Şimdi Ara

LOGITECH-Z623'cüler BURAYA!!! (İnceleme: Video - Resim) (147. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.382
Cevap
28
Favori
184.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Canım kardeşim bu fiyata bu kadar iyi ses veren 2.1 sistem bul onu al.Bu düşünceyle sen bose 2.1 de bile kusur bulursun.En iyisimi sen üret bi marka biz senden alalım ama fiyatı 1000tl yi aşmasın ;)
  • Ses sinyalinin watt hesabı çok karmaşık bir hesap.Çünkü ses sinyali düz bir frekansa sahip bir sinyal değilBir çok ses frekans sinyalini(bas mid tiz) barındırdığı için hesaplama ortalama frekans üzerinden yapılır.Bu nedenle amplifikatörlerin ve hoparlörlerin bir çoğu güç hesabında 1khz lik sinyali baz alarak hesaplanır ve ortaya yüksek wattlar çıkar.Halbuki 1khz lik sinyal müzik dinleyenler için birinci öncelik değil çünkü 1khz lik sinyal megafon sesine yakın bi ses sinyalidir. Amfiler ve hoparlörler özellikle alçak(bass) ve yüksek(tiz) ses sinyallerini yüksek seste çıkarırken zorlanır ve ısınır:) Bu nedenle amfi ve hoparlör belirttiği gücünü hangi frekans aralığında veriyor ? sorusu bu watt kargaşasını çözer.Mesela kaliteli bir subwoofer ve bass amfisi 1khz sinyalde 200w rms dese bile hiç bir anlamı yok çünkü 1khz bass sinyali değil. Gerçek gücü mesela 40-200hz de 50 w rms e kadar bile düşebilir.Çünkü bass sinyali yaklaşık o aralıktadır.
    Youtubeda ses frekans test videoları var oradan sisteminizin frekans aralığını gözlemleyebilirsiniz.Birde subwoofer kabinlerinin bass sesini en şiddetli verdiği noktalar vardır onoktalara kabinin rezonans frekansı denilir.Oda ayrı bir hesapla hesaplanarak istenilen bass frekansı elde edilir.

• astral09 A kullanıcısına yanıt
    Komik!
  • Kaç gündür 400 liraydı bitmiş
  • fiyat fena değil
     LOGITECH-Z623'cüler BURAYA!!! (İnceleme: Video - Resim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamblue35 -- 25 Mayıs 2015; 18:31:41 >
  • Herkese merhabalar arkadaşlar sizden bir konuda yardım isteyeceğim.

Laptop da kullanmak üzere dün z623 sistem satın aldım ve bağlantısını yaptım laptopta 3 adet jak var sadece kulaklık resimli olanda sistem çalışıyor fakat pc kulaklık olarak görüyor ve sanırım yeterince performans alamıyorum bunu nasıl düzeltebilirim.

Birde eğer düzeltemezsem harici ses kartı mı almalıyım alacaksam hangi ses kartını önerirsiniz.

Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim. İyi forumlar.
  • Yıllardır z2300 kullanmış ve zamanında çok sevmiş biri olarak şunu söylemek istiyorum wat konusunda ;
    Elimde t sınıfı 20 watlık bir amfi ve bu amfiyle magnat monitor supreme 202 leri sürüyorum sesin bozulma anına kadar açtığımda z2300 den daha fazla ses çıkıyor ortaya.

Logitech deki uydu değerleri şişirmeden ibarettir 10wat bile yok bence. Elimde eski müzik setime ait hoparlörler de var arkasında 10 wat yazıyor herbirinin ve z2300 uydularından daha fazla sesi var.
    İmkanınız varsa uyduları değiştirin tiz ekleme falan uğraşmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ben bu sistemi aldım ama kardeşimde gidip z906 almış. bir üst modelidir diye, onu kabul ettim buda elimde kaldı. Daha kutusu bile açılmamış.
    İsteyen olursa, özelden anlaşıp verebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synaX:Lecter -- 9 Haziran 2015; 19:50:16 >
  • Hocam bu yeşil kabloyu subwoofer ın arkasındaki yeşil yere takmak ile hoparlörün yanındaki yere takmanın arasındaki fark nedir ?
  • Z623 "360" özelliği oyunlarda 5+1 gibi Surround hissiyatı verebiliyor mu? Ona göre gidip alacam benim için çok önemli.
  • merhaba bu modelin müzik kalitesi bence edifier x600'ün gerisinde.
  • Selam arkadaşlar bu sistemin ön kabinini uzatma yolu varmıdır? vga kablosuna benziyor uzatan varmı?
  • Aynı zamanda PC ve IPTV'de kullandığım için Logitech Z-623 Ses sistemini aldım ve girişlerden birini PC için kullanıyorum diğer RCA kablosuyla TV'nin kulaklık girişi bağlayıp ses alıyorum ama PS4 için TV'den ses alırken sadece sol hoperlörden ses geliyor neden olduğunu çözemedim.

Sizce nasıl bir çözüm bulabilirim? Logitech Bluethooth aparatı alarak mı yoksa daha Uygun bir çözümü var mıdır?
  • deneme24
  • bu kadar zaman ayırıp incelemek için baya emek vermişsiniz gayet güzel yorumlar ve detaylı bilgiler aktarmışsınız öncelikle teşekkürler ama bence inceleyen (arkadaş için) en önemli şeyi ya unutmuş yada göz ardı etmiş subwoofer'ın arkasındaki aux çıkışları hakkında hiç bir bilgi vermemiş bu çıkışları denediniz mi acaba ekstra uydu için çalışıp çalışmadığına anfi ile bağlantılı olup olmadığına içini açmışsınız madem ki baktınızmı acaba ben buradan soruyorum. ''merak ediyorsanız ben söyleyeyim çalışmıyor.''
  • Sanalmarketim'den bugün siparişini verdim. İnşallah tez vakitte elime ulaşır.
  • hayırlı olsun bende ordan almıştım ertesi gün elime ulaştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: _PowerStaff_

Sanalmarketim'den bugün siparişini verdim. İnşallah tez vakitte elime ulaşır.

hocam bende sizin mesajınızı görüp sanalmarketimden bugün sipariş vermeyi düşünüyorum.

sistemi günlerdir araştırdım. inşallah alacağım bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nugets

quote:

hocam bende sizin mesajınızı görüp sanalmarketimden bugün sipariş vermeyi düşünüyorum.

Benim siparişim onayladı :) Yarın geliyor büyük ihtimalle. Ama ben o sırada okulda olucam :/
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nugets

quote:

Benim siparişim onayladı :) Yarın geliyor büyük ihtimalle. Ama ben o sırada okulda olucam :/

hocam bir de imzanızda gördüm. Z506 nasıldır acaba? Bass konusunda ve ses anlamında özellikle TV için kullanacağım film+müzik için yeterli miydi?

• 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.