Şimdi Ara

LOGITECH-Z623'cüler BURAYA!!! (İnceleme: Video - Resim) (143. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.382
Cevap
28
Favori
184.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Türkiye de satılan tüm 2+1 MM serileri bu sistemden daha üstün değildir. Stereo fanatiği değilsen, rahatsız etmeyen bass frekanslar kulağına hoş geliyorsa ve çatlamayan,çıtırdamayan sesler istiyorsan başka bir model düşünmeden "hemen al"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19tumen -- 26 Ekim 2014; 15:00:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19tumen

Türkiye de satılan tüm 2+1 MM serileri bu sistemden daha üstün değildir. Stereo fanatiği değilsen, rahatsız etmeyen bass frekanslar kulağına hoş geliyorsa ve çatlamayan,çıtırdamayan sesler istiyorsan başka bir model düşünmeden "hemen al"

Teşekkürler. Ürünü çok uygun bir fiyata satın aldım. İyiki de almışım. Şuan "Creative sound blaster x-fi surround 5.1 pro"de gözüm var. Sizce bu ses kartını almalı mıyım? gerekli mi? Yoksa hiç takılma böyle şeylere sistemin keyfini böyle de çıkarırsın mı dersin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetcalisan -- 26 Ekim 2014; 15:28:33 >
  • ahmetcalisan kullanıcısına yanıt
    Ben 1 yıl o ses kartiyla kullandım cok memnundum öneririm. Ama creative omni surround 5.1 e bakmanızı da oneririm yorumları iyi.

Düzenleme: creative recon 3d usb ikisinden de iyi duruyor soundcore chipli bir model. Omni ile surround 5.1 temelde ayni omni biraz daha gelişmiş artısı 600 ohm kulakliklar için ayrı bir chip var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakaya_o -- 26 Ekim 2014; 16:40:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

Ben 1 yıl o ses kartiyla kullandım cok memnundum öneririm. Ama creative omni surround 5.1 e bakmanızı da oneririm yorumları iyi.

Düzenleme: creative recon 3d usb ikisinden de iyi duruyor soundcore chipli bir model. Omni ile surround 5.1 temelde ayni omni biraz daha gelişmiş artısı 600 ohm kulakliklar için ayrı bir chip var.

x-fi surround 5.1 pro'yu 100 tl gibi bir fiyata satın alıcam ikinci el.
    Creative SB RECON 3D'yi ise 200tl gibi bir fiyata ikinci el alabilirim. iki ürünü de güvenle alabilirim.

ikisi arasında bir seçim yapmak gerekirse hangisi daha mantıklı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetcalisan -- 27 Ekim 2014; 0:26:48 >
    creative aşağıda tükürse berbat yukarı da
  • quote:

Orijinalden alıntı: JrMaster

creative aşağıda tükürse berbat yukarı da

Bu ikisi arasında bir seçim yapmak durumundaydım sadece. Neden böyle söylediniz? Bu ürünleri kullanmak daha iyi olmaz mı?
    bir getirisi yok realtek'den farklı değil ben bir artısını görmedim 250TL verip omni almıştım...

ya ses sisteminden yada gerçekten creative hiç değişmemiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: JrMaster

bir getirisi yok realtek'den farklı değil ben bir artısını görmedim 250TL verip omni almıştım...

ya ses sisteminden yada gerçekten creative hiç değişmemiş...

Haklısınız. Onboard ses kartıyla kullanıyorum şuan. 200 lira gibi para verip bir fark hissedememek de kötü olur. Takılmamak gerekiyor öyleyse ses kartına. Ben böyle devam ediyorum. Memnunum şuan ama daha iyi bir deneyim olur diye düşünüyodum.
  • @ahmetcalisan, ikisinden de memnun kalirsiniz sb 5.1 pro da cok ince ayar var eq ayarini iyi yapmak gerekiyor ses sistemindeki bass ayarını ortada tutup ona göre referans alırsanız daha kolay ayarlarsiniz vsvs. Aradaki fiyat az olmadığı için birşey diyemiyorum hangisi içinize siniyorsa onu alın.

@JrMaster, hocam sanirim sistem sizi artık kesmiyor daha profesyoneli arıyorsunuz, ama realtekle arasında fark yok diye birsey olamaz ses kartına geçince basslar daha tok geliyor, ses kalitesi de daha üstün paraya ihtiyacım olmasa satmazdim belkide. tabi creative in eski creative olmadığı kesin

• karakaya_o kullanıcısına yanıt
    valla hocam :) satış işine karışmam tabi, herkesin belirli ihtiyaçları var...

ben genel olarak gözlemlediğimi yazıyorum :)
    benim kulağım sese çok duyarlıdır en ufak bir değişikliği fark ederim ... fark yok FLAC' de %3 diyim ... bu ses sitemi ile buraya kadar.... ses kartıda kurtarmaz... zaten ses kartı aslında hikaye ... Alacaksan hi-fi ampli alacaksın stereo ham sesi işleyeceksin ... iyide bir çift hoparlör koyacaksın ...
  • JrMaster kullanıcısına yanıt
    O işin nirvanasi zaten eve oyle bir sistem kurabilsek ugrasmayiz bunlarla hocam :) zamaninda piyasadaki en iyi alternatiflerden biriydi bu fiyata buna sahip olabiliyoruz :)

• quote:

@ahmetcalisan, ikisinden de memnun kalirsiniz sb 5.1 pro da cok ince ayar var eq ayarini iyi yapmak gerekiyor ses sistemindeki bass ayarını ortada tutup ona göre referans alırsanız daha kolay ayarlarsiniz vsvs. Aradaki fiyat az olmadığı için birşey diyemiyorum hangisi içinize siniyorsa onu alın.

@JrMaster, hocam sanirim sistem sizi artık kesmiyor daha profesyoneli arıyorsunuz, ama realtekle arasında fark yok diye birsey olamaz ses kartına geçince basslar daha tok geliyor, ses kalitesi de daha üstün paraya ihtiyacım olmasa satmazdim belkide. tabi creative in eski creative olmadığı kesin

vazgeçirdiniz hocam beni :) takıyım laptop'a usbden, kulaklarım ses görsün diyodum ama :) alcak olsam "Creative sound blaster x-fi surround 5.1 pro" alırım.

• ben tv de tv nin kulaklık çıkışıyla kullanıyorum. kulaklık çıkışıyla bile gayet güzel ses veriyor (kulaklık çıkışını 1 to 2 ile ayırıp z623 e 2 girişle bağlayınca ses daha kaliteli oluyor) .
    200 liraya ses kartı alacağınıza gidin 2. el z623 alın onu da tv ye bağlayın. ses kartına ne gerek var.
    Yani, ses kartı bir adım götürse de önünüze hifi sistem getirmiyor malesef :) tekrar alacaktım bende bu düşünceyle vazgectim suan iyi :)

• aksu01 kullanıcısına yanıt
    "(kulaklık çıkışını 1 to 2 ile ayırıp z623 e 2 girişle bağlayınca ses daha kaliteli oluyor)"

Su kısmı anlayamadım hocam. Analog çıkıştan mi bahsettiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakaya_o -- 28 Ekim 2014; 10:43:06 >
  • quote:

"(kulaklık çıkışını 1 to 2 ile ayırıp z623 e 2 girişle bağlayınca ses daha kaliteli oluyor)"

Su kısmı anlayamadım hocam. Analog çıkıştan mi bahsettiniz?

tv nin kulaklık çıkışını 2 çıkışa çeviren bir kablo var. 1 giriş erkek 2 çıkış dişi şeklinde .
    ben bu kabloya 2 tane 3,5 mm lik kablo takıyorum. birini z623 ün subbwofer daki girişe , diğerini de z623 ün ses arttırma hoparlörünün yanındaki girişe takıyorum ses hissedilir derece kaliteli oluyor.
    denemenizi tavsiye ederim.
     LOGITECH-Z623'cüler BURAYA!!! (İnceleme: Video - Resim)

• aksu01 kullanıcısına yanıt
    Valla hiç aklıma gelmemişti birinden biriyle kullanınca biraz daha yüksek geliyordu ses hangisiyle hatirlamadim ama sizin yöntemi ilk defa deniyecem bakalim

• Eski nesil Audigy işlemcili bir kart bulabiliyorsanız ikinci el dahi olsa alın, bu kart efsane karttır. Yeni nesil X-fi-recon kartları cristal efekti sayesinde tizz ağırlıktadır. Genel ses dinamiği ise yüksektir. 623 ile ince EQ ayarı yaparak güzel ses elde edersiniz.
  • bende z623 kullanıyorumda sistem televizyona takılı bir şekilde duruyor kablosuz olarak telefondan ya da laptoptan müzik aktarmak için

http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-bluetooth-speaker-adapter.html bu ürünü alsam nasıl olur sizce hiç kullanmadım böyle bir şey ses kalitesinde çok fazla bir bozulma yapar mı

hiç kullandınız mı önerir misiniz ya da başka bir üründe önerebilirsiniz ama kablosuz olması lazım

teşekkürler
  • selam arkadaşlar. mp3 vb cihaz bağladığımda cihaza malum tiz ayarı olmadığı için tiz sesler hiç yok neredeyse. bu sisteme nasıl tweter filan bağlarız? yapan varmı sizden?
  • 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.