Şimdi Ara

Logitech Z553 Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuan bende Creative Inspire 2.1 Digital 2500 adlı model var, ve evde mükemmel bir verim alıyorum. (bu resimdeki ses sistemi) Ürünü sıfır almıştım ve hala düzgün bir şekilde çalışıyor fakat sesi yükseltip azaltmak için kablolu aparat sanırım arızalandı, sesi açıp kaparken bazen çok açıp çok kısabiliyor. Buda benim bahanem oldu tabiki gidip araştırdım Saturn vs bu ürünü gördüm. Logitech Z553. Tip bakımından aşırı derece hoşuma gitti, sevmeyenler olabilir çünkü iddaalı bir ürün. Herkese hitap edeceğini sanmıyorum. Bu ürünü kullanan varmı, varsa yorumlarını alabilirmiyim. Alınırmı? Değer mi? 350 TL civarında fiyatı var şuan Teknosa ve Saturn mağazalarında. Bu fiyata daha sağlam bir ürün alabilir miyim? Boşa çıkan ses sisteminide lcd tv ye bağlıcam, onda yeterli verimi verir diye tahmin ediyorum. Saolun şimdiden..

Logitech Z553 Hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Dig -- 24 Temmuz 2013; 13:59:38 >

• Ses açıp kıstığınız aparatın ilgili parçasına,, kolanya damlatıp,, biraz açkapa yapın düzelecektir..
    Yeni alacağınız sistem için tasarımına birşey diyemem ama 2x10w stereo + 1x20w woofır =40w o para için az gibi sanki.
    şu ürün;http://www.vatanbilgisayar.com/Hoparl%C3%B6r%20(Speaker)/logitech-980-000356-z-323-2+1-360-derece-ses-sistemi/productdetails.aspx?I_ID=40629 2x6w stereo + 1x18w woofır = 30w diğeri sağdece %25 güçlü.. yani fiyat için diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 24 Temmuz 2013; 21:20:56 >

• 350 tl edecek bir sistem değil.

Logitech z623 alın o fiyat aralığına.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.