Şimdi Ara

LOGITECH-Z623'cüler BURAYA!!! (İnceleme: Video - Resim) (154. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.382
Cevap
28
Favori
184.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Denemekte fayda var ama kesip bicmen gerekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    gelsin uyduların bitanesini açacam bakıcam ama illa kesme işi olacak çünkü aux girişi olsun volume tuşları olsun onları mdf uydulara monte edeceğim için tadilata girişecem . ama illa seste güzelleşme olur gibime geliyor
  • ucuß3 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle olur. Bekliyoruz sonuclari.

• Arkadaşlar bu sistem için dahili ses kartı önerebilir misiniz?

tahmin ettğim gibi eskisinin sürücüleri daha büyük oldğu için oraya sıfırdan mdf kestirmem gerekiyor . bugn geldi cihaz kurdum . bayaa bi ayar yaptm . ama tizler biraz az dediğiniz gibi . ama bass güzel beğendim. genel olarak beğendim
  • Ses kartı alacaksanız usb modelleri öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende felaket dip ses geliyor . kabloyu çıkarp taknca düzeliyor aux kabloyu değişirsem düzelir heralde
    hocam siz hangi kabloyu kullanıyorsunuz ? ben şuan içinden çıkan 3.5 mm kabloyu kullanıyorum. yeni kablo alacam acaba amfideki rca çıkışlarını mı kullansam ? rca to 3.5 mm olan kablolardan mı kullansam yoksa direk 3.5 mm to 3.5 mm kablolardan mı alsam ?
  • ucuß3 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben ikinci el almıştım ve aldığım eleman kablosunu vermedi.

Bende 3.5 to 3.5 ve RCA to 3.5 var. İkisinde de sorun yok.

• Bir kaç gündür Creative ZX ile dinliyorum ses daha tok çıkıyor. Ses kartı etkisi belli oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Bir kaç gündür Creative ZX ile dinliyorum ses daha tok çıkıyor. Ses kartı etkisi belli oluyor

Onceki ses kartin neydi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Bir kaç gündür Creative ZX ile dinliyorum ses daha tok çıkıyor. Ses kartı etkisi belli oluyor

Onceki ses kartin neydi?

Msi z97 Gaming 3 anakart var onun üzerinden kullanıyordum.
  • Bende creative x-fi hd ile denemek istiyrm . Anakartım asus maximus viii ranger ve üstnde supreme fx 2015 ses yongası var . Sesten memnunun basslar derin geliyor

• Ses kesilmesi sorunu yasayan var mi? Bazen ses yok denecek kadar az geliyor.

• arkadaşlar bu hoparlörleri kullanıyorum ve acaip memnunum ama onboard ses kartıyla kullanıyorum. z77 anakart var

sizce ses kartı almalı mıyım? Creative Audigy 2 ZS alsam fark görür müyüm? 150 liraya kadar ne alabilirim

lütfen bana yardımcı olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: MatrixCode

arkadaşlar bu hoparlörleri kullanıyorum ve acaip memnunum ama onboard ses kartıyla kullanıyorum. z77 anakart var

sizce ses kartı almalı mıyım? Creative Audigy 2 ZS alsam fark görür müyüm? 150 liraya kadar ne alabilirim

Bu arkadasa objektif bir cevap verin

• quote:

arkadaşlar bu hoparlörleri kullanıyorum ve acaip memnunum ama onboard ses kartıyla kullanıyorum. z77 anakart var

Audigy 2zs Win XP isletim sisteminde tam randimanli calisiyordu.Eski nesil anakartlarin onboard ses entegresi de hayli kalitesizdi boyle olunca bu ses karti gun ve gece kadar etkiliydi o zamanlar.

Fakat bu kart guncel degil ve hicbir zaman Win7 ve ustu isletim sistemlerinde stabil bir yazilimi olmadi ki yeni nesil anakartlar ciddi anlamda ses konusunda yeterliler.

Demem o ki bu zamanda 2zs gibi bir kart tamamen zaman kaybi olur.Cok fazla muzik isinde degilsen yada caldigin kaynaklar ust duzey degilse bence z623 icin ses karti elzem degil.Ses kartina ayirilacak butceyle ses sistemini upgrade etmek daha basarili sonuc verecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: _DIESEL_

quote:

Audigy 2zs Win XP isletim sisteminde tam randimanli calisiyordu.Eski nesil anakartlarin onboard ses entegresi de hayli kalitesizdi boyle olunca bu ses karti gun ve gece kadar etkiliydi o zamanlar.

Fakat bu kart guncel degil ve hicbir zaman Win7 ve ustu isletim sistemlerinde stabil bir yazilimi olmadi ki yeni nesil anakartlar ciddi anlamda ses konusunda yeterliler.

Demem o ki bu zamanda 2zs gibi bir kart tamamen zaman kaybi olur.Cok fazla muzik isinde degilsen yada caldigin kaynaklar ust duzey degilse bence z623 icin ses karti elzem degil.Ses kartina ayirilacak butceyle ses sistemini upgrade etmek daha basarili sonuc verecektir.

sağolun hocam yorumunuz benim için faydalı oldu bakalım z77 anakart onboard ses hiç fena değil. ileride alırsam da iyi bir şey alırım.

• Canavarlarım

LOGITECH-Z623'cüler BURAYA!!! (İnceleme: Video - Resim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Canavarlarım

LOGITECH-Z623'cüler BURAYA!!! (İnceleme: Video - Resim)

Harbiden de canavarlar. Abi kardeş birbirlerini bulmuşlar. Komşulara geçmiş olsun

• 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.