Şimdi Ara

LOGITECH-Z623'cüler BURAYA!!! (İnceleme: Video - Resim) (151. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.382
Cevap
28
Favori
184.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Logitech Z623 ile yaşanan sırf bu bahsettiğiniz dengesizlik ve ses kalitesizliği nedeni ile Edifier S530D aldım ve severek kullanıyorum. Son derece memnunum. Z623 ün O MDF bass kabinine plastik malzemeden kasa ile gerçekte 10 Wattlık uydular ancak bu kadar eşlik edebiliyorlar. Üstüne basa basa söylüyorum gerçekte 200W RMS ile alakası yok. Bu sözümü merak eden 145W RMS Edifier S530D yada 300W RMS Edifier S730 u bir defa dinlesinler ne demek istediğimi şayet kulakları tıkanmadıysa anlarlar, Elden gelen bişey yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtayfur83 -- 21 Şubat 2016; 11:04:04 >
  • ürün süperrrr. kendi evimde keyifle kullanıyorum
  • 459 liraya alınır mı arkadaşlar?
  • Aranıza katıldım

Yalniz bu set ile muzik dinlenmez onu belirteyim. Uydular vasat.. Uydularda değişiklik yapan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 20 Şubat 2016; 23:00:58 >
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    1 yıl evvel bende aldıktan bir kaç gün sonra uyduların müzik için tamamen yetersiz olduklarını farkedip değiştirmeyi planlamıştım ama araştırmalarım sonucu Anfi dahil uydular değişmesi en doğru olur sonucuna vardım. Logitech anfisi ile Hi-Fi Bookshelf Hoparlör kullansanız ne olur? Şahin Motoruna BMW kasası giydirmek gibi bişey olur herhalde...

Daha da vahimi Kontrol podu Sağ uydu üzerinde yer alıyor Onu nereye monte edebilirsiniz ki? Koca Logitech Onu bile Z2300 de olduğu gibi ayrı bir eleman olarak sunmak yerine sağ uydu içine gömmüş...

Tavsiyem müzik dinlemek istiyorsanız Microlab Edifier vb markalara yönelin...
  • mtayfur83 kullanıcısına yanıt
    Canım kardeşim z623 ü thx sertifikasını bakkaldan almadı..Even hifi sistemle kıyas edilemez ama bu fiyata bu sistem normal.Z623 de uydular ab sınıfı ki büyük ihtimal z5500 de olduğu gibi çok kaliteli olan tda 7294 yada 7293 mosfet çıkışlı amfi; bass için d class bass amfisi ve güç kaynağı olarak trafo yerine smps power supply katı var.Bu özellikleri bi araştır avantajlarını bi gör sonra gel bi durum değerlendirmesi yap.Bu tür sistemler gerçek performansı harici ses kartıyla verir.Onboard a bağlayıp sistemi kötüleyenlere şaşırıyorum. Ayrıca Logitech bu sistemin ana kartı kesin gibi, belkide komplesini ses konusuna odaklı Kanadalı Audera firmasına yaptırmış. Buyur sitesi
    www.audera.co
    Welcome to AUDERA
    http://www.audera.co/logitech-system.html
    yani normal bir firma bile bi ürünü üretmeden, satabilmek için bir çok deneme hesap kitap yapıyor ki logitech bunu neden yapmasın.Yorum yazarken lütfen bunları da bi düşünüp öyle yazın.

• astral09 A kullanıcısına yanıt
    ÖNYARGI ile yaklaşmak yerine Creative SB Z ses kartı kullanmakta olduğumu en azından imzamda görebilirdin ama belli ki Logitech Subwoofer u algını epey zayıflatmış dostum.

Maksadım polemik yaratmak değil lakin şahsi fikrim THX sertifikalı Z623'ün Film ve Oyun amaçlı üretilmiş 350,00 TL dan daha fazla para asla verilmeyecek mid tiz yoksunu ortalama bir sistem olduğudur. Müzik için ayrı bir sistem almak zorundasınız malesef...

Maksat ne niyetle almak isteyen olursa olsun yeter ki ne için ne aldığını bilsin. Hiçbir marka babamın fabrikasının ürünü değil sonuçta...

Körü körüne şu an 2+1 dalında tek marka olarak TR de dayatılan LOGiTECH en iyisi denemez asla. Ha dersen ki fiyat 350 - 400 TL arasında o zaman eyvallah...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtayfur83 -- 21 Şubat 2016; 20:54:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtayfur83

1 yıl evvel bende aldıktan bir kaç gün sonra uyduların müzik için tamamen yetersiz olduklarını farkedip değiştirmeyi planlamıştım ama araştırmalarım sonucu Anfi dahil uydular değişmesi en doğru olur sonucuna vardım. Logitech anfisi ile Hi-Fi Bookshelf Hoparlör kullansanız ne olur? Şahin Motoruna BMW kasası giydirmek gibi bişey olur herhalde...

Daha da vahimi Kontrol podu Sağ uydu üzerinde yer alıyor Onu nereye monte edebilirsiniz ki? Koca Logitech Onu bile Z2300 de olduğu gibi ayrı bir eleman olarak sunmak yerine sağ uydu içine gömmüş...

Evet amfi tizler için yetersiz olabilir ama geçmişte bu şekilde çok çalışmam oldu hala hatta evimde mevcut ve cidden tatmin edici sonuçlar ortaya çıkabiliyor. Yani mantık, düzeldiği kadar düzelmesi yönünde.

Uydu olayına gelince ecet z2300'deki gibi kontrolcü ayrı olsaydı işime gelirdi ama böyle de bir şeyler yapılabilir. Birkaç deneme yaptım bile

Sistem son halini aldığında resimleri eklerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Orijinalden alıntı: mtayfur83

Evet amfi tizler için yetersiz olabilir ama geçmişte bu şekilde çok çalışmam oldu hala hatta evimde mevcut ve cidden tatmin edici sonuçlar ortaya çıkabiliyor. Yani mantık, düzeldiği kadar düzelmesi yönünde.

Uydu olayına gelince ecet z2300'deki gibi kontrolcü ayrı olsaydı işime gelirdi ama böyle de bir şeyler yapılabilir. Birkaç deneme yaptım bile

Sistem son halini aldığında resimleri eklerim.

Hocam tabiki de Logitech in uydularından daha iyi performans sergileyecektir.Bunda hemfikiriz. Emin olun geçen yıl bu zamanlar aynen bende uydu değişimini uzunca bir süre düşünmüş lakin orijinalliğini bozmamak adına dokunmamıştım. Hatta buraya konu bile açmıştım sanırım. Bir çok forumda Hi-Fi ile uğraşan insanlarla iletişim kurduğumda "müzik dinlemekse amacınız o sistemi komple değiştirin" oldu...

Илья Лисовскийyoutube
    Разборка сателлита Logitech Z623
    https://www.youtube.com/watch?v=5SeTU4jbHCA
    Videoyu izlememle beraber Logitech defterini kapayıp EDIFIER S530D yi almam bir oldu...

Video 4:25 e gelin Hoparlörün arkasında yazanı okuyun aynen şunlar yazmaktadır;

Logitech
    352 000073
    CHINA
    8Ω 10W
    R1053

Thx nedir?
    Thx bir ltd şirketidir.
    Thx; Sinema salonlarının, ev sinema sistemlerinin akustik performansını arttırmaya yarayan bir ses düzenleme yöntemi.

Bu THX in açıklamasını o zamanlar bilseydim müzik için alan ben Logitech almazdım heralde. Amacım yeni alacak olanlara yol göstermektir yoksa başka bir amacım yoktur. Sistem film ve oyunlarda gayet başarılı ama müziklerde vasat üstü vasat, almayı düşünenlere duyurulur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtayfur83 -- 22 Şubat 2016; 11:01:06 >

Kardeşim beni bilmeden tanımadan yorum yazıyorsun,meslek lisesinde okurkenden beri bu işlerle hobi olarak uğraşıyorum.Zamanında eve oto tesisatından düğün amfisine kadar birçok şey bağladım.bass reflex kabin hesabı amfi tamiriyle uğraştım.Yani bu sistemler hakkında azbuçuk bilgim var boşa sallamıyorum.subwooferı ilkkez z623 te görmedim :)2010 da aldığım z5500 ü 2014 te satıp bilgisayarıma pioneer oto amfisi bağlayıp philips kabinler bağladım sonra kabinleri satıp z623 aldım.z5500 cüler buraya forumundada vardı senin gibi arkadaşlar.Oradada az laf anlatmaya çalışmadık.Bu işler öyle yemek tadar gibi iki müzik dinleyip a bu kaliteli vs ile olmuyor.Şahsi fikrine saygı duyarım.Ama cihazların teknik özelliklerini tam olarak bilmeden genelleme yapmak gereksiz diye düşünüyorum.Ses kartına sahip olmak kadar ona zevke göre eko crossover cut off vs ayarı yapmakta önemli öyle alıp takmakla iş bitmiyor.Her elektronik cihazda olduğu gibi z623 ün fiyatını şişiren doların 3 tl olması.Ses elektroniği telefon gibi modası hemen geçmediğinden adamlar fiyatı kolay indirmiyor.Bütün ses sistemlerin fiyatıda uçtu.Birde kaliteden bahsedip microlap edifier gibi logitech muadili sistemleri önermen enteresan.Bari Bose Jamo Jbl Altec Harman Dali gibi sistemleri önersen anlayacam.Ama bi fiyatlarına bak istersen onlarınki uçmuşmu diye.Şahsi fikrine saygı duyarım.İsteyen istediği cihazı alabilir.Tabi en doğrusunu ALLAH bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astral09 -- 24 Şubat 2016; 19:59:58 >

• astral09 A kullanıcısına yanıt
    Nihayet aynı dili konuşmaya başladık ama bir tek noktada yine ayrı düştük ne diyelim sağlık olsun.

"Birde kaliteden bahsedip microlap edifier gibi logitech muadili sistemleri önermen enteresan.Bari Bose Jamo Jbl Altec Harman Dali gibi sistemleri önersen anlayacam"

Sözünüz çok anlamsız, ben tutupta Logitech'i Hi-Fi marka sistemlerle kıyas etmek yerine doğal olarak tabiki de muadili sistemler ile kıyas edip önereceğim. Bunu da sebeplerini ve kullanım amaçlarını söyleyerek zaten belirttim. Bass sever adam Logitech ten zaten şaşmaz. Ama amaç müzik ise muadili Edifier ve Microlabı tek geçerim. Sabırsızlıkla Edifier R2730DB 2.0 Stereo sistemin stoklara girmesini bekliyorum incelemeleri mevcut tavsiye ederim. Ha dersen ki bütçe sınırsız o zaman zaten o adamın ne işi olur bahse konu bu markalar ile. Burda kuru kuruya laf atışması yaşıyoruz her neyse gönlünü incitecek bir lafım varsa kusura bakma! Slm ve dua ile...

A.S. logitech muadili derken fiyat/kalite oranını kast ettim. z623 ü gel birde benden dinle. Bende kolay sistem beğenmem, logitechlede bir bağım yok :) Ama piyasadaki diğer marka fiyat performansını değerlendirince öne çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: astral09

A.S. logitech muadili derken fiyat/kalite oranını kast ettim. z623 ü gel birde benden dinle. Bende kolay sistem beğenmem, logitechlede bir bağım yok :) Ama piyasadaki diğer marka fiyat performansını değerlendirince öne çıkıyor.

Yaklaşık 6 ay Z623 kullandım ve ne yaptımsa müzik konusunda beni tatmin etmedi sonuç : Değiştirdim... Öyle kısır bir dönemde yaşıyoruz ki Logitech harici doğru düzgün ses sistemi yok desek yeridir ülkemizde...
  • Selamlar, bende iki sene önce çok uygun fiyata almıştım. Çok memnunum ve bu memnuniyet hoparlör konusunda göreceli ve tartışmaya kapalıdır bence.

Ses kartı almayı düşünüyorum. Soundblaster z tavsiye eder misiniz? Realtek alc1150 ile dağlar var mı arasında ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thief. -- 27 Mart 2016; 0:05:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, amazon.com Z623 ses sistemi aldım ve kutu üzerinden 110-240V yazıyor. Fakat subwooferin üzerinde ise 110-120V yazıyor şimdi hangi değer gerçek ben bu cihazı nasıl kullanacağım hangi dönüştürücüyü almalıyım tavsiye ettiğinizi ürünler var mı yardımcı olursanız sevinirim.

LOGITECH-Z623'cüler BURAYA!!! (İnceleme: Video - Resim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ncdtkrts -- 25 Nisan 2016; 16:49:42 >

• ncdtkrts kullanıcısına yanıt
    Kaca aldin hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    amazondan aldım fakat dönüştürücü gerekecek sanırım birde şimdi gördüm bazı yorumları ve yukarıdaki videoyu iadede edebilirim ne yapsam bilemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ncdtkrts -- 27 Nisan 2016; 4:08:53 >
  • ncdtkrts kullanıcısına yanıt
    Guzel fiyata almissiniz. Donusturucu ile sorun olmaz bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Evet fiyatı uygun diye aldım zaten birde çok alternatif bulamadım açıkcası çokta bilgimin olduğu bir konu değil ses sistemi ama kullanan bir arkadaş iyi olduğunu söyledi. 200 W falan görüncede alalım dedik tabi öncesinde bu voltaj sorunu olduğunu biliyordum ama amazon destektekiler ürünü 220v kullanabilirsiniz dedi ürün bugün geldi kutuyu açtım kutuda 240 v yazıyor subwooferda 120v ortada kaldık böyle. Genel olarak kullanacam yani müzik,film,oyun herşey olacak memnun kalır mıyım sizce yoksa iade mi edelim ayrıca yaklaşık 100-150 lirada bir dönüştürücü almamız gerekecek bu konuda da bilginiz varsa önerdiğiniz bir ürün var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thief.

Selamlar, bende iki sene önce çok uygun fiyata almıştım. Çok memnunum ve bu memnuniyet hoparlör konusunda göreceli ve tartışmaya kapalıdır bence.

Ses kartı almayı düşünüyorum. Soundblaster z tavsiye eder misiniz? Realtek alc1150 ile dağlar var mı arasında ?

Kullanıyorum, ederim, Z623 ile beraber çok güzel ikili oldular bence ben çok keyif alıyorum dinlediğim müzikten.
  • 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.