Şimdi Ara

LOGITECH-Z623'cüler BURAYA!!! (İnceleme: Video - Resim) (153. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.382
Cevap
28
Favori
184.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teknosada 477 tl ye vardi gecenlerde. Belki suan kasa fiyatinda dahada duser en iyi o olur yoksa 2. El alicaz mecbur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler düşünen varsa 2. el satmayı düşünüyorum evlendim ve ev ortamında kullanamıyorum. Whatsapptan resimlerini paylaşabilirim 0538 057 57 75...
  • Ekleyin benide listeye

Telde bile sesi guzel cihazin. Daha yuksek ses test etme sansim olmadi ama simdiden bayildim

• quote:

Orijinalden alıntı: WinstonCode

yıl olmuş 2016 hala bu kolonları tavsiye ediyormusunuz ? 530 tl ye sıfır bi yerde var almayı düşünüyorum
    bu fiyata o değilde şunu al diyebilceğiniz başka hoparlör varmı arkadaşlar maximum 600 tl ye cıkabilirim

idare eder sanırım

http://www.vatanbilgisayar.com/creative-inspire-t6300-5-1-speaker.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Z2300 le karsilastirma yapmak istiyorum sadece bass olarak. Fazla fark var mi?

hocam bu konuyu bende çok merak ediyorum. bir gün alıp deneyeceğim. yalnız önümüzdeki 3 ay almam imkansız. daha z5500 alınacak salona. onu alayım önümüzdeki 6 ay içinde fırsat bulabilirsem bir z623 alıp karşılaştıracağım z2300 ile. Ankaradaysan gelip sende dinlersin istersen.

Gelisme var mi?

• hsenx kullanıcısına yanıt
    O para o sisteme verilmez bi ara 180 tl den satilan sey bu.

• quote:

quote:

quote:

hocam bu konuyu bende çok merak ediyorum. bir gün alıp deneyeceğim. yalnız önümüzdeki 3 ay almam imkansız. daha z5500 alınacak salona. onu alayım önümüzdeki 6 ay içinde fırsat bulabilirsem bir z623 alıp karşılaştıracağım z2300 ile. Ankaradaysan gelip sende dinlersin istersen.

Gelisme var mi?

hocam bu ay arabaya amfi taktırıcam (1000 tl gibi bir para harcanacak). ne yazık ki daha ona ayıracak bütçem yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Gelisme var mi?

hocam bu ay arabaya amfi taktırıcam (1000 tl gibi bir para harcanacak). ne yazık ki daha ona ayıracak bütçem yok.

Hayirli olsun hocam simdiden

• Beyler sesi %100 acabilen var mi? Benimkinin woofer %50 den sonra kendinden geciyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    Telde ses pc ye gore kisik geldigi icin %80 85 civari actik lush life dolaplar zangirdiyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: games087

Telde ses pc ye gore kisik geldigi icin %80 85 civari actik lush life dolaplar zangirdiyordu

Zangirdama her turlu var zaten. Benim celik kapi bile cildiriyor ama woofer cok fazla ileri geri gidiyor ve ses bozulmaya basliyor. Biraz daha acsam yirtilcak gibi oluyor.

Hoporlorleri subun ustune koyduktan sonra hoporlorler kendiliginden saga donuyordu bass tan

Ses bozuyorsa mesela sarkinin kalitesi falanda onemli en az 192 kbps olmali. Dusuk kalite verirse cok portler bozar vs vs

• Genelde 320 lik dinliyorum ama daha iyi bir ses karti olsa farkeder tabi.

Bana boyle bile yetiyor ama ses karti olcak tadindan yenmez

100 tl ye kadar adam gibi harici bisey olsa kesin alirdim

• Sistemi soundblaster omni ile kullanıyorum. Realtek'ten sonra çok farkı oldu. Yeni sistem aldığım için ürün satılıktır. Servislik bir durum olmadi. Kozmetik olarak temizdir. Ürünle ilgilenen pmden iletişime geçebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakaya_o -- 18 Temmuz 2016; 20:14:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: limpmust

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: limpmust

Bende dün itibariyle 550 TL'ye sipariş geçtim, 12 temmuzda elimde olucak heyecanla bekliyorum :)

Sub hava portu kapanmayacak sekilde odanin kosesinde olsun. Sende capraz koseye gec. Cigerine sokulmesinin keyfini cikar :)

Eyvallah hocam sağolasın:) aynen koyacağım yeri bile ayarladım sabırsızlıkla 12 temmuzu bekliyorum :)

Z5500 aldim. Aldigim arkadasta Z2300 de vardi. Bende de Z623 var. Hepsinin sesi kulagimda. Hepsi farkli sistemler. Merak ettigin varsa sorabilirsin.

• Beyler logi z623 ile microlab solo 9C arasında kaldım sizce hangisi ?

• Gg den 550 ye aldm yarın geliyor :))

• ucuß3 kullanıcısına yanıt
    Bass lar tatmin eder ama daha once gercek mid ve tiz dinleyip kulagin alistiysa uydularla işin zor. Söküp attim ben uydulari.

Hadi ya .. benim aklımda bir proje var .bende raf tipi eski mdf hoparlör var. Bunu söküp uyduları buna monte etme gibi bir fikr geldi

• 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.