Şimdi Ara

Logitech z5500 mü? yoksa Logitech z906 mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her keze iyi günler ben 5+1 ses sistemleri almak istiyorum ama Logitech z5500 ile Logitech z906 arasında kararsız kaldım kullanıcağım cihazlar:pc,tv,blu-ray sizce hangisi daha iyidir ???

• 2sinin arasında pek bir fark yok biri 505 watt biri 500
  • kingbass K kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=87054142

Eğer ses sistemini salonda tv ile kullanacaksanız yukarıdaki başlığı incelemenizi ve AVR'li bir sistem almanızı tavsiye ederim. Ve de bu sistemle müzik de dinlemeyi planlıyorsanız 906 yada 5500'den uzak durun. Ciddi bir hayal kırıklığı yaşarsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam inceledim ama ben profesyonel sisteme daha sonra geçeceğim genede sağol hocam yardım ettiğiniz için

o 3 nede kullanıcaksanız z906 alın derim çok çıkışı var çünki bende satıcam bugün sesini deniyim dedim bassı açtım sonuna kadar bi zorliyim dedim yarım st sonra babamı aramışlar işte oğlunuz müziği açtı falan diye 5 6 tane şikayet gelmiş :S satıcam annemde tutturdu sat diye mecbur satıcam :(
  • Başka yardım edicek yokmu??

• 906 al 5500 de ekran isik poblemi oluyo kronik bi sekilde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    logitech z5500 için ses kartı
    4 yıl önce açıldı
    Logitech G230 alsam mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynen hocam logitech z906 alıcam z5500 alıcaktım ama çok sorunu oluyor diye almayacağım

sizde zaten z906 yokmuydu ? önceki konularda bendede z906 var demiştiniz o zaman bende z623 vardı.
  • Hocam ben de vardır ama onu abime verdim abim başka eve çıktığı için onu hediye olarak verdim bende pek kullanamadım ev daire olduğu için sesini pek açamadım şimdiki ev müstakil olduğu için gene almayı düşünüyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.