Şimdi Ara

LOGITECH-Z623'cüler BURAYA!!! (İnceleme: Video - Resim) (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.382
Cevap
28
Favori
184.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayır değildi bence. Z506'yı umutla aldım. Ancak 75w çok düşük bir değer.Harici ses kartıyla kullanmama rağmen bass kalitesi beni tatmin etmedi. Ve çok küçük bir alana yayılıyor bass. Ben de memnun kalmadığımdan dolayı Z623'e geçiş yaptım. Yarını bekliyorum gelmesi için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _PowerStaff_

Hayır değildi bence. Z506'yı umutla aldım. Ancak 75w çok düşük bir değer.Harici ses kartıyla kullanmama rağmen bass kalitesi beni tatmin etmedi. Ve çok küçük bir alana yayılıyor bass. Ben de memnun kalmadığımdan dolayı Z623'e geçiş yaptım. Yarını bekliyorum gelmesi için.

Bilgi için teşekkürler.

Hayalimde Z-5500 vardı fakat. Malum yaşı ve kullanılmış bir ses sistemine 600-700 TL vermek istemedim açıkçası. Biraz fazla verip sıfır almak daha mantıklı geldi.

İnşallah hayal kırıklığı yaşamayız.
  • An itibariyle siparişi verdim yarın ya da çarşamba kısmetse sistem elimde olacak.

Z-623 ailesinde bende varım artık
  • Sonunda sistemle buluştuk. Müzik konusunda gerçekten çok güzel bir performansı var. Benim gibi daha önce ciddi ses sistemi kullanmamış kullanıcılar için inanılmaz bir performans verdiğini görebiliyoruz.
    İzlediğim Fenerbahçe Atromitos maçını tekrar sistemle izledim. Taraftarların sesini hiç bu kadar net duymamıştım. Sadece TV hoparlörü ile yetinen bir kullanıcı için çok hoş bir özellik. Filmlerde de keza harika bir performansı var. Adamın yerde yürürken ezdiği taş, yaprak gibi sesler en ince ayrıntısı ile kulaklarımızda. Bas seslerde ise muazzam. İnsanın içi titriyor, cam, çerçeve her şeyi yerinden oynatıyor. Yani ekstra bir sinema keyfi sunuyor. Cuma günü Playstation ile deneme yapacağım bunları gördükten sonra oyundan aldığım zevkinde katlanacağını düşünüyorum. Bu arada Z623'ün gerçek performansını anlayabilmek için izlediğiniz yayın kadar dinlediğiniz müziğin kalitesi de oldukça önemli. Bunlar sağlandığında ses sistemine hayran kalmamak elde değil. Ben çok memnun kaldım. Hiç deneme şansı olmadan sadece buradan okuduğum yorumlarla aldığım Z623 benim için uzun yıllar kullanacağım harika bir sistem diyebilirim.

• Arkadaşlar bu sistemi televizyona bağlayan var mı?Ben bağladım herşey tamam ama bi süre hiç ses açıp kapatmayınca ses gidiyor stand by a geçıyor sistem.İlk açılıştada sesi aç kapa aç kapa yaparak devreye giriyor bunun çözümü var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sudafed

Arkadaşlar bu sistemi televizyona bağlayan var mı?Ben bağladım herşey tamam ama bi süre hiç ses açıp kapatmayınca ses gidiyor stand by a geçıyor sistem.İlk açılıştada sesi aç kapa aç kapa yaparak devreye giriyor bunun çözümü var mı acaba?

eğer sistemi stand-by konumunda fişten çekersen ve tekrar sistemi bağlarsan stand by konumunda açılır ve ses gelmez. yani ışığı hafif yanık şekilde olur ama ses çıkartmaz. daha sonra aç kapa yaparsan açılır. bunun için kapama işlemini stand-by a basarak yapmalısınız. direk fişten çekmemek lazım.
  • Satmayı düşünen olursa ilgilenebilirim. iletişim 530 911 83 65
  • Arkadaşlar 1 yıldır Z623 kullanıyorum aldığımdan bu yana cihazı açıyorum mesala 2-3 saat sonra ses çalıyor mod da olsun veya olmasın kendiliğinden ışık canlı yanarken bi bakıyorum ışık cansız oluyor ve ses gidiyor power tuşunu kapatıp açıyorum ses hemen geliyor.Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu acaba?? kendini uyku moduna alma gibi birşey yapıyor ama cihaz çalışırken de bunu yapması çok ilgin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmtsdkeski

Arkadaşlar 1 yıldır Z623 kullanıyorum aldığımdan bu yana cihazı açıyorum mesala 2-3 saat sonra ses çalıyor mod da olsun veya olmasın kendiliğinden ışık canlı yanarken bi bakıyorum ışık cansız oluyor ve ses gidiyor power tuşunu kapatıp açıyorum ses hemen geliyor.Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu acaba?? kendini uyku moduna alma gibi birşey yapıyor ama cihaz çalışırken de bunu yapması çok ilgin.

Hocam garantisi varsa hemen gönderin. Bende de 4 yıllık z623 var ve güç tuşuna dokununca veya durup dururken ara sıra cızırtı yapıyordu.Kontrol düğmelerinin bulunduğu sağ hoparlörün içini açıp devre kartını ve güç düğmesinin olduğu kısmını alkol ile iyice temizledikten sonra sorunum düzeldi.
  • HAAltuntas kullanıcısına yanıt
    Sistemin eksi yönleri sebebiyle değil ama 200W bir 2.1 için şuanki fiyat -400tl- çok.
  • Arkadaslar merhaba bende yenı z623 aldım.kalıteyı artırmak ıstıyorum.laptopla kullanabılecegım guzel bır ses kartı onerırmısınız?
    Creatıve sound blaster x-fi modelını arastırıyorum kullanan varmı? Onerırmısınız sımdıden tesekkurler

• Satmayı düşünen var ise iletişime geçerse sevinirim.
  • behram1917 B kullanıcısına yanıt
    hiç bi fark olmuyor :(
  • Nugets N kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun güle güle kullanın. bende phılıps led tvde kullanmak ıstıyorum ve bir kaç sorum olacak oncelıkle tv ye nasıl bağlanıyor . bağlantı yapıldığında filmden gelen ses sağdan gelen ses sağdan soldan gelen ses soldan olacak şekilde geziyormu ses. ben lap top baglayıp lap topdan izlediğim filmde sesde tek ve tok bir ses alıyorum sistemide kulaklık girişinden bağladım. bilmiyorum sorunumu anlatabildimmi? öncelik tv ye bağlantı ve tam sınema sıstemı sesı alınabılıyormu? sesin gezmesini iztiyorum bu olabiliyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: emniye+

hayırlı olsun güle güle kullanın. bende phılıps led tvde kullanmak ıstıyorum ve bir kaç sorum olacak oncelıkle tv ye nasıl bağlanıyor . bağlantı yapıldığında filmden gelen ses sağdan gelen ses sağdan soldan gelen ses soldan olacak şekilde geziyormu ses. ben lap top baglayıp lap topdan izlediğim filmde sesde tek ve tok bir ses alıyorum sistemide kulaklık girişinden bağladım. bilmiyorum sorunumu anlatabildimmi? öncelik tv ye bağlantı ve tam sınema sıstemı sesı alınabılıyormu? sesin gezmesini iztiyorum bu olabiliyormu

Demek istediğinizi sanırım anladım. D-smart sinema kanallarında çok güzel bir stereo ses alıyorum. 2 kulağada hoş bir efekt sesi geliyor. Her iki seste farklı şeyleri size hissettiriyor. Dolby digital ya da stereo filmlerde bunu hissediyorsunuz.
  • Beyler şimdi logıtech z623 elıme ulaştı ama şöyle bı sorun var camlar cok tıtrıyo bası anlamıyorum ufluyo cok kabinin yonunu deyiştırmek kesermi tok basıı alamıyorum
  • selamlar,
    ürünü alalı 1 hafta bile olmadı daha önce abartısız en az 6 yıl creative in inspire M2600 ünü kullandım. Hala da sağlam duruyor.
    17W rms subwoofer gücüne rağmen her an bass vermeye yer arıyodu ama gücü yetmiyodu, yeni çıkan z533 ve 333 modellerinin de pek farklı olmayacağını düşünüp 623 e geçtim.
    Beni en çok şaşırtan bass ı oldu,
    M2600 de gördüğüm "gücüm yetsin yetmesin her an tok bass vurayım" mantığı bu alette yok, düşük frekanslı test sesleri açarsanız kesinlikle deprem etkisi yapıyor ama elektronik house, big room gibi parçalardaki kick seslerini neredeyse duyamaz oldum.
    Örneğin "Iggy Azalea - Black Widow ft. Rita Ora" gibi bass ı dağınık bi parçada bass çok güzel dağılıyor, ama örneğin bir dimitri vegas & like mike parçasında "tok bass" denilen, gümlemesi gereken yer boş geçebiliyor. yani basslar güzel ama kick leri hissedemiyorum.
    On board ses kartım var, subwhoofer u da odanın 3 4 farklı yerine taşıdım ama sonuç değişmedi,
    Şu an en son çareyi EQ da ayar yaparak buldum, Şu an çok daha iyi. En azından patlak bir bass duymuyorum :)

Sizce USB ses kartı almam bu durumu değiştirir mi? Kick leri kuvvetlendirebilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: zeydtofan

selamlar,
    ürünü alalı 1 hafta bile olmadı daha önce abartısız en az 6 yıl creative in inspire M2600 ünü kullandım. Hala da sağlam duruyor.
    17W rms subwoofer gücüne rağmen her an bass vermeye yer arıyodu ama gücü yetmiyodu, yeni çıkan z533 ve 333 modellerinin de pek farklı olmayacağını düşünüp 623 e geçtim.
    M2600 de gördüğüm "gücüm yetsin yetmesin her an tok bass vurayım" mantığı bu alette yok, düşük frekanslı test sesleri açarsanız kesinlikle deprem etkisi yapıyor ama elektronik house, big room gibi parçalardaki kick seslerini neredeyse duyamaz oldum.
    Örneğin "Iggy Azalea - Black Widow ft. Rita Ora" gibi bass ı dağınık bi parçada bass çok güzel dağılıyor, ama örneğin bir dimitri vegas & like mike parçasında "tok bass" denilen, gümlemesi gereken yer boş geçebiliyor. yani basslar güzel ama kick leri hissedemiyorum.
    On board ses kartım var, subwhoofer u da odanın 3 4 farklı yerine taşıdım ama sonuç değişmedi,
    Şu an en son çareyi EQ da ayar yaparak buldum, Şu an çok daha iyi. En azından patlak bir bass duymuyorum :)

Sizce USB ses kartı almam bu durumu değiştirir mi? Kick leri kuvvetlendirebilir miyim?

Z623 gibi efsane bir ses sistemi özellikle de bass konusunda kendisini kanıtlamış bir ses sistemi nasıl olur da patlak bir bass sesi çıkarıyor.1 yıldır kullanıyorum daha patlak bir bass sesi duymadım.Eminim diğer kullanıcılar da böyle birşey yaşamamıştır.Ses kartıyla kullanmayı dene.

• quote:

Orijinalden alıntı: mhmtsdkeski

quote:

Orijinalden alıntı: zeydtofan

selamlar,

Z623 gibi efsane bir ses sistemi özellikle de bass konusunda kendisini kanıtlamış bir ses sistemi nasıl olur da patlak bir bass sesi çıkarıyor.1 yıldır kullanıyorum daha patlak bir bass sesi duymadım.Eminim diğer kullanıcılar da böyle birşey yaşamamıştır.Ses kartıyla kullanmayı dene.

623'ün patlak bir bas verdiğini söylemedim.Dağılan bass sesini çok güzel, bozulmadan veriyor, ancak "kick" denilen kısa tok vuruşları yeterince güçlü vermiyordu. Yani bozuk ses vermiyo, düşük veriyordu. Biraz eski kullandığım alete kulağımın alışmasından da kaynaklı olabilir.
    Ama üstte de dediğim gibi Realtek'in programı ile EQ ayarını düzenleyip, düşük frekans değerlerini yükseltince beklediğim gibi bir ses duymaya başladım. Anladığım kadarıyla uyduların Watt değeri de yüksek olduğu için gümbür gümbür bir etki alabilmeniz için uyduların da çok yüksek seste olması gerekiyor, yada benim yaptığım gibi EQ ile düzeltmeniz lazım.
    Yinede son derece memnunum, imkanım olursa bir de harici ses kartı ile denerim.

• Arkadaşlar 4 yıldır kullanıyorum aleti ancak dün ses verirken cızırtı oluşması nedeniyle sağ uyduyu söküp tozunu aldım ancak alet açılıyor ama ses gelmiyor nedeni ne olabilir şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.