Şimdi Ara

LOGITECH-Z623'cüler BURAYA!!! (İnceleme: Video - Resim) (149. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
3.382
Cevap
28
Favori
184.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan güncel ses kartı olarak ne önerirsiniz? Bu z623 icin kullanılacak sadece. Birde anakartımda Msi 970A G43 modeli bunun üzerindeki ses cikisida yeterli olur mu? Birde gerçekten sizce bu paralara değer mi? Thx fark ettiriyor mu? Şimdiden teşekkürler ilgilenen cevap yazan arkadaşlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsteyene Sıfır isteyene 2. EL toplam da 2 adet mevcuttur...

http://www.sanalpazar.com/logitech-z623-2-1-thx-200w-rms-ses-sistemi/i-58405548

http://www.sanalpazar.com/logitech-z623-2-1-thx-200w-rms-ses-sistemi/i-43326046

2. EL olan bizzat evimde çok az kullanılmış olup kutusu ve içeriği ile sıfırı aratmayacak temizliktedir. Garantisi bitmiştir...
    Sıfır olan ise stok fazlası olup uygun fiyata verilecektir. Faturalı olup 2 yıl garantilidir...

• Arkadaşlar,yakında almayı düşünüyorum sistemden.Msi h97 gaming 3 anakartım var gelişmiş bi ses kartı var üzerinde ama pek bilgim olmadığından sormak istedim,acaba güzel bir ses alabilirmiyim?Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcdionysos -- 7 Ocak 2016; 22:25:41 >
  • Hepsiburada'dan 599 tl'ye alarak aranıza katılmış bulunmaktayım arkadaşlar...

• sound blaster z ile nasıl olur farkeder mi arkadaşlar ?
  • Bugün teslim aldığım gibi eve gidip denedim.Arkadaşlar bu konuyu iyki açmışsınız ve bu cihazı sizin yorumlarınız sayesinde tereddütsüz aldım.Ürün tek kelime ile mükemmel evi resmen sallıyo,muhabbet kuşumun bile aklı alındı neye uğradığını şaşırdı hayvan bas testi yaparken. komşudanda ilk şikayetimi aldım deprem oluyo sanmış son ses basta hiçbir bozulma yok ama rahatsız edici derecede.Sanırım ilk ve son olucak bu yaptığım son ses testi.Herkese teşekkürler böyle güzel bir cihazı almamda bana fikir verdiği için,,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcdionysos -- 11 Ocak 2016; 14:36:12 >

• Bende 2+1 almak istiyorum fakat yer sıkıntısı çekiyorum. Woofer 'ı masanın üstüne , yada masanın yanındaki sandığın üzerine koysam olurmu ? İnsanın sıfatına sıfatına bass gelmesine pek hoş olmaz heral. Masanın altına koysam alan kalmayacak. Sırf bu yüzden z533 almayı düşünüyorum. İşin içinden çıkamadım.
  • mcdionysos kullanıcısına yanıt
    O sisteme birde Creative Sound Blaster Z ses kartı dahil edin çok daha memnun kalacaksınız...
  • Bildiğim kadarıyla anakartımın ayrılmış bir ses kartı var bu marka.Sound blaster programıda kullanıyorum.

• mhmtsdkeski M kullanıcısına yanıt
    aynen kardeşim bendede var o sorun.Z623 smps beslemeli yani güç kaynağı, bilgisayar güç kaynağı gibi.O ışığının azalarak ses kesmesi büyük ihtimal priz voltajıyla ilgili olduğunu düşünüyorum.Tahminimce z623 ün power supply i prizden gelen ani dalgalanma yada amfi katının ani aşırı akım çekmesinde korumaya geçerek sistemi kapatıyor.Biz yeniden kapatıp açınca açılıyor.En doğrusunu Allah bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astral09 -- 19 Ocak 2016; 22:47:31 >
  • öncelıkle Sa arkadaşlar
    Bügun bende logitech z623 sahibi oldum hepsiburada.comdan aldım
    Ancak dusuk sesde bass alamıyorm sesi %50 bassıda %100 yaptıgımda anca bassı hissediyorm arkadaşlar moralim acayıp bozuldu lütfen yardımcı olun yoksa geri iade edicem bu sistemi buyuk ümitlerle aldım ancak bu benı cok üzdü .. bu arada laptopda kullanıyrum laptopun markası toshiba L50-B-1Q6
    ses de cok fazla cıkmıyor yarımda hep kullanıyorm. arka girişleri sol haporlerınkını subwooferın en altındakı girise taktım kalın kabloyu dogru taktım yeşile kabloyuda bagladım ve onuda pcye bagladım

bir sorun daha olucak arkadaslar bass ayarlama dugmesı yarıma kadar cok rahat ayarlıyorm tam yarımda sankı bir seye yerleşiyor ve yarım daha fazla acınca zor cevrılıyor bu sızdede varmıı ...
    arkadaslar benım dusuncem laptopdan ama onuda alalı daha 3 ay olmadı yepyeni

acıl cevap beklıyorum arkadaslar şimdiden teşşekkur ederım .

• quote:

Orijinalden alıntı: mcdionysos

Bildiğim kadarıyla anakartımın ayrılmış bir ses kartı var bu marka.Sound blaster programıda kullanıyorum.

ses tuşlarının oldugu yerden cızırtı geliyor normalmi acaba sadece bir hopörlerden gelmesi
  • benım her ikisinden de geliyor ses yarımken ve muzık acık degilken kullagımı uydulara dayadıgında ses gelıyor cızırtıya benzer
  • kulagımı ıyıce dayadıgımda anlaşılıyor arkadaslar bu normalmı cızırtı gelmesi
  • arkadaşlar kmse yokmu forumda yaa lutfen yardımcı olun 2 unıversite kredimı biriktiripde aldım 600 tlye hepsiburada.com dan...sistemde ssorun varsa direk geri iade edicem ancak sizinde fikirlerınızı almak istiyorum düşünceleriniz nedir. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA22

arkadaşlar kmse yokmu forumda yaa lutfen yardımcı olun 2 unıversite kredimı biriktiripde aldım 600 tlye hepsiburada.com dan...sistemde ssorun varsa direk geri iade edicem ancak sizinde fikirlerınızı almak istiyorum düşünceleriniz nedir. :(

PM
  • quote:

Orijinalden alıntı: spencermila

quote:

Orijinalden alıntı: mcdionysos

Bildiğim kadarıyla anakartımın ayrılmış bir ses kartı var bu marka.Sound blaster programıda kullanıyorum.

ses tuşlarının oldugu yerden cızırtı geliyor normalmi acaba sadece bir hopörlerden gelmesi

Ses ve power tuşundan cızırtı gelmesi çoğunlukla o bölgede biriken toz sebebiyle oluyor.

Elektrikli süpürge ile iyice tozu çektiğinizde cızırtının kaybolduğunu göreceksiniz.

edit: hoparlörün içini açmadan dışarıdan yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAAltuntas -- 20 Ocak 2016; 2:34:03 >
  • arkadaslar bide ses yarıdan az yapınca bassıda yarım yapptıgımda bassı nerdeyse hiç hissetmıyorm ses %65 felan yapınca hıssedılır derecede oluyr.. sizdede durum boylemi .. laptopda kullanmamdanmı kaynaklanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA22

arkadaşlar kmse yokmu forumda yaa lutfen yardımcı olun 2 unıversite kredimı biriktiripde aldım 600 tlye hepsiburada.com dan...sistemde ssorun varsa direk geri iade edicem ancak sizinde fikirlerınızı almak istiyorum düşünceleriniz nedir. :(

400 liraydi yazin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.