Şimdi Ara

LOGITECH-Z623'cüler BURAYA!!! (İnceleme: Video - Resim) (150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.382
Cevap
28
Favori
184.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum 350 liraydı 3 sene önce.. dolar 1.5 felandı.. suanda 3.2 ve vergiler yukseldı... faturası elımde suanda sadece kdv 93 tl
  • Şuan GG 'de 540 TL gibi bir rakam var, almayı düşünen arkadaşlar kaçırmasın. Kargo ücretsiz. Ben ay sonunu bekliyorum, eğer sıfırını bu fiyata bulursam alacağım
  • hie kullanıcısına yanıt
    400 lira olmasini bekliyorum. Yazin salak gibi almadik 400e.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazın 540 liraya aldim hocam bu kurla 540 liraysa kacirmayin alin derim 400 ebu dolar kuruyla ancak 2. El olabilir veya fiyatının düşmesi lazım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Fiyat iyiymiş hakkaten, 400 neree 560 nere.. Şuan fiyatlar 550 TL ve civarı, açıkcası dünyanın en iyi ses sistemini bu rakama verseler almam. 2+1 için max bütçe 300-400 arası olmalı. Arkadaşım THX li z906 5+1 logitech 'i 500 TL 'ye almıştı bu forumdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hie

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Fiyat iyiymiş hakkaten, 400 neree 560 nere.. Şuan fiyatlar 550 TL ve civarı, açıkcası dünyanın en iyi ses sistemini bu rakama verseler almam. 2+1 için max bütçe 300-400 arası olmalı. Arkadaşım THX li z906 5+1 logitech 'i 500 TL 'ye almıştı bu forumdan.

Z906 demisken z906 nin tizler berbat. Bunun da oyle mi acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi günler dün bende gitti gidiyordan Z623 alarak aranıza gelmiş bulunmaktayım. Eskiden modelini unuttuğum creative 2+1 kullanıyordum. Creative Sound Blaster Recon 3D ses kartım PCIe ses kartım var. Eski creative ses sistemini ses kartının arkasındaki yeşil jak'a mı yoksa altın jak'a mı takmam gerekiyor altına takınca baslar daha iyi gibi. Siyaha da takılıyor. Bunlar 5+1 sesler için ön arka ama ben hangisine takıcam bilemedim. Başka bir çıkış önerirseniz de gidip alabilirim kaliteli ses için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamze_in38 -- 21 Ocak 2016; 17:49:19 >
  • HAAltuntas kullanıcısına yanıt
    Z623 CÜLER BURAYI İYİ OKUYUN.

CİHAZIN SES AYAR KISMI YADA POWER BUTONUNU ELLEYİNCE CIZIRTI GELİYORSA:Nedeni genelde Bilgisayardan Sesi sonuna açar z623 den azaltırsanız ses ayar duğmesi(potansiyometre) zamanla yıpranıyor.Bu durum dijital olmayan birçok ses sisteminde geçerlidir.Bunu yapmayın.Yani sesi z623 de sonda sabit bırakıp Ses ayarınızı bilgisayardan açıp kapayın.

Bu cızırtı oluyorsa süpürge yada yağlama vs belli bir süreliğine çözüm sağlasada yine o cızırtıyı yapmaya başlar.Kesin çözüm ses ayar düğmesinin(potansiyometrenin) değişmesidir.
  • gamze_in38 G kullanıcısına yanıt
    bende x-fi var arkasında içleri beyaz(left) ve kırmız(right) olan dışı altın renklı RCA jaklarına takıyorum.Sendede varsa öyle yap.
  • uA22 U kullanıcısına yanıt
    canım kardeşim sistemi birinin harici ses kartıyla equalizer ayarlarını doğru yaptıkdan sonra ayar menüsündeki Cutoff frekans ayarıyla istediğin sert yada yumuşak bass vuruşunu ayarlayıp öyle dene sistemi
  • astral09 A kullanıcısına yanıt
    4 senedir dediğin gibi kullanıyorum herhangibir sorun olmadı
  • söyle bir durum var ses %50 de normal ses gibi geliyor ama %60 olunca birden siddetleniyor ve bassıda full yaptıgımda evde hersey oynuyor ( mutfak dolabları dolapların ıcındekı tabak bardakları, kalorifer petekleri, sehpanın üstündekı paralar her yer zıng zıng) ama benım kafamı karıstıran konu şu ses yarıdayken hıc yuksek ses yok sankı normal pc haporlerı gbi ama %65 gelınce acayıp siddetlenıyor ve dogru orantılı baslarda siddetini arttırıyor
  • birde şöyle bir durum varr pcden sesi %100 yaptıgımda z623den yarı ses ve yarı bass yaptıgımda ses az ve yetersiz bass cıkıyor ancak.... z623den sesı full ve basssı yarı yapıp pcden %50 actıgımda ses ve bass baya şiddetli cıkıyor hatta pcden kısmak zorunda kalıyorum o kadar fazla
  • uA22 U kullanıcısına yanıt
    z623 de sesi sona aç bass ortada olsun PC den sesi ayarla ve max %70 i geçirme çünkü bilgisayardaki bass ayarına göre müzik bozuluyor.
  • ARKADAŞLAR SİSTEMİ KULLANMA TAVSİYEM Z623 ÜN SESİNİ SONA ALIN BASS ORTADA KALSIN.SES KONTROLÜNÜ BİLGİSAYARDAN YAPIN VE SES AYARINIZ MAX 70 CİVARINI GEÇMESİN.ÇÜNKÜ DİNLEDİĞİNİZ MÜZİĞE GÖRE SESTE BOZULMALAR OLABİLİR.

EN ÖNEMLİSİ SES KARTINIZIN EQUALİZER AYARINI RESİMDEKİ GİBİ YAPIN. X-Fİ CMSS AYARINI VE X-Fİ CRYSTALİZER AYARINI ENABLE YAPIN Z623 DEKİ SES FARKINI VE KALİTEYİ GÖRÜN.
     LOGITECH-Z623'cüler BURAYA!!! (İnceleme: Video - Resim)

• arkdaşlar okul için 50m2 lik bir sınıf için almak istiyorum bu işimizi görürmü sizce ancak fiyatların 560 olması çok gibi geldi
  • x-530 hiçbir tepki vermıyor uyduda güç ışığı yanıyor fakat ses falan gelmiyor. sizce sorun nerede olabilir ?
  • iyi aksamlar arkadaşlar z623ü ıcınden kullanma kılavuzu ve bır kac ufak arızasından dolayı geri gonderdım para iadesi aldım tekrardan sipariş vericektim ancak hepsiburada.com da 600 tlden 900tlye cıkmıs şanssızlık :( neyse 1 hafta felan bekledim (dahada fazla bekleyemedım unıversıte 1 ay sonra acıkcak il dısında okuyorum) fiyatı dusmedi ve bugun istanbul yenıbosna airport avmde istanbul bilişimden 252Tl ye logitech z523 aldım. öncelıkle sunu soyluyorum logitech z623ü 1 hafta fazlasıyla kullandım son ses vs.
    şunu söylemek istiyorum.
    logitech z623 ve logitech z523 arasındaki fark :
    logitech z623ün ses netliği z523 göre baya iyi

ses yukselliği olarak aralarında daglar kadar fark yok arkadaşlar şimdi cogu kişi sacmaladıgımı dusuncek ama gercekdende oyle ben ıkısınıde laptopda kullandım aynı ortamda

bass olarak z623 ün tabiki super ötesi(2 metre ilerdeki masadaki parayı yere dusurdu bizzat denedim :D.. logitech z523 de benım gibi bass delisi olanlar cın tatmin edici oldugunu rahatlıkla söylemek istiyorumki zaten logitech bass da herzaman iyidir

sonuc olarak aldıgıma pişan olmadım z623den artan kalan paraylada telefonumu 2.el olarak verıp ustunede arta kalan parayla ortalama bırsey alıp yenılıycem

Not: logitech z523 (siyah) stoklarda cok az vatan computerde yok az kala teşhir ürünü alıcaktım.. bimeksde beyazı var sıyahı yok. Yenı Bosna tarafında oturanlar yada metrobusle cok kolay bulunabilcek yerde yenı bosna duragında inip karsısında airport avm var . alt kattakı istanbul bilişimde 10 tane beyaz 3 tane siyah mevcuttu bir tanesini ben aldım son 2 tane kaldı bilginize siyahını bulmak zor :)

• Mrb arkadaşlar z623 kullanıcısıyım çok memnunum ama sağ uyduda sesi açarken kısarken cızırtı yapıyor nedeni ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıl olmuş 2016 hala bu kolonları tavsiye ediyormusunuz ? 530 tl ye sıfır bi yerde var almayı düşünüyorum
    bu fiyata o değilde şunu al diyebilceğiniz başka hoparlör varmı arkadaşlar maximum 600 tl ye cıkabilirim
  • 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.