Şimdi Ara

LOGITECH-Z623'cüler BURAYA!!! (İnceleme: Video - Resim) (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.382
Cevap
28
Favori
184.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BENDE SİPARİŞ VERDİM BEKLİYORUM HADİ HAYIRLISI BU KONU 10 NUMARA 5 YILDIZ OLMUŞ EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLER PHİLPSİN SES KABLOSUNUDA ALACAĞIM TEŞEKKÜRLER...
  • kaç tlden sipariş verdin ?
  • Konu içerisinde çok kez yazdım yine hatırlatayım;

Power tuşu ve ses ayarı düğmesindeki cızırtı zamanla biriken toz sebebiyle oluşuyor. Çok sert kullanmadıysanız sebebi bu.

Elektrik süpürgesini sistem kapalı konumda iken iyice dayayıp her iki alanın da tozunu çektiğinizde sorun kalmayacaktır.

Selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Konu içerisinde çok kez yazdım yine hatırlatayım;

Power tuşu ve ses ayarı düğmesindeki cızırtı zamanla biriken toz sebebiyle oluşuyor. Çok sert kullanmadıysanız sebebi bu.

Elektrik süpürgesini sistem kapalı konumda iken iyice dayayıp her iki alanın da tozunu çektiğinizde sorun kalmayacaktır.

Selamlar.

düğmelerin arasındaki tozdan mı oluyor ? yani düğmelerimi çektireceğiz süpürge ile ?
  • Aynen öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Aynen öyle.

sol hoparlörün kablosu biraz kısa geldi. Şu anda çok gergin duruyor nasıl bir uzatıcı kablo ile uzatabilirim ? ürün linki verebilir misiniz ?

edit:
    evde şöyle bir uzatma kablosu buldum

acaba böyle bir ufak aparat alsam uzatsam olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Rango- -- 26 Nisan 2014; 20:42:38 >

• aynı işi görecektir hocam. ben uzatmadım ama analog sinyal olduğu için farketmeyecektir.
  • Hocam ben sistemi arabama uygulamayı düşünüyorum. O tweeterın linki varsa verebilir misiniz bana?

Bu arada inverter olarak 200W yeterli mi yoksa 300W mı alayım? forumlarda gerçek güç değeri 120W olarak dolaştığından 200W yeter gibi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 28 Nisan 2014; 11:43:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakaniko

Hocam ben sistemi arabama uygulamayı düşünüyorum. O tweeterın linki varsa verebilir misiniz bana?

Bu arada inverter olarak 200W yeterli mi yoksa 300W mı alayım? forumlarda gerçek güç değeri 120W olarak dolaştığından 200W yeter gibi geliyor.

İnverter seçimi konusunda yardımcı olamicam kullandığım tweeter harman h25-1 karaköy balıklı handan almıştım ama şuan hanın yerinde yeller esiyor.

http://www.diyaudio.com/forums/swap-meet/210625-b-n-harman-h25-1-1-woven-textile-soft-dome-tweets-4-ohm-neo-mag.html

• HAAltuntas kullanıcısına yanıt
    Valla deneyeceğim sonuç alırsam çok duamı alırsınız hocam ama sanırım z623 lerde olan bir sorun. Sağ hoparlör bozuk diye garantiye göndermiştim yenisini vermişlerdi.. mağazalardaki stand ürünlerde böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakaya_o -- 28 Nisan 2014; 22:30:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sol hoparlörü benim gibi kısa gelenler resimdeki ikili aparatı alabilirler. Kızılaydan 2 tl ye aldım tekli bulamadım böyle ikili satılıyormuş. Kırmızı sarı kablolar zaten evde vardı, birbirine yapışıktı ayırdım. Seste her hangi bir bozukluk yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Rango- -- 7 Mayıs 2014; 16:29:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FarFara06

sol hoparlörü benim gibi kısa gelenler resimdeki ikili aparatı alabilirler. Kızılaydan 2 tl ye aldım tekli bulamadım böyle ikili satılıyormuş. Kırmızı sarı kablolar zaten evde vardı, birbirine yapışıktı ayırdım. Seste her hangi bir bozukluk yok.

Ben de uzun zamandır niyetliyim aslında lazım. Sevindim hallettiğinize.

• Merhaba.
    İlk sayfadaki yorumları okudum. Kimi z2300 iyi demiş. Kimi z623
    Şimdi ben de z2300 ile z623 arasında kaldım. Sürekli hatta sadece yabancı müzik dinlerim.
    Bassları çok severim. Yani yok midmiş neymiş fazla takmam. Bu yönden değerlendirecek olursak hangisini almamı tavsiye eder kullanan arkadaşlar ? Teşekkürler
  • lonely warrior kullanıcısına yanıt
    Sıfır z623 alacağına benim gibi z5500 al. %10 ile dinliyordum 3 kat aşşağıdan adam geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishCovboy

Sıfır z623 alacağına benim gibi z5500 al. %10 ile dinliyordum 3 kat aşşağıdan adam geldi

öyledir umarım ama burada önemli olan sesin seviyesi değil. bas çok önemli benim için. ses kalitesi değil bas kalitesi.
  • lonely warrior kullanıcısına yanıt
    Dostum z5500 un bassi z623 un basindan en sz 6 kat daha kalitelidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • subwoofer ı birazcık zorlayınca yanık kokusu geliyor sizce nedeni ne olabilir ??
  • sıkıntı yok ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FarFara06

subwoofer ı birazcık zorlayınca yanık kokusu geliyor sizce nedeni ne olabilir ??

Çok tahrik edici oluyor benim açımdan. Yüklen gitsin. Ben bir zararını görmedim

edit: sesin bozulduğu yerde kıs tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAAltuntas -- 10 Haziran 2014; 17:11:49 >
  • Arkadaşlar z623 almak istiyorum 2.el satmak isteyen pm atabilir.
  • 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.