Şimdi Ara

LOGITECH-Z623'cüler BURAYA!!! (İnceleme: Video - Resim) (142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.382
Cevap
28
Favori
184.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Edifier benimde çok merak ettiğim bir marka. Ses yüksekliği değilde kaliteye odaklı sistem üretiyor anladığım kadarıyla. Ama tasarımları çok kaba geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karakaya_o kullanıcısına yanıt
    Evet hocam Edifier tasarım açısından çok başarılı olmayabilir belki ama ses kalitesi konusunda inanın bir çok forumda buna forumdonanımhaber de dahil bir çok kişi tarafınca methedilmiş...

Şunu asla inkar edemeyiz. Logitech Bass konusunda gerçekten çok başarılı 65 m2 Dükkanda Bass Test yaptığımda Dükkanın 12mm camları resmen titriyor ve sallanıyor... :D
    Lakin müzik te sadece bass tan ibaret değil bu genel olarak herkes tarafından kabul görmüş bir gerçek...
    Dolayısıyla bass mid tiz dengesini iyi olan son derece hoş ve doygun ses kalitesine hiç kimse hayır demeyecektir bundan eminim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtayfur83 -- 4 Haziran 2015; 16:58:58 >
  • synt0x S kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_68018571/tm.htm

Adamlar iki yıl evvel Z623 ü 299TL ye almışlar ben 2 hafta önce 505 TL ye alabildim. Gerisini siz düşünün.

Logitech Z906 En uygun fiyat burada mevcut ilgilenirseniz eğer; 899 TL

http://www.hizlial.com/logitech-z-906-51-500w-thx-speaker/10265719

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtayfur83 -- 2 Ağustos 2014; 1:40:25 >
  • mtayfur83 kullanıcısına yanıt
    Burada kullandigimiz ses kartıda önemli hocam sistemi iyi bir ses kartıyla destekleyip gerekli bass tiz ayarını yaparsak çok iyi sonuçlar alabiliriz. 3.5 yıldır kullanıyorum sistemi bende bimeksten 330 tl 3 ay ertelemeli olarak almıştım şimdi gerçekten çok pahalı geliyor bana 2. ellerini bu fiyattan görüyorum Bu arada z623 u lunaparklarda gördüğümüz 3d sinema kabinlerinde gördüm, beklediğimden daha çok tatmin etti beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakaya_o -- 2 Ağustos 2014; 3:56:16 >
  • Hala Z 623 ile müzik ve film dinlemeyen varsa bence 2.el de olsa bu ürünü alıp, normal hoparlörlerin inemediği 40-30 hz(Sub) 'de sesin nasıl bir hal aldığını duyun derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19tumen -- 3 Ağustos 2014; 14:00:40 >
  • mtayfur83 kullanıcısına yanıt
    evet hocam bende 2 yıl önce 330 tl ye satın almıştım. Şuan doların yüksek olması ve vergilerin yüksek olması yüzünden çok tuzlu fiyatı var. 500 tl ye 2-3 sene önce ne güzel z5500 alabiliyorduk

Bu arada bu da benim ufaklık

LOGITECH-Z623'cüler BURAYA!!! (İnceleme: Video - Resim)

• quote:

Orijinalden alıntı: mtayfur83

Evet ben o noktayı kaçırmışım ama mantıklı bir durum... Çünkü örneğin cep telefonlarını bağladığınızda PC den aldığınız ses yüksekliğini almanız çok zor ama sağ uydu girişi bunu büyük ölçüde tolere ediyor.Bizzat denedim...

Ses %70 lere kadar temiz çıkıyor ama sonrasında uydular belirttiğim gibi tabiri caizse resmen pörtlüyor. Bunun içinde Winamp ve DFX programları üzerinde özel equalizer uyguluyorum epey fark ediyor...

En azından kafa şişirmesini engellemiş oluyorum. :D Müzik dinlerken inanın asıl olması gereken sadece en yüksek ses değil ses yüksekliğine bağlı sesteki bozulma oranıdır...

EDİFİER bu konuda çok yerde övülmüş bir tek o kaldı alıp ta denemediğim bu gidişle onu da deneyeceğim...

yaklasık 5 aydır edıfıer m3300 kullanıyorum 54 rms olmasına ragmen %30dan fazla acamıyorum benı metheden bass tiz uyumu oldu.150 lıra gıbı bır fıyata kalıtelı ses sunuyor hiç cızırdadıgını hatırlamıyorum. Z623 hastasıyım bende ama apartmanda kalanlar ıcın cok fazla ses sevıyelerı .d dusuk butceyle benı yarı yolda bırakmasın dersenız edıfıer denenebılır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• A fine day to die kullanıcısına yanıt
    Hocam şu an Vatan dahttp://www.vatanbilgisayar.com/z-623-2-1-thx-ses-sistemi.html 643,00 TL

Gerçekten bu rakam 2+1 ses sistemi için çok fazla ama neylersin ülkemizdeki şartlar malum.

Bu arada Suwoofer a uyguladığınız şerit ayrı bir hava katmış Güle Güle kullanın...
  • RoyalSalute kullanıcısına yanıt
    Edifier C2XD, 53W RMS, OPTİK, 2+1, HOPARLÖR

Logitech Z623 ün yanına birde Edifier in bu modelini düşünüyorum fakat hiç deneme imkanım olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtayfur83 -- 10 Ağustos 2014; 20:15:21 >
  • Evet arkadaşlar aranıza bende katıldım internet üzerinden 486 tl ye aldığım z623ü kurdum beğendim sesi çok harika sadece masaüstü pcde ve laptop da farklı çıkıyor laptopda bassları kötü vuruyor sanırım ses kartından dolayı masaüstünde daha iyi vuruyor.
    Tam sesi açtığımda sesi aşırı bozmuyor ama mahalleye yayılıyor:D

Ses kartı alıcam ama karar veremedim bu sistemi doyuracak ses kartı usb yada pci-exp farketmez kullanıp olumlu sonuç alan varmı ? tavsiyelere açığıım

DFX PROGRAMI AŞIRI DERECEDE SESİ ARTIRIP DÜZENLİYOR.
    KULLANIN MUTLAKA ARKADAŞLAR.

Eksileri

Bass daha iyi olabilirdi(ses kartı ile desteklenebilir)

Artıları

Sesi 2+1 e göre çok yüksek denebilir

Ürünün parçaları kaliteli hissediliyor dokununca

20 metrekare odada disko havası yaratıyor
  • trnoontr T kullanıcısına yanıt
    sesi dahada arttırmak istersen aux kablosunu bass kabinine değilde uydunun yanındaki girişe bağla %25 daha çok ses çıkışı oluyor.
    ayrıca bu ses sistemi için basslar kötü diyen bir tek seni gördüm. Senin bassda bir sorun olmasın ? :D
    Ayrıca ses kartı kullanman ses kalitesinde farkedilir bir düzeltme yapacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iilkeerr -- 15 Ağustos 2014; 17:09:54 >
  • Bir sorum olacak. Bir ara Z2300 kullandım. woofer hariç diğer hopörlörleri berbattı hiç beğenmedim. Müzik çamur gibiydi. Z623 te bunu ne kadar düzelttiler bilmiyorum, açıklarsanız sevinirim. Ona göre almayı düşünüyorum.
  • haberelectro kullanıcısına yanıt
    aynı *** un laciverti.
  • edifier le z623 ü kıyaslamışlar. z623 te bilmem pörtleme, bilmem kalite bozulması varmış.
    bir test yapılsa z623 ün hiç te geri kalacağını zannetmiyorum. çünkü z623 ün çok yüksek bir sesi var.

gerçekten iki ürüne sahip arkadaşlar deneme yapsın.
    bence edifier in % 100 ü , z623 ün %60 seviyesine kadardır. test sonucu bunu gösterecektir.
  • Zamanında 275 TL vermiştim , 3 yıl + 1 ay 'dır kullanıyorum .
    Parasını sonuna kadar hak etti diyemeyeceğim çünkü sesini sonuna kadar hiç açamadım

• Bass kabinin yanına derken nasıl ? anlamadım şimdi söyle tok bass alamıyorum bide çoğu müzikde sol höparlör (ses açma kapama olan) cızırtı geliyo bariz belirgin.
    Memnunum sesi yüksek çıkıyor :) Dfx fena işe yarıyor diyebilirim kapatınca ses yarıya yakın azalıyor.
  • aksu01 kullanıcısına yanıt
    Hocam ses gücü olarak onda hemfikiriz zaten illaki 200 W ile 53 W bir olamayacaktır. Edifier Toplam Harmonik Bozulma (THD) 0,1 değerini rahatlıkla verebiliyorken logitech te bu durum kimbilir ne durumda.

Önemli olan sesin ne kadar yüksek çıktığı değil seste yükseldikçe bozulmanın ne kadar az olduğudur.

Logitech Z623 te %70 ten sonra Zeki Müren Ferdi Tayfur Orhan Gencebay Barış Manço gibi sanatçılara ait eski baskı CD lerin kayıtlarını dinlerken uydularda bass boğulmasına bağlı pört pört ses yapmasına neden olmaktadır. Dilerseniz deneyin.
    Derseniz ki ben Inna Shakira vb dinliyorum onlarda son seste bile bozulma çok az bunu zaten kabul ediyoruz... Bu da Avrupa ya göre müzik kalitemizin ne durumda olduğunu açığa çıkartıyor... (Teknoloji olarak kalitesizlikten bahsediyorum yanlış yorumlanmasın)
    Test etmek için 1980 lere ait Michael Jackson parçaları dinliyorum, tertemiz net ses bozulma neredeyse hiç yok ama bizim yerli müziklerde kesinlikle kalite konusunda sorunlar hakim ki Z623 bunu göz önüne seriyor...

Kesinlikle Bass konusunda Logitech 1 Numara, lakin mid ve tizlerde zayıf kaldığı tüm dünya tarafından artık bilinmekte...

Bu olumsuzluklar ise Winamp ve DFX üzerinde özel equalizer ayarı yapılarak büyük oranda giderilebiliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtayfur83 -- 27 Ağustos 2014; 14:37:07 >

• şimdi eski model tüplü tv var. bir de 50 inç LCD tv var. eski model tv de kanalların kalitesiz oluşunu anlayamazsın. aynı kanalı 50 inç tv de izlemeye kalkarsanız görüntü çamur şeklindedir. 50 inç tv de çamur görüntünün oluşması tv nin kalitesi değil görüntünün kalitesizliğidir.
    aynı durum bizim kıyaslamamızda geçerli. z623 i yüksek sesle dinlerseniz parçanın kalitesizliği ortaya çıkmaktadır. bu z623 ün kalitesiz olduğunu göstermez.
    youtube dan convert ettiğim bir şarkı, normal mp3 şarkıdan daha kaliteli. uydu izlerken uyduyu doğrudan z623 e bağlayarak aldığım sesle, tv üzerinden bağlayarak aldığım ses de bile farklılık oluyor.
    kısaca. kullandığımız kaynak (uydu,mp3 çalar,tv,dvd,), müzik formatı, bağlantı vb. birçek etmen ses kalitesini etkilemektedir.
    ama genel olarak bakınca z623 fiyatına göre çok güzel bir cihaz. zaten fiyatıyla bunu göstermektedir. zamanında 320 liraya aldığım sistem şimdi 550-600 lira civarında satılıyor.
    tabi ki zevk meselesi yine de beğenen ve beğenmeyen olur. o ayrı.

• almak isteyen arkadaş varsa goldda 540 lira. Diğer sitelerden biraz daha uygun.
    http://www.gold.com.tr/logitech-z623-2-1-thx-speaker-980-000403_u
  • Z623'ü 2.el almayı düşünüyorum. Ama fiyatları 2.elde bile yeterince düşük değil. Bu sistemi yine de almaya değer mi? Bunun yerine önereceğiniz, bu fiyatlarda bir ses sistemi var mı?

• 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.