Şimdi Ara

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38.812
Cevap
81
Favori
2.205.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

cevabın icin tesekkurler... 850 benim icin cok fazla... 645 e biraz butceyi zorlayıp alırdım...galiba z5300 aramaya devam

birde bilgi olsun diye soyliim...abd de z5500 un fiyatı 277$ cık...
  • @quadropol

Rica ederim
  • beyler wolverine ı gören varmı?cok özledim
    o olmadan bu bölümün tadı cıkmıyo.

ayrıca forumda ses sistemleri bölümünün fotoğrafcılık bölümünden ayrılmasını taleb ediyorum ve sizinde destek olmanızı istiyorum.baksanıza son 1-2 ayda ses sistemleri bölümünde dogru düzgün topic bile açılmaz oldu,açmak isteyende donanım genele açıyo,bu soruna bi dur diyelim

saygılar ŦΨĿØЯ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tylor -- 26 Haziran 2005, 23:22:06 >
  • Aynen katılıyorum Tylor daha önce bende düşünüyordum böyle birşey sen dile getirdin iyi yaptın hergün fotoğrafcıların arasından topic ayıklamaya uyuz oluyorum resmen çorba halinde foto ve ses topicleri çok iyi olur umarım sesimizi duyarlar.
  • tylor ve Magesuko kesinlikle katılıyorum+1 Forum yetkililerine sesleniyorum,LÜTFEEENNNN "SES SİSTEMLERİ"ADI ALTINDA AYRI BİR BÖLÜM AÇILSIN Aksi halde hakikaten çok karışık oluyor herşey,birde ne biliyim daha hoş olmaz mı sadece sesle ilgili bir başlık altında toplansak da herkes o çatı altında derdine derman bulsa

• tylor,Magesuko ve Affan83 arkadaşlarım bende size katılıyorum,özellikle eski başlıkları bulmakta zorluk cekiyoruz. Böle bütün eskileri ve daha nice yenileri yepyeni bir bölümde toplasak nekadar güzel olur;) ilgilenirlerse nemutlu ama ilgilenmezlersede() canları saolsun napalım
  • ben konu dışında forumla ilgili önerileriniz topic ine belirttim,sizinde katkıda bulunmanızı istiyorum.o da olmazsa ankette açabiliriz

http://forum.donanimhaber.com/m_2679120/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tylor -- 27 Haziran 2005, 11:12:53 >
  • Dün X-530 aldım (sonunda).
    onboard 5.1 ile kullanıyorum(nvidia)
    Zaten 60W rms bir müzik seti kullandığımdan bu set bana ses yüksekliği bakımından pek farklı gelmedi.
    Ancak kullandığım müzik setinin bir kolonunda sadece bir adet hoperlör bulunduğundan bu hoperlör tüm frekans aralığını vermek zorundaydı ve hakkıyla yapamıyordu tabiiki. bir tweeter ekleyerek "bari tiz" elde ettim ama busefer mid yoktu gitar çalınıyor ama duyamıyordunuz
    Şimdi bu sistem mid ve tiz "çok temiz" verebiliyor. Helal olsun logitech'e. Burdan bir +1 verelim.
    Ama ses çok "çiğ". Doğallıktan uzak gibi duruyor. Ses kartı ayarlarından çevresel ses "çoğalt" modunda. yani stereo girişi arkalara çoğaltıyor. "Yok" seçince malumunuz sadece ön sağ ve önsol dan geliyor. Sesin çiğliği azalıyor fakat bu sefer basslar artıyor. Ne yapacam anlamadım. Umarım düzelir bu!
    Subwoofer'i ise maalesef koyacak yer olmadığından resimdeki gibi "yan" koymak zorunda kaldım.
    Basslara gelince: kısık seslerde oldukça iyi. Yüksek seslerde kısılıyor. Yetmiyor. Frekans cevabı iyi değil.(yüksek seste).

Genel olarak 100 milyonu hakediyor bence.
    2 resim:

Bir de müzik dinlerken, nvidianın vumeterleri tavana vuruyor. Kırmızıya geliyor. Bu durumda ses bozulması oluşur mu acaba?

videosu(60kb)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazar -- 27 Haziran 2005, 13:18:30 >

• verdiğin linke bende yazdım umarım işe yarar
  • quote:

Orjinalden alıntı: dogukan_karabay

Dün X-530 aldım (sonunda).
    Zaten 60W rms bir müzik seti kullandığımdan bu set bana ses yüksekliği bakımından pek farklı gelmedi.
    Ancak kullandığım müzik setinin bir kolonunda sadece bir adet hoperlör bulunduğundan bu hoperlör tüm frekans aralığını vermek zorundaydı ve hakkıyla yapamıyordu tabiiki. bir tweeter ekleyerek "bari tiz" elde ettim ama busefer mid yoktu gitar çalınıyor ama duyamıyordunuz
    Şimdi bu sistem mid ve tiz "çok temiz" verebiliyor. Helal olsun logitech'e. Burdan bir +1 verelim.
    Ama ses çok "çiğ". Doğallıktan uzak gibi duruyor. Ses kartı ayarlarından çevresel ses "çoğalt" modunda. yani stereo girişi arkalara çoğaltıyor. "Yok" seçince malumunuz sadece ön sağ ve önsol dan geliyor. Sesin çiğliği azalıyor fakat bu sefer basslar artıyor. Ne yapacam anlamadım. Umarım düzelir bu!
    Subwoofer'i ise maalesef koyacak yer olmadığından resimdeki gibi "yan" koymak zorunda kaldım.
    Basslara gelince: kısık seslerde oldukça iyi. Yüksek seslerde kısılıyor. Yetmiyor. Frekans cevabı iyi değil.(yüksek seste).

2 resim:

Sorunun sanırım onboard ses kartı bende benim seti onboard ile kullanırken aynı çiğlikle karşılaşmıştım bas boğuktu ses bir tuhaftı tizler yutuluyordu bence bir an önce bir ses kartı almalısın

• magesuko,

Peki illa ki Audigy mi? Çok pahalı da
  • İlla ki Audigy 2 değil tabii ama fark da var. Öte yandan 24 bit live 5.1 veya 7.1 de alsan değişimi hissedersin..
    quote:

magesuko,

• kardeş sub cok manyak durmuş ha
    kardeş odada sub ı koyacak yermi bulamadın?ayrıca ne kadar uzakta olursa o kadar iyi ses alırsın
    quote:

Orjinalden alıntı: MaGeSuKo

quote:

Dün X-530 aldım (sonunda).

2 resim:

Sorunun sanırım onboard ses kartı bende benim seti onboard ile kullanırken aynı çiğlikle karşılaşmıştım bas boğuktu ses bir tuhaftı tizler yutuluyordu bence bir an önce bir ses kartı almalısın

• hocam alet i-mac mini mi?
  • Doğukan karabay dostum,direk AUDİGY 2 ZS almasan bile minimum bir tane Creative Live value 5.1 alman GEREK!!!Ama o ayarda,yani 50-60 YTL civarı diyorsan,CREATİVE 24 Bit LİVE 7.1 almanı öneririm,ama 30-40 YTL daha çıkabilirim diyorsan,AUDİGY 2 ZS olmasa bile sadece AUDİGY ses kartı alman yeterli,önceki model!!!Kolay gelsin,bu arada wooferdan optimum performans için mutlak yere,sert,esneme yapmıycak bir zemine koymalısın,yani woofer "KÜÜÜÜTTT"diye oturmalı zemine,hoşçakal,hayırlı olsun setin,iyi günlerde kullan.
  • quote:

magesuko,

Audigy alman tavsiye olunur ille audigy 2 degil ama bence en az audigy zaten çok pahalı degil audigy ler 50$ civarı ama LS alma Audigy ES al alacaksan.
  • Ya çok sağolun önerileriniz için:)

O sub'u yere koymayı ben de çok isterdim ama odada dönmeye yer yok :(. Yan koyacak yeri zor buldum, o kadar söyleyebilirim.

Ses gittikçe iyileşiyor sanki:) Açılıyor herhalde. Ama benim kulağım alışmış da olabilir. Ses kartı şu an mümkün değil(x530 ile beraber bir de adsl modem aldım ve 2 yıllık hayalimi gerçekleştirdim:). Alınca da iyisini almam gerekiyor:Buradan bu çıktı.

Sağolun
  • ...merhaba arkadaşlar...ya bu prologıc 2 hakkında kafama bir şey takıldı...şimdi benim dvd p.de prologıc 2 işlemci var....ama bazı vcd lerde surround ses vermiyor ve ses sadece merkezden geliyor başka bir film takıyorum onda gayet güzel....yeni çıkan filmlerde sorun yok ama biraz eski filmler izlediğim zaman 2000 lerde yapılmış filmler gibi bunlarda surroun ses alamıyorum.....acaba sorun filmlerde değilde,yeni çıkan vcd filmlerde ses daha mı değişik kodlanıyor bu yüzden mi surround ses alamıyorum.....spiderman 1(2002 yapımı) de surroun ses yok,spiderman 2 de (2004) gayet güzel bu prologıc 2 keyfine göremi seçiyor bu filmleri...hepsi stereo materyal değilmi,ve prologıc 2 nin işide stereo sesten çeverleyen ses yaratmak değilmi....valla sinir oldum...bi açıklık getirin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @RİF_D -- 30 Haziran 2005, 19:49:21 >

• ispider kardeşim,bana kalırsa bunun hangi film yada filmin çekildiği filmle ilgisi yok Çünkü film,müzik,vs...nasıl kodlanırsa kodlansın,Dolby Prologic 2 o sesi mutlaka 5+1 yapar (5.1 DEĞİL) Mutlaka atlanılan başka bir nokta vardır,çünkü ben radyoyu bile düşün artık,5+1 olarak dinleyebiliyorum,senin de öyle,mutlak çooookk küçük bir püf noktası vardır senin problmele ilgili Ayrıca birşeyi çok merak ettim,ne zamandır sorucam unutuyorum,PS2'de sadece Optik giriş varya,sen z-5300'ü yada önceki Microlab'ı nasıl bağlıyordun PS2'ye o setler analog olmasına rağmen Araya bir dönüştürücü mü kullanıyordun?Ben de yeğenime yapıcam ama sana sormak istedim

• Arkadaşlar bu arada özür diliyorum,yanlışlıkla " filmin çekildiği FİLMLE ilgisi yok" yazmışım,o cümle "filmin çekildiği YILLA ilgisi yok" olucaktı
    quote:

filmin çekildiği filmle ilgisi yok
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.