Şimdi Ara

LOGITECH-Z623'cüler BURAYA!!! (İnceleme: Video - Resim) (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.382
Cevap
28
Favori
184.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BartholomeW

Beyler ben sımdı bunun hangisini alıcam çevirici 110-220 bu watt olayı kafamı karıstırdı ne farkı var ?

http://www.bataryapil.com/Ataba-AT1122C400-400w-110-220v-Cevirici-Adaptor,PR-260.html 400 w

http://www.bataryapil.com/Ataba-AT1122C100-100w-110-220v-Cevirici-Adaptor,PR-259.html 100 w

http://www.bataryapil.com/Ataba-AT1122C30-30w-110-220v-Cevirici-Adaptor,PR-258.html 30 w

watt farkı var bu üründe son seste max 300w çekiyormuş en az 400 w lik öneriyorlar, bende 500w lik aldım amazonda ucuz bulunca gelince kullacağız bakalım ne olacak.

daha altı şeylerde takıp çok güç çektirmeye çalışma yakabilirsin cihazı.

http://www.amazon.com/gp/product/B001TPZ294/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

benim aldığım.

• ps4 icin baglanti yapan bir arkadaşim performansı hkkında bilgi verirse sevinirim
  • Film ve Oyun performansı hariç Müzik Performansı şahsıma göre rezalet bir sistem. Almayı düşünenlere yön vermesi sebebiyle belirtiyorum....
    Maksadınız bu sistemden müzik dinlemekse başınız çook ağrıyacak demektir... :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtayfur83 -- 4 Haziran 2015; 11:47:31 >
  • slm arkadaşlar kliksada fiyat 399 olmuş. alış verişi 500 e tamamladım 50tl bonus verdi artı avantajix 9 tl verdi 340 a geldi bilginiz olsun
  • Arkadaşlar başımdan geçen bir olayı perşembe günü buraya yazacağım, geçenlerde fişi takınca cıss diye bir ses geldi ve bir baktım ışık söndü çalışmıyordu artık neyse birşeyler yaptık ve hayata döndürdük, uzun uzun anlatacağım sizde bu durumu yaşarsanız hemen çöpe gitti deyip bırakmayın güzelim seti.

• Logitech Z623 Yanması / Çalışmaması / Işığın sönmesi / Güç gelmemesi Tamiri

Birgün prizin fişini taktınız ve Cızzz diye bir ses geldi baktınız ki ışık söndü artık çalışmıyor, hemen bu öldü artık bir kenara atayım demeyin veya direkt kendi servisine götürmeyin çok para isteyeceklerini düşünüyorum, aynı şeyi yaşamış biri olarak başımdan geçenleri anlatayım dedim başkasının başına gelirse diye.

Hem hoparlör hem dönüştürücüyü amerikadan getirttim , 110v 500watt çevirici ile kullanmaktaydım 2 aydır bir sorun yoktu dün birden bire takınca üstte anlattığım olay oldu ve dedim hoparlör gitti neyse ki elektrikçi bir akrabam var ona götürdük.

Açmayla baya uğraştık, alttaki videoyu koyuyorum belki yardımı dokunur biz yardım aldık.

https://www.youtube.com/watch?v=XAt-lprJfwQ

Açtıktan sonra gördük ki sigorta yanmış muhtemelen kısa devre olmuş. Yeni sigorta taktık tekrardan attı , yandı.

Meğersem ufak mercimek gibi iki tane aracı var onlar patlamış , onları elindeki başka parçalarından sökerek taktık parça numarasını da koyuyorum aynı değildi ama oldu sanırım daha yüksek sayıya sahipti. Bunun öneminin olup olmadığını bilmiyorum.

Sonuçta o ufak mercimek gibi şeyleri başka parçalardan yeni sigortayla beraber sökerek taktı ve oldu benim sorunum sadece buydu benzer sorunu yaşayan varsa randıman alır servis kimbilir kaç para isterdi en az 100 lira diye tahmin ediyorum.

Adımlar , bass kısmından söküp içini açıyorsunuz ve içindeki parçayı dışarı alıyorsunuz.

LOGITECH-Z623'cüler BURAYA!!! (İnceleme: Video - Resim)

İçindeki bütün parça

Burada işlem yaptığı yere iyi bakın mercimekler orada direkt bakıp görebilirsiniz yani.

Mercimek

Mercimeğin üstünde yazan numara

Not : Bunların hiçbirisinden gram anlamam elektriğide hiç sevmem, götürdüğüm kişi belki 30 yıllık elektrikçi o yaptı ben izledim sadece bunları da size yardımı dokunsun işinizi kolaylaştırsın diye yazdım, evde kendiniz yapın diye değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 14 Mart 2015; 1:12:34 >

• çok kalitesiz sistem :s malesef geçmiş olsun sayının yüksek olması sıkıntı olabiliyor çünkü kaldıracağı yük artıyor siğorta ve o ufak mercimek gibi olanlar yanmayı tüm devreye yayılmasın diye koyarlar...

şimdi ileride yine böyle bir sıkıntı olursa alev alev yandığını göreceksin ^^

geçmiş olsun dikkatli olun

***açık cihazı fişe takmamaya özen gösterin tüm sisteme pat diye akım gidiyor, kapalı takarsanız önce voltaj kendi sisteminde dengelenir ve siz açınca diğer devrelere dağılır, on/off bu yüzden var malesef

genel bir uyarı :)
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    O parça gördüğüm kadarıyla VARİSTÖR denen elektronik parça.Varistör genel olarak şebeke geriliminin(prizden gelen elektriğin aşırı yükselmesi anında iç direnci düşerek kendini kısadevre eder böylece cihazın yada prizin sigortasını attırarak cihazı korumuş olur.Yani bağlı olduğu cihazı korumak için kendini feda eder :) Z623 te smps besleme kullanıldığını paylaştığın resimlerden gördüm ve şaşırdım.Çünkü logitech z5500 vs de besleme olarak trafo kullanıyordu.Smps nin avantajıda var dezavantajıda, Trafonunda öyle.
  • Arkadaşlar selamlar;

benim bir sıkıntım var biraz araştırdım birçok soruma birçok cevap var ancak foruma yazıp sizinde fikirlerinizi almak istedim;

sıkıntım şu ürünümün power tuşuna bastığımda ışık yanmıyor yanı çalışmıyor arkadaşımın uydusuyla denedim benim subwooferımda herhangi bir sıkıntı yok sistem çalışıyor anladığım kadarıyla benim power tuşunda sıkıntı var.

araştırdım kontak sprey vs gibi çözümler var ancak pek emin olamadım sizden bu sorunu yaşayıp çözen oldumu ?? yardımlarınızı rica ediyorum :)

şimdiden teşekkürler.. :)
  • andromeda3535 A kullanıcısına yanıt
    Power anahtarı(düğme) sinden olabilir. Elektronikçi birisi değişimini yapabilir fakat aynı anahtarı bulmak için biraz araştırma yapmak lazım.Diğer ihtimal kablo veya kablo ucundaki konnektöden kaynaklıda olabilir.
  • 4 yıllık sorunsuz z5500 ümü aldığım fiyata satmıştım. Aradan geçen 6 aydan sonra normal sistemler tat vermeyince z623 aldım.Bu gün kurup çalıştırdım.Ses kalitesi ve gücü çok iyi.
    sonuç olarak z623 beklentimi karşıladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astral09 -- 1 Nisan 2015; 9:59:34 >
  • Arkadaşlar merhaba ben bu ürünü almayı düşünüyorum fakat bunu ps4 ile daha çok kullanacağım optik bağlantı seçeneği göremedim ben yok mudur acaba?
  • bilgisayarda 2.1 den vazgeçemediğimden dün siparişini verdim z623 ün, ne zamandır aklımdaydı. şu anda z553 var, bakalım ne kadar farklı olacak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackdreamss

Arkadaşlar merhaba ben bu ürünü almayı düşünüyorum fakat bunu ps4 ile daha çok kullanacağım optik bağlantı seçeneği göremedim ben yok mudur acaba?

Z623 te optik giris yok.Z5500 u optik kablo ile ps3 e baglayip muzik dinlemis ve cikan sesi hic begenmemistim, cunku ps3 harici ses karti kalitesinde ses vermemisti,optik kablo her cihazda harikalar yaratmiyor sadece harici ses kartinda kalite farki ortaya cikiyor.Bence ses sistemini bagladiginiz cihazda equalizer yoksa ses kalitesi vasat oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • z623 ün anakart üreticisi AUDERA isimli firma z623 subwooferı için D sınıfı amplifikatör kullanıldığını belirtmiş.D sınıfı amplifikatörlerin geleneksel AB sınıfından farkı, subwoofer için özel üretilmiş olup az enerji ile yüksek verim ve performans sunarak az ısı üretmesi...Uydular için yüksek ses frekans performansı daha iyi olduğu için AB sınıfı amplifikatör kullanılmış.Firmanın sitesi:
    http://www.audera.co/logitech-system.html
  • astral09 A kullanıcısına yanıt
    Vermiş olduğunuz bilgi benim gibi Z623 ün uydularını müzik için yetersiz bulup farklı bookshelf hoparlör ile değiştirmeyi düşünenler için çok yararlı olmuş....

Ayrıca bulduğum bir video açıkça ve alenen Z623 Uydularının 10W gücünde olduğunun bir göstergesi niteliğindedir. Buyrun izleyin....

Z623 Satellite LINK

Bilhassa videonun 4:19 ve sonrasında da net bir biçimde hoparlör bilgileri Güç 10W empedansı ise 8 ohm olarak görülmekte... Şaşırmamak elde değil doğrusu....
    Şimdi daha iyi anlayabiliyorum Ses Seviyesi %75 lerin üzerine çıkıldığında uydularda oluşan pörtlemeleri...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtayfur83 -- 14 Nisan 2015; 23:54:28 >

• mtayfur83 kullanıcısına yanıt
    Uyduya gelen güç 35 watt değil mi nasıl 10 wattlık hoparlör koymuşlar anlamadım.
  • lonely warrior kullanıcısına yanıt
    Logitech in verdiği bilgiler 35W yönünde fakat ne hikmettir anlamış değilim uydunun içinde 10W yazmakta...

Orijinalliğini bozmaktan korkmasam söküp benimkine de bakacağım...
  • zaten uydu bass veriyorsa uydu değil mid hoparlör sayılır.

logitech bu üründe ne kadar kalitesiz komponent var ise kullanmış
  • Gerçek 35 watt gücünde stereo bir amfi veya hoparlörü dünlediniz mi bilemiyorum fakat şöyle düşünün gerçek 35 watt*2 yani totalde 70 watt r.m.s gerçek güç üreten bir amfi ve bu gücü kaldırabilecek hoparlör kombinesi z623 yada benzeri multimedya sistemlerinin total gücünü ikiye katlayacak cinsten bir potansiyele sahiptir.

Bu bir pazarlama stratejisidir o yüzden rakamlara takılmayın yoksa çok şaşırırsınız watt güç olayı bir nevi ilizyon fakat Logitech yine iyimser yaklaşmış daha da abartan markalar mevcut.
  • 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.