Şimdi Ara

LOGITECH-Z623'cüler BURAYA!!! (İnceleme: Video - Resim) (144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.382
Cevap
28
Favori
184.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: izmlocal

selam arkadaşlar. mp3 vb cihaz bağladığımda cihaza malum tiz ayarı olmadığı için tiz sesler hiç yok neredeyse. bu sisteme nasıl tweter filan bağlarız? yapan varmı sizden?

ben denedim ama verim alamadım. ince bir ses geliyor ama tiz mi tıngırtı mı anlamıyorsun.belki de kullandığım tweeter dadır (3 tane farklı maraka denedim) sorun bilemiyorum. ben de orijinal sesi kullanmaya devam ediyorum.
    aslında bass ayarını kısınca tiz ses elde edebiliyorsun. ben bass ı 3 te 1 oranına getiriyorum. normal tv yi bu ayarda izliyorum. bass ağırlıklı müzik dinlemek istersem bass ı o zaman açıyorum.
  • Beyler 3,5 senedir sorunsuz kullandığım z623 un ses açma düğmesi cızırtı yapmaya başladı..forumlardan okuduğum kadarıyla dugmenin arasina toz girmesiyle alakaliymis.. Hoparloru açip temizleyeyim dedim... başladım acmaya öndeki ve alttaki vidaları soktum alt taraf çıktı ancak THX sertifikasının yazılı olduğu üst taraf gelmiyor.. Acaba Gornedigim vida felan mi var ???zorlamak istemedim aciksasi.. Tamamen nasıl ayrılacağını tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.. Hayırlı aksamlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstad uydunun içinde bir temazsızlık var. Acip bakayim dedim alyan vidalari söktüm ama yinede cikmiyor. Bir yol goster :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ozerpeker61

Üstad uydunun içinde bir temazsızlık var. Acip bakayim dedim alyan vidalari söktüm ama yinede cikmiyor. Bir yol goster :)

Hocam temassızlıktan kastın sesin açıp kapatırken cızırtı yapmasıysa elektrik süpürgesiyle dıştan tuşlara doğru iyice çektir düzeliyor. Eğer değilse elektronikten anlamam bir elektronikçiye göster.
  • HAAltuntas kullanıcısına yanıt
    Üstad o tus cizirtisini demiyorum oda var ama o onemli degil. Mesela ses bazen gidip geliyor icini acip bakmam lazim ama uydunun kapagini bi cikaramadim yerinden. Sen cikarmissin o yuzden soruyorum. Vidalari söktüm ama yine ayiramiyorum kapagi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozr2pkr -- 24 Kasım 2014; 10:08:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozerpeker61

Üstad o tus cizirtisini demiyorum oda var ama o onemli degil. Mesela ses bazen gidip geliyor icini acip bakmam lazim ama uydunun kapagini bi cikaramadim yerinden. Sen cikarmissin o yuzden soruyorum. Vidalari söktüm ama yine ayiramiyorum kapagi.

Ben sökmedim hocam o fotoyu nette buldum. Yazmıştım bulduğumu da.
  • Aklıma takılan bir konu var. Bilgisayara z623'ü jaka taktığımda kulaklık ve hat girişi olarak iki seçenek çıkıyor. Kulaklıkta iken ses daha çok çıkıyor. Siz nasıl kullanıyorsunuz. Hat girişinde kullanmanın ses kalitesine etkisi var mı?
  • Arkadaşlar amazondan z623 aldım.Şuanda yolda geliyor.Sorun şu ki gelecek olan ürün 110w.Biz ise malumunuz 220w kullanıyoruz..Akım çevirici almak şart mı sizce yoksa ps4te olduğu gibi 110-220 demeden çalışır mı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balian De Ibelin

Arkadaşlar amazondan z623 aldım.Şuanda yolda geliyor.Sorun şu ki gelecek olan ürün 110w.Biz ise malumunuz 220w kullanıyoruz..Akım çevirici almak şart mı sizce yoksa ps4te olduğu gibi 110-220 demeden çalışır mı..

Ben de aldım ve düşünüyorum şu an bu sorunu hocam. Gerçek güç değeri 400 Watt mı 200 Watt mı çözemedim. Dönüştürücü alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuki.67

quote:

Arkadaşlar amazondan z623 aldım.Şuanda yolda geliyor.Sorun şu ki gelecek olan ürün 110w.Biz ise malumunuz 220w kullanıyoruz..Akım çevirici almak şart mı sizce yoksa ps4te olduğu gibi 110-220 demeden çalışır mı..

Ben de aldım ve düşünüyorum şu an bu sorunu hocam. Gerçek güç değeri 400 Watt mı 200 Watt mı çözemedim. Dönüştürücü alacağım.

Logitech forumlarına baktım.Dönüştürücü almak şart..250w lık bir 110-220 w akım çevirici alın.Ama iyisi olsun..
  • quote:

quote:

quote:

Logitech forumlarına baktım.Dönüştürücü almak şart..250w lık bir 110-220 w akım çevirici alın.Ama iyisi olsun..

250watt yetiyor muymuş hocam? Maksimum pik gücü 400 watt yazıyor da. Bir de hz de farklı ya nasıl bir etki yapıyormuş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuki.67 -- 3 Aralık 2014; 8:10:15 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

250watt yetiyor muymuş hocam? Maksimum pik gücü 400 watt yazıyor da. Bir de hz de farklı ya nasıl bir etki yapıyormuş?

200w diye biliyorum ben max.Eğer dediğin gibi max güç 400 ise kafadan 500w lık bir çevirici alırsın.Zaten pahalı değiller.Ama o kadar güç çekeceğini hiç sanmam.Hz olayı o kadar önemli değil.Önemli olan w değeri.

• Balian De Ibelin kullanıcısına yanıt
    peak 300w
    sürekli 80w
  • quote:

Orijinalden alıntı: JrMaster

peak 300w
    sürekli 80w

O zaman 350w lık bir çevirici işimi görecek.Kargom bugün geldi.110-120 V çıkışlı alet.Prizin ucuda tipik USA uçlu.ATABA markası öneriliyor çevirici için.Onu alacağım sanırım.
  • Selamlar herkese..

3 gün önce z623'üm elime geçti ve hemen sisteme bağladım.
    Bugün farketmekteyim ki, subwoofer'dan bir tınlama sesi gelmekte. Fişin ucunu evirdim, çevirdim taktım, başka bir prize taktım, ters taktım derken bir türlü kurtulamadım sorundan.
    Ses kesinlikle sub'dan gelmekte, uydularda sorun yok.

Parazit şeklinde bir ses, gücü ilk açtığımda olmuyor ama bir 5-10 dakika sonra gelmeye başlıyor. Power'dan kapayıp açınca tekrar geliyor ama powerı 2-3 dakika kapalı tutup açtığımda gene bir 5-10 dakika sonra ancak geliyor.

Lütfen yardım, yoksa garantiden geri yollayarak değişim mi talep etmeliyim? Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.
  • about blank A kullanıcısına yanıt
    Bu ürün gördüğün en dandik anfiye sahip ... şansına daha kötüsü denk gelmiş ... servisle kavga etme durumun olabilir...

geçmiş olsun
  • Zamanında kullandım ben bu sistemi ama şuan ki fiyatını haketmiyor, benimki sorunsuzdu ama genel anlamda sorunlu ürün, daha kaliteli ürünlere bakın derim, hele amaç müzikse.
  • Arkadaşlar ben yurtdışından aldığım hoparlörün fişi farklı bunu nasıl düzeltebilriz ? kolay birşeyse ben kesip birleştirebilrim ?

LOGITECH-Z623'cüler BURAYA!!! (İnceleme: Video - Resim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cbklqn -- 8 Aralık 2014; 15:39:05 >

• dönüştürücü al bitane 1-2 tl bişi
  • ben bu donusturuyu aldım taktım hoparlor ısıgı filan yanmadı bozukmu bu anlamadım ?
  • 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.