Şimdi Ara

LOGITECH Z5500 vs LOGITECH Z906 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
7
Favori
72.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Belki konuyu hortlatıyorum ancak müzik - ses seven biri olarak şunu soracağım...

3 yılı aşkın süredir bir çok teknolojik üründen vazgeçtim ancak Z-5500 evimin hep bir köşesinde duruyordu.Şimdi nakit sıkışıklığımdan dolayı satıyorum , Z-906 aldığımda , o ağırlığı ve Premium hizmeti hissedebilir miyim acaba ?

Z-5500 ile aramda gerçekten ilginç bir bağ var... Bana destek olun lütfen
  • Yıllardır Z5500 kullanan birisi olarak hiç bir sisteme değişmem diyorum öylece dursun görüntüsü bile yetiyor isim bile koydum o benim tosunum TOSUN her ne kadar sesi yarıya kadar getiremesekte gaza gelmediğim olmuyor değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evimde 2 adet deck sıstem degıstırıdım pioneer vxs1015thx - vsx520 mıssıon aktıf 20 cm bass dahıl ama z5500 verdıgı sesı hıc bır zaman duyamadım sorruound seslerı bu kadar temız merkez vocallerı bu kadar anlasılır sekılde veren cıhaz gormedım en dusuk seste dahıl
    volume 2 de ara ve on sesler mukemmmel berrak ve anlasılır bass kesınlıkle ara seslerın onune gecmıyor tok bır ses verıyor
    daha once kullandıgım 200 waat centerden ses alamıyordum dusunun 1015thx pioneer en guclu efsanelerınden bıri
    suan z5500 cambridge audıo 4 adet frontlara ekleme yaptım - merkeze jbl 70 waat yuksek desıbel center ekledım ses mukemmel hıcbır zorlanma yok
  • merhabalar,

bu iki güzel için özel üretilmiş olan standlarımızı kontrol etmenizi isteriz. Üstelik türkiyenin her yerinde sadece 5 tl kargo ücretiyle transfer etme imkanı,

www.sanalpazar.com arama segmentinden ulse olarak aratın ve ürünleri keşfedin

http://www.sanalpazar.com/urunara?criteria=ulse

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >

• merhabalar,

aşağıdaki linke bakmanızı rica ederim.

http://www.sanalpazar.com/urunara?criteria=ulse

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Arkadaşlar bana z5500,un 5 adet ufak hoparlörü lazım.Elinde olan var ise benimle özelden iletişime geçsin lütfen.Yada orjinal hoparlörleri yerine kullanabileceğim temiz/net ses veren başka bir hoparlör önerisi olan var ise yazarsa sevinirim.
    NOT:İzmir,deyim:)
  • Merhabalar,

Logitech stand resimlerine göz atmanızı isterim
     LOGITECH Z5500 vs LOGITECH Z906 LOGITECH Z5500 vs LOGITECH Z906 LOGITECH Z5500 vs LOGITECH Z906

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Diğer resimler arkadaşlar
     LOGITECH Z5500 vs LOGITECH Z906 LOGITECH Z5500 vs LOGITECH Z906 LOGITECH Z5500 vs LOGITECH Z906

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar z5500 e s750 uydusu takıp keyfini süren benden başka kimse yok mu yaw

Herkes bass dan çok memnun,tizden şikayetçi.Çözün artık şu sorunu
  • merhabalar,

arkadaşlar z5500 ve z906 standlarımıza dilerseniz özel mesajlardan dilerseniz. Kadıköy Yazıcıoğlu iş hanı nepal bilişim den görebilirsiniz. N11,sanalpazardan veya sahibinden satış sitelerinden ürünlerimizi görüp alabilirsiniz. Ürünlerimiz 2015 yılı itibariyle türkiyenin her yerinde kullanılmaktadır.

Saygılarımla

Not: Nepal bilişimden ve sanal pazar dan kargo ücretleri cok ucuz rakamlarla kapınıza kadar ürünler teslim edilmektedir. Sorularınız olursa özelden yazabilirsiniz.
     LOGITECH Z5500 vs LOGITECH Z906 LOGITECH Z5500 vs LOGITECH Z906

• quote:

Orijinalden alıntı: serhat_ps3

Gençler elinde z5500 ü olan bence satmasın ileride çok para edecek sonuçta ses sisteminin geldiği son nokta budur daha ilerisi yok başka bir sistem gösteririsiniz fazladan dijital çıkışı yada ne bilem daha değişik atraksiyonları vardır ama sonuç olarak verdiği ses z5500 den iyi olamaz nokta çünkü böyle bir efsane bir daha üretilmez firmalar özellikle logitech böyle bir sistem yaptığı için çok pişmandır eminim neden derseniz yeni bir ses sistemi çıkaramıyor çünkü z5500 ü geçebilecek bir sistem yok tüm teknoloji ve ses kalitesi z5500 ile noktalanmıştır daha ilerisi teferruattır.

öyle şey olur mu yahu neden daha iyisi yapılmasın kaç rms watt bu? 100 daha üstü yapılır neden olmasn

• ayaklık düşünen ilanıma bakabilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_100677670/f_//tm.htm#100677670
  • neyooooo N kullanıcısına yanıt
    cihaz duruyormu
  • hadi konuyu tekrar hortlatalım :) dün sahibinden.com dan 2.el Z5500 aldım, fiyat 1.500 TL. 2013 senesinde satmayın elinizde tutun ilerde çok değerlenecek diyen arkadaş bi gelsin bakayım hele şöyle :)))
  • 2 ay önce 800 1000 arasındaydı..
  • Hadi benden de bi hort girin simdi bidaha bakın fiyatına z5500 ün  LOGITECH Z5500 vs LOGITECH Z906 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.