Şimdi Ara

LOGITECH-Z623'cüler BURAYA!!! (İnceleme: Video - Resim) (152. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.382
Cevap
28
Favori
184.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kapı, pencereyi kapatıp balkona çıkıyorum yok böyle bir ses

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala kullanıyorum tek kelime ile müthiş :)
  • Yaklaşık 3 senedir kullandığım z 623 ve tüm teslerim hakkında bilgi vereyim.O zaman vatandan uygun bir fiyata almıştım parasını o zmn hak ediyordu şimdiki fiyatları asla. Öncelikle hemen hemen z906 subuna yakın bir subwoofer var z623 130 watt rms z906 165 watt rms. Evde sesi açtığınızda %60 ( evim müstakil) duvarların inlemesi ve diğer odadaki peteklerin zınlaması hoşunuza gidiyor kısacası fazlası ile bass doyuyorsunuz boyutuna göre çok büyük işler çıkartıyor.Ama gel gelelim speakerlar resmen devenin yanında kulak kalıyor. Çok yetersiz sistemde altta kalıyorlar. Tabiri caiz ise bass altında resmen eziliyorlar zaten düz hoparlör tiz felan yok kısacası sistem yapılırken ses kalitesi değil daha çok bass üzerine konumlandırılmış. Flim ve oyun sistemi kısacası bilgisayar için tasarlanmış fazlasını koymaya gerek yok denilmiş. Ama flim ve oyun oynarken gerçekten kaliteyi hissediyorsunuz efektin bol olduğu zaman sinema ortamına götürüyor sizi.
    Ama ben club müziği severim tiz olmazsa olmazımdır. Flac kalitede müziklerde şarkı söyleyen kadının duduak kıpırdatma seslerine kadar duymak isterim şarkı ruhuma işlesin diyorsanız yanından bile geçmeyin çünkü tek yok basit bir hoparlor sistemi var.Ama phlips led tv bağladım hem philips led tv nin hoparlörleri hemde z623 hoparlörleri birlikte çalınca dengeyi bulduğu için kaliteli ses elde edebildim. Ayrıca sistemim satılıktır 300 tl son fiyat

• Z2300 le karsilastirma yapmak istiyorum sadece bass olarak. Fazla fark var mi?

• Z623'ü uzun bir dönemden (TR de ilk satıldığı dönemde aldım) kullanan biri olarak bir iki cümle yazayım:

Müzik için bu ürünü alacakalara, iyi bir kulağınız varsa ya da her sesi duymayı arzu ediyorsanız, başarılı bir ses kartı olmadan bunu biraz zor duyarsınız, frekans yanıtı o kadar iyi değildir uyduların.

THX sertifikası, müzik için değil sinema ve oyunlardaki bozulmadan ses verebilmesi (patlama ve 90 dB'lerde kabinin kendini intihara meyilli sanmaması içindir) ki günümüzde THX'in bir özelliği kalmamıştır.

5.1,6.1,7.1 gibi sistemler de artık eskisi gibi popülaritesi olmadığından, özellikle müzik endüstrisi stereo'dan vazgeçmediği için film sektörü ve oyun harici açılamamıştır. TV lerin bile DTS ile Dolby ile pek araları olmadığından stereo ses hala krallığını korumaktadır.

Z623, 623 yapan en önemli özelliği herkesin de bildiği "güçlü" subwooferin olmasıdır. Burada ne kadar büyük bass hoparlörün olduğu değil aslında ne kadar alt frekansa verdiği yanıttır. Örneğin bir focal ya da bose nin hoparlörü değil ama verdiği frekans yanıtı 35 hz dir. Buna dikkat edin, bu seviyeden aşağısını kulağınız duymakta zorlanır,titreşim olarak algılanır.

Müzik de Oyun da,Sinema da derin alt sesleri duymak hoşunuza gidiyorsa bu ürünün şu an da muadili bu fiyata bulunmamaktadır. (dikkat edin sadece verdiği frekans ve bozulmadan verebildiği max sesi öneriyorum) onun harici güzel ses duymak, 50-22khz duymak istiyorsanız studio monitörlere yönelmenizi tavsiye ederim. Emin olun Z623 ya da aynı tipte 2+1 kullananlar olarak bu zamana kadar duyduklarınızın hiç bir şey olduğunu hissedeceksiniz.

Bu ürün alınır mı?

Fiyat olarak değerinin üzerinde satılmaktadır TR'de döviz kuru falan değerlendirildiğinde 500+ fazla para verilmez diyebilirim. İkinci ellere yönelin,mekanik bir sistem olduğundan 7 yıl kadar devre ömrü vardır. (kullanıma bağlı +10 da olabiliyor)

Yıl 2016 artık üreticiler daha ufak ama pahalı ürünleri,tüketicilere pazarlıyorlar düşünün; wireless adı altında speaker alıyorsunuz 5 w'lık 400+ para veriyorsunuz haliyle kabinli MM sitemleri kimse tercih etmiyor,etse de piyasada bulmakta zorluk çekiliyor.

Profesyonel sistemler hep vardı,hala da var ama fiyatları sizi şaşırtabiliyor. Multi Medya sistemler eğer tarih olursa ya 500+ $ 1+1 pro sistemlerin kucağına düşeceğiz ya da max 40-50 w lık ürünleri kullanmak zorunda kalacağız, şu an ki sistemlerin de bir ömrü olduğunu da unutmadan.

Dinlediğiniz ses sisteminin kıymetini iyi bilin,yarın o keyfi alamayabilirsiniz. :)

• 19tumen kullanıcısına yanıt
    Kulakligim 20 hz e kadar inebiliyor. Z623 de bunun eksikligi hissediliyor.

• arkadaslar bu sistem dusuk frekans bass lari verebiliyor mu ? ozellikle filmlerde olmazsa olmazdir dusuk frekans bass, dayima 300w lg soundbar aldik, aktif woofer i var acayip sekilde kaliteli bass veriyor, bunda da dusuk frekans alabilir miyiz acaba ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pércussionist

arkadaslar bu sistem dusuk frekans bass lari verebiliyor mu ? ozellikle filmlerde olmazsa olmazdir dusuk frekans bass, dayima 300w lg soundbar aldik, aktif woofer i var acayip sekilde kaliteli bass veriyor, bunda da dusuk frekans alabilir miyiz acaba ?

Lg nin 300 luk modellerinden ben de aldim resmen çöp. Onu begendiyseniz bunu cok rahat begenirsiniz.

• Angelica kullanıcısına yanıt
    Sadece bass ı hoşuma gitti, çok düşük seslerde bile bassları çok net hissettiriyor, diğer konulara giremiycem,

Mesela bazı sistemlerde sistemin sesini açmazsan bass alamazsın

Kullandığımız soundbar: LG las454b hk 300w

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pércussionist -- 15 Haziran 2016; 6:50:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pércussionist

Sadece bass ı hoşuma gitti, çok düşük seslerde bile bassları çok net hissettiriyor, diğer konulara giremiycem,

Mesela bazı sistemlerde sistemin sesini açmazsan bass alamazsın

Kullandığımız soundbar: LG las454b hk 300w

Ayni modeli kullandim, sana su kadarini soyleyeyim sen bass gormemissin. Ben o urunu aldigim gibi sattim. Frekans olayina gelince z623 cok daha alt frekanslara inebiliyor. Alirsan pisman olman mumkun degil. Ses %1 iken bile cami elleyince titredigini hissediyorsun..

• 590₺ den aşağı yok şu an piyasada 😱

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berbat bir sistem. QLS Hi-Fi QA350 Mod V2+ DAP'ımla 1 saat test ettim, yarım saat kadar da JWIN A-112 ile kıyasladım. Jwin daha iyi ama fiyatı çok daha düşük. 65 TL'ye bulunabiliyordu bir aralar. Ben 112 TL'ye almıştım 2 küsür sene önce. Halen sıfır gibi. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Z2300 le karsilastirma yapmak istiyorum sadece bass olarak. Fazla fark var mi?

hocam bu konuyu bende çok merak ediyorum. bir gün alıp deneyeceğim. yalnız önümüzdeki 3 ay almam imkansız. daha z5500 alınacak salona. onu alayım önümüzdeki 6 ay içinde fırsat bulabilirsem bir z623 alıp karşılaştıracağım z2300 ile. Ankaradaysan gelip sende dinlersin istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

quote:

Z2300 le karsilastirma yapmak istiyorum sadece bass olarak. Fazla fark var mi?

hocam bu konuyu bende çok merak ediyorum. bir gün alıp deneyeceğim. yalnız önümüzdeki 3 ay almam imkansız. daha z5500 alınacak salona. onu alayım önümüzdeki 6 ay içinde fırsat bulabilirsem bir z623 alıp karşılaştıracağım z2300 ile. Ankaradaysan gelip sende dinlersin istersen.

Ankarada degilim hocam tesekkur ederim ama yorum yazsan yeter :)

• Bende dün itibariyle 550 TL'ye sipariş geçtim, 12 temmuzda elimde olucak heyecanla bekliyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: limpmust

Bende dün itibariyle 550 TL'ye sipariş geçtim, 12 temmuzda elimde olucak heyecanla bekliyorum :)

Sub hava portu kapanmayacak sekilde odanin kosesinde olsun. Sende capraz koseye gec. Cigerine sokulmesinin keyfini cikar :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: limpmust

Bende dün itibariyle 550 TL'ye sipariş geçtim, 12 temmuzda elimde olucak heyecanla bekliyorum :)

Sub hava portu kapanmayacak sekilde odanin kosesinde olsun. Sende capraz koseye gec. Cigerine sokulmesinin keyfini cikar :)

Eyvallah hocam sağolasın:) aynen koyacağım yeri bile ayarladım sabırsızlıkla 12 temmuzu bekliyorum :)
  • Yav bu meret niye bukadar pahalandı zamanında kliksada 250mi 300liramı ne kampanyaya girmişti almamıştım 820ye z906 almıştım.Şimdi bakıyorum fiyatlar uçmuş gitmiş ya
  • z623 satın almaya karar verdim.. fiyatlar uçuk.. 500-600 tl arası bir kampanya görürseniz lütfen benimle de paylaşın.. konuyu takip ediyorum..iyi bayramlar.
  • 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.