogdan bagladım ses kartımı 1 hafta ıcerısınde alacagım x fi gamer frontlardan cok az surround ve centerdandada iyi geliyor pcdekı tum ayarlara baktım ayardan deıl galıba 5.1 destek var ama gucu yetmıyor olabılır mı bıde bu sıgorta atmasını duydum nasıl engelleyebılırız abana olmadı ama olmasınıda ıstemem sımdıden herkese tesekkur ederım

Bende x-fi gamer ses kartını yeni aldım. Z 5500 ile x-fi gamer ses kartını kullanan arkadaşlara soruyorum ; entertainment modunda bazı mp3 lerde ses daha çok center den geliyor mu sizdede?(Özellikle konuşma sesleri). Tıklamadaki seslerde büyük oranda center den geliyor. Centerden ses fazla geldiği zaman aynı zamanda rear lardan da aynı oranda ses geliyor. Frontlar ise sadece müzik sesi veriyor. Sanki bir nevi mp3 ü 5.1 müzikler gibi çalıyor. Ama dediğim gibi sadece bazı mp3 lerde oluyor bu.

cmss-3d surround stereo surround da ve %50 de ayarlı. Hangi şarkılarda oluyor diye sorarsanız şarkı ismide verebilirim

• quote:

Orjinalden alıntı: gimmeluck

x-fi gamerı aldım,
    ilk sormam gereken şey, optik çıkış dediği beyaz yuvarlak çıkış,, benim divxp layer arkasındaki ve optik kablomdaki gibi değil

Dostum Gamer'da optik ses cıkışı var. Size yok diyenler sanırım göz kararı cevap vermişler. Fakat optik ses çıkışı standarttan biraz faklı. Bunun için bir çeviriciye ihtiyaç duyuyorsunuz. Yada bir ucu standart optik uçlu, diğer bi ucu ise Gamer'a göre uygun bir uç taşıyan kablolarda mevcut. En son 25 ytl görmüştüm fiyatını. Bu optik ucu opsiyonel uç olarak kullanmışlar. Farklı amaçlarada hizmet ediyor. Gitar vs. bağlanabiliniyor diye duymuştum.

• 3.5mm lık adaptor nerden bulabılırıö
  • RCA kablo ve RCA kabloyu normal ses kartı girisine (digital giris) cevirecek disi kablo alarak yapabilirsiniz.RCA kabloyu arama motorlarindan arayarak gorebilirsiniz.zaten daha once mutlaka gormussunuzdur.
    diger bir alternatif turkiyede aradigim kadariyla bulunmayan X-fi digital i/o module aygiti ile direk coaxial veya optic kablo ile speaker a baglanabiliyor.X-fi modelleri.amazondan temin edilebilir i/o arabimi. tabi neden kutuda cikmiyor bu module yada kablolar bu kadar para verdikten sonra ses kartina yada speaker a.isin uzucu yanıda bu :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.