Şimdi Ara

Logitech Z5500 vs. Diğer compact home theatre'lar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Uzun zamandır 5+1 home theatre bakıyorum. Aradığım şey DVD veya bluray çalıcısı olmayan sadece amfi + hoparlörlerden oluşan bir sistem. Sebebine gelince HD televizyonda DVD izlemek (upscale olsa bile) bana çok mantıklı gelmiyor. Malum bluray'ler ise hala oldukça pahalı. Bluray oynatıcılı bir sistemde ise oynatıcıyı hem kullanmayacağım hem de yer kaplayacak. WDTV live işimi gayet güzel görüyor. Sony HT-AF5 gibi birşey düşünüyordum ki onun da arka ayaklarının olmadığını fark ettim. Nedense sonra aklıma logitech Z5500 ve yakında piyasaya çıkacak olan Z906 geldi. (Elbette Z906'yı henüz deneyen olmamıştır.)

Sizce normal bir ev kullanımı için Logitech Z5500 mü yoksa Sony, Samsung veya LG'nin orta fiyatlı (600 - 800 1000 TL civarında) home theatre'larını mı tercih etmeli. Sadece ses kalitesi olarak kıyaslarsak nasıl bir tercih yapardınız? (Home theatre'ler görüntü olarak oldukça şık ama dediğim gibi sadece ses kalitesi olarak düşünürsek Z5500 mü yoksa orta halli bir home theatre mı?)

Önerilerinizi bekliyorum.

• kesinlikle 5500 bu fiyata alabileceğin en iyi sistem diyebilirim ama bi dez avantajıda var tabi apartman dairesinde oturuyosan komşularla papaz olursun
  • ""Aradığım şey DVD veya bluray çalıcısı olmayan sadece amfi + hoparlörlerden oluşan bir sistem.""
    + pcm ac3 dts decode fialn dao lucak tabi

bu çok kişinni isteği, hala daha Z5500 alternatifleri neler bilmiyorum valla, bilenler linkatabilir mi?

bütün yollar Z5500e mi cıkıyor yaw
  • Philips'in optik sürücü içermeyen ses sistemleri var. Ben htr5000 modelini 220 liraya bulmuştum ikinci el olarak. Dijital optik ve coax girişler, dolby digital, dts decoderli komple set olarak. Bu fiyata şaka gibi gelecek ama subwoofer haricinde z5500'e kök söktürür ses kalitesi. Şimdi htr5204 var piyasada. Onun da iyi olduğunu tahmin ediyorum.

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=37481&ad=PHiLiPS-HTR-5204-EV-SiNEMA-SiSTEMi-Ev-Sinema-Sistemleri

• quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

""Aradığım şey DVD veya bluray çalıcısı olmayan sadece amfi + hoparlörlerden oluşan bir sistem.""
    + pcm ac3 dts decode fialn dao lucak tabi

bu çok kişinni isteği, hala daha Z5500 alternatifleri neler bilmiyorum valla, bilenler linkatabilir mi?

bütün yollar Z5500e mi cıkıyor yaw

Arkadasim cogu kisinin haberi yok ama 6 sene ustune,logitech ,z5500 un veliahtini cikardi.z906

http://www.audioholics.com/reviews/speakers/lifestyle-desktop-and-portable/logitech-speaker-system-z906-fl

Haziran temmuz ortasi turkiyede.

• quote:

Orijinalden alıntı: ULYSES

Philips'in optik sürücü içermeyen ses sistemleri var. Ben htr5000 modelini 220 liraya bulmuştum ikinci el olarak. Dijital optik ve coax girişler, dolby digital, dts decoderli komple set olarak. Bu fiyata şaka gibi gelecek ama subwoofer haricinde z5500'e kök söktürür ses kalitesi. Şimdi htr5204 var piyasada. Onun da iyi olduğunu tahmin ediyorum.

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=37481&ad=PHiLiPS-HTR-5204-EV-SiNEMA-SiSTEMi-Ev-Sinema-Sistemleri

GÖRÜNTÜ ÖZELLİKLERİ: DVD / CD / mp3 / DIVX® / JPEG OYNATMA

• quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

quote:

Orijinalden alıntı: ULYSES

Philips'in optik sürücü içermeyen ses sistemleri var. Ben htr5000 modelini 220 liraya bulmuştum ikinci el olarak. Dijital optik ve coax girişler, dolby digital, dts decoderli komple set olarak. Bu fiyata şaka gibi gelecek ama subwoofer haricinde z5500'e kök söktürür ses kalitesi. Şimdi htr5204 var piyasada. Onun da iyi olduğunu tahmin ediyorum.

GÖRÜNTÜ ÖZELLİKLERİ: DVD / CD / mp3 / DIVX® / JPEG OYNATMA

O bilgilerde hata var. Philips'in htr serilerinde optik sürücü, player falan yok. Verdiğiniz para bunu tamamen hak eden bir ses sistemine gidiyor. Philips normalde sevmediğim bir markadır ama bu ürünü bence tam isabet olmuş. Tabi çok ama çok fazla bas istemiyorsanız. Çünkü sub pasif, aktif değil. Yine de diğer frekansları ezmeyen gayet kaliteli basları var bence. Filmlerde de gayet iyi vuruyor patlama çatlamalı sahnelerde.

• ok tesekkurler, bi bakiyim.ibde 400 küsür.
    bu arada aynı anda diger topicde electroworldde z5500 489ytl yazdı da :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.