Teşekkür ederim kardeşim. Mevzu gündeme gelmişken bende körük siparişi verip yapayım bari. Söylediğin iz dediğin gibi pres izleri sanırım, benimkinde de vardı. Şuan 2+1 olarak kullanıyorum, yetiyor da aslında ama geçen yüklendim biraz 2 tane uydu yetersiz geldi. Daha önce sıvı conta uygulamıştım, yapıştırma özelliği olmadığından açılmalar oldu yine, artık yeni körük zamanı geldi gibi :) |
LOGITECH-Z5500 uydu körükleri yenileme sonuç perfect (4. sayfa)
-
-
Ben bally bile yaptim 2-3 gun kuruyor bally tam olarak oda sorunsuz oldu ( araba on hoparlori icin yaptim) onlari ortalari cok fazla oynuyor seneler gecti hala seste bozma yok :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kaliteli bir b7000 ile zımba gibi oluyor, yapıştırıcıyı güzel ütülemek lazım sonra 1 saate kuruyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhabalar z5500 var bende de cızırtı sesi geliyor centerdan ozellikle dinlenmeyecek kadar film izlerken daha cok belli oluyor. kapagını acıyım dedim etrafındaki plastik yırtılmıs bozulmus. sorun ondan mıdır ?
körük oluyor sanırım etrafındaki plastik
Selamlar. Alibaba linkine baktığımda 2 adet fiyatı 43 TL gözüküyor. 5 hoparlör için 3 adet mi sipariş vermeliyim yoksa 2 adetten kasıtları hoparlör başına gereken parça miktarı mi?
Merhabalar 3 çift almaniz yeterli toplamda 6 adet gelecek 5 tanesini kullanirsiniz
Çok teşekkürler.
-
ilk attığınız linkteki üründen sipariş vermiştim bugün elime geldi fırsat bulduğumda yenileyeceğim daha uyumlu mu test edemedim.
Edit: daha değişimi yapmadım ama üzerine tuttuğumda birebir denk geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerkara -- 16 Ocak 2024; 9:25:3 > -
Arkadaşlar foruma çok nadir giriyorum artik
Ancak ilk verdigim linkte 3" satin alinabiliyor suan
Tereddutsuz alip koruk degisimi saglayabilirsiniz .
Bende geçen hafta linkteki ürünü 2 paket sipariş geçmiştim cuma günü hızlı şekilde geldi.
https://tr.aliexpress.com/item/4000844505371.html?mp=1&gatewayAdapt=glo2tur
Yapıştırıcı olarak bu linkteki ürünü aldım, bu iş için en uygunu bu. Hızlı kuruyor, bulaşsa bile kuruyunca çekip temizleniyor yani bally, uhu vs gibi kıvamlı oraya buraya bulaşan bişey değil. Taktıktan 2-3 saat sonra kurumuştu. Tavsiyem 50cc yerine 100cc olanı alın; çünkü onun şişesi daha iyi iğne uclu sürmesi kolay olur. Ben şişe işini hesap etmeyip 50cc aldım fazla fazla yetiyor 50cc.
En uğraştırıcı iş eskinin temizliği :) Diğer kısımlar basit, acele etmeden sakin sakin herkes yapar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mefisto-TR -- 12 Mayıs 2024; 14:34:35 >
-
Temizleme kısmını nasıl hallettiniz?
Eski körüğü sökünce çevre kasadaki eski kalıntıları saatçi tornavidası ile kazıdım kabaca. Sonra asetonla diş fırçasıyla fırçaladım tekrar kazıdım tertemiz oluyor 2-3 seferde. Ortadaki koni üstünde çok kalıntı kalmıyor ama eski körük parçalarını elimde nazikçe kopardım aldım, altında eski pres izi gibi slikon gibi bir madde kalıyor onu sökmedim ben. Gerekte yok bence direk üstüne sürüp yapıştırdım. Onu sökmek çok zahmetli ve zarar verici olabilir diye ellemedim açıkçası.
-
Çok teşekkürler, yapıştırıcının siparişini verip ben de yapmaya çalışayım, bakalım sonuç nasıl olacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X