Şimdi Ara

logitech z623 alıyım mı? (anlayan biri baksın)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar piyasada biraz tuzlu ama kaliteli olduğunu düşündüğüm logitech z623 ü elden almayı düşünüyorum.
    Komşum yurtdışından getirtmiş 1 yıl global faturalı sıfır ürünü bana 400 tl'ye veriyor. Sizde 400 tlye bu ürünü almalı mıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dh ye noldu böyle başlıklar cevapsız kalıyor.

• guzel bir secim
  • sanırım herkes sıcak fırsatlarda toplanmaktan diğer başlıkları unuttu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snnynn

sanırım herkes sıcak fırsatlarda toplanmaktan diğer başlıkları unuttu.

Yok herkes burda ama pc icin sistemler le çok ilgili insan Yok daha çok ev sinema ve Stereo sistemleri ile ilgili insanlar burada

• Logitech ses sistemleri konusunda kötü bir marka kesinlikle önermem. Creative t40 falan bakın. logitech seste ki zihniyeti bom bom bass başka birşey yok.
    Biraz daha para üstüne koyup 2. el audioengine a5 alın aradaki kalite farkı fiyat farkının çok üstünde.
  • Ucu acik sormussun o yuzden insanlarin sana oneride bulunmasi zor

Muzik agirlikli mi kullanmak istiyorsun ya da oyun veya film ?

Yuksek guclu bir ses tonu mu onceligin yoksa muzikalite mi ?

Bir cok parametre var

Benim onerim soyle ben duz adamim dersen , yerine gore muzik film oyun coklu ortamda kullanmak istiyorum,kaliteli olup sik ariza vermesin,gucu tatmin etsin vs diyorsun ben tavsiye ederim.

Creative T3 onerilmis , bende katiliyorum daha iyidir fakat daha tuzludur.

Karar senin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fox90

Logitech ses sistemleri konusunda kötü bir marka kesinlikle önermem. Creative t40 falan bakın. logitech seste ki zihniyeti bom bom bass başka birşey yok.
    Biraz daha para üstüne koyup 2. el audioengine a5 alın aradaki kalite farkı fiyat farkının çok üstünde.

A5 bulmak zor.

Ayni paralara A5 alternatifi ne alinabilir? Bass umrumda degil mid tiz ve ses tonu kaliteli berrak olsun yeter.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Orijinalden alıntı: Fox90

Logitech ses sistemleri konusunda kötü bir marka kesinlikle önermem. Creative t40 falan bakın. logitech seste ki zihniyeti bom bom bass başka birşey yok.

A5 bulmak zor.

Ayni paralara A5 alternatifi ne alinabilir? Bass umrumda degil mid tiz ve ses tonu kaliteli berrak olsun yeter.

A5 bulmak zor değil. Çok satılmış ve tutulmuş bi ürün sahibindene baksanız bir kaç tane bulursunuz şuanda.

Bass umrumda değil mid tiz önemli diyorsanız kesinlikle logitech düşünmeyin çünkü tek olayı bass bu markanın. Bahsettiğiniz modelde tiz sürücüsü bile yok :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.