Şimdi Ara

Logitech Z5500 İçin Ses Kartı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar; Logitech Z5500 5.1 ses sistemim var. Daha temiz, güçlü ve kaliteli ses alabileceğim 2. el ucuz bir ses kartı almak istiyorum. Ne önerirsiniz?

Daha önce açılmış z-5500 ses kartı konuları var fakat çok eski tarihlerin yorumlamaları mevcut. Bu sebepten yeni konu açtım.

• Evet, daha yeni bu hoparlörü aldığım için konuyu bir hortlatayım dedim.

• denny5 D kullanıcısına yanıt

Anakartınızda optik çıkış varsa direkt oradan bağlayın. Ses kartına gerek yok.

• Nasıl yani? Şu an piyasadaki anakartların dahili ses kartlarının, şu ana kadar üretilmiş ses kartlarından daha iyi olduğunu mu söylüyorsunuz? Profesyonel olanların dışında son yıllarda üretilen ses kartları pek yok. Dediğinizden bunu anladım.

• Optik cikisla baglayinca ses kartinin onemi kalmiyor arkadas bunu demek istemis. Dijital baglantida z5500 sesi kendi cozuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Optik cikisla baglayinca ses kartinin onemi kalmiyor arkadas bunu demek istemis. Dijital baglantida z5500 sesi kendi cozuyor.

Aynen hocam dediğiniz gibi optik bağlantı seçeneği kullanıldığında ses kartının ekolayzer vb ek ses ayarları devre dışı kalıyor.

• 2.el ucuz bir ses kartı alacağınıza hiç almayın daha iyi. Creative AE-5 tavsiye ederim çok iyi performans alacaksınız. Keza ben de z-5500 kullanıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses Kartı Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    logitech z5500 için ses kartı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.