Şimdi Ara

LOGITECH-Z623'cüler BURAYA!!! (İnceleme: Video - Resim) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.382
Cevap
28
Favori
184.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @MNC78 bu amp. konusunda pek bilgim yok fakat amp. iyi olsa bile sürücüleri çok kötü.O yüzden ses kalitesi 623 gibi değil maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorod -- 26 Haziran 2011; 16:52:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnarcHiest

http://www.sanalmarketim.com/urun/76f51231e4e1527f228067bf518fe51a/CREATIVE-X-FI-Surround-Pro-5.1-USB-Ses-Karti
    http://www.sanalmarketim.com/urun/666c75566b0db7920931c0030a79fd7b/CREATIVE-X-FI-Surround-5.1-USB-Dijital-Ses-Karti

bunla bunun arasındaki fark ney acaba

Pro olan THX vs destekli sonradan piyasaya çıkartılan tam emin değilim ama diğeri şuan üretilmiyor. Türkiye de satılan Pro versiyonunda kumanda yok böyle bir sıkıntı var. Bende 1 hafta önce pro olanını aldım Z623 de kullanmak üzere şuan gayet memnunum. Seste fark edilecek derecede değişim oldu. Bu arada pro olmayını nı arkadaşım almıştı z5500 için windows 7 ye geçince yazılım sorunu yaşadı bunu da arada belirtiyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oculomotorius

quote:

Orijinalden alıntı: AnarcHiest

http://www.sanalmarketim.com/urun/76f51231e4e1527f228067bf518fe51a/CREATIVE-X-FI-Surround-Pro-5.1-USB-Ses-Karti
    http://www.sanalmarketim.com/urun/666c75566b0db7920931c0030a79fd7b/CREATIVE-X-FI-Surround-5.1-USB-Dijital-Ses-Karti

bunla bunun arasındaki fark ney acaba

Pro olan THX vs destekli sonradan piyasaya çıkartılan tam emin değilim ama diğeri şuan üretilmiyor. Türkiye de satılan Pro versiyonunda kumanda yok böyle bir sıkıntı var. Bende 1 hafta önce pro olanını aldım Z623 de kullanmak üzere şuan gayet memnunum. Seste fark edilecek derecede değişim oldu. Bu arada pro olmayını nı arkadaşım almıştı z5500 için windows 7 ye geçince yazılım sorunu yaşadı bunu da arada belirtiyim.

Tiz ve midler nasıl oldu,daha belirginleşme oldu mu?Bende o iki ürün veya titanium düşünüyorum.

• Belirgenleşmenin dışında ses seviyesinde de artış oldu. dialoglar da keskin bir netlik var. Zaten gidip 128kps şarkı dinlicekseniz hiç almanıza gerek yok yani bu iki aleti. 328 ve Flac larda acayip değişme netleşme olduğu fark ediliyor. Aletin üzerinde optik vs çıkışları da mevcut.
  • Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty bu modelde THX desteği yok bu alet daha çok dts aletler için yapılmış bir ses kartı.
  • Programında bass tizz ayarı yapılabiliyormu peki hocam onun dışında programından ekran görüntüleri ekleye bilirmisin zahmet olmassa ciddi anlamda ilgileniyoruz bu kartla ve içimiz rahat edecek bi bilgi bulamadık
  •  LOGITECH-Z623'cüler BURAYA!!! (İnceleme: Video - Resim)

LOGITECH-Z623'cüler BURAYA!!! (İnceleme: Video - Resim)

Her türlü soruyu sorabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım.

• Hocam bunun kumandası yokmu sizedemi vermediler yoksa türkiyeye bilerekmi kumanda göndermiyorlar uyuzlar tam istediğim gibi olurdu kumandayla ses sistemine dokunmazdık

şuan bass sesi derinliğinden menmunmusun ! onboarda göre basslarda bi değilme ve kalite farkı olmuştur mutlaka tizler ve midlerden menmunum bende bassı yerleştirecek düzgün pek yerim olmadıgı için bass sesleri cok önemli benim için
  • Ben Vatan bilgisyardan aldım aleti ve çıkmadı epeydir de araştırma yapmıştım Türkiye de kilerde yok sanırım kumanda. Ama Pro olmayanlarında var kumanda. onun yaptığı bütün işi kablosuz logitech mouse da yapıyor :). Ben memnunum hani aldığım için diyormuş gibi bir şey olabilir fakat epey araştırdım önceden X-fi go pro almayı düşünüyordum önceki mesajlara bakarsan fakat ikisini de denedim karşılaştırdım. 8 yıldır gitar çalışıyorum müzikle uğraşıyorum sesdeki güzelleşmeyi rahat anladım. Ama sen yine de bir kere bu aleti takılı olarak dinle belki hoşuna gitmez beklentini karşılamaz belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birder -- 26 Haziran 2011; 20:51:45 >
  • Evet cok büyük beklentilere girmek istemiyorum o yüzden müzikle ugraşıyorsan yorumlarına daha iyi inanırım :) herkez sesteki farkı kolay kolay anlamıyor malesef ama sesleri cok iyi algılaya biliyorum en ufak bi berbatlık bile hissediliyor
  • Verdiğiniz güzel bilgiler için teşekkür ederim,anladığım kadarıyla verim dahada iyi olmuş bu kart ile.Kartın görüntüsü de gayet hoş,göze hitap ediyor.Resimlerde şuna dikkat ettim,crossoveri 80 hz olarak ayarlamışsınız,biraz daha sert bass veriyordur şuan,35 hz gibi ayarlarsanız basslar derinleşir.Benimki bir tavsiye tabiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oculomotorius

Her türlü soruyu sorabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım.

Hocam soru değilde o panel beni bitirdi :))
  • hoş cihaz beklentilerimizi karşılarmı işte en merak ettiğim şey bu titanyum un mikrofon girişi ile ilgili sorunu varmış soğuttu beni açıkcası kendinden
  • quote:

80 hz olarak ayarlamışsınız,biraz daha sert bass veriyordur şuan,35 hz gibi ayarlarsanız basslar derinleşir.Benimki bir tavsiye tabiki

Oyunlarda ve filmlerde derin baslar gerçekçiliği bozuyor gibi geliyor bana ondan dolayı sert bas benim için daha iyi.

quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Hocam soru değilde o panel beni bitirdi :))

R2D2 ve Darth Vader koruyor :)

quote:

titanyum un mikrofon girişi ile ilgili sorunu varmış soğuttu beni açıkcası kendinden

titanium un hangi modeli ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birder -- 27 Haziran 2011; 14:36:29 >
  • Z-623 THX sertifakalı, THX bir ses kartı alırsan daha fazla verim elde edersin o dts destekli sanırsam. Şu üç karta bak;

1.Creative Sound Blaster X-Fi Go! Pro USB Sound Card powered by THX TruStudio

2.Creative Sound Blaster X-Fi HD Sound Card powered by THX TruStudio Pro

3.Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Pro USB Sound Card powered by THX TruStudio Pro

Normalde ben 1. olanı alıcaktım fakat fiyat aralığı çok olmadığı için 3. yü aldım. 2. ise daha profesyonel bir kart ses kaydı vs yapıyorsan kullanabilirsin ama sadece 2.1/2.0 desteği var.

Ama yani çok abartmaya gerekde yok bence çünkü elimizde ki sistem o kadar profesyonel bir sistem değil.En kral kartı alsanda çok aşırı bir oynama olmaz diğer kartlara kıyasla. Eğer bende dts destekli ev sinema sistemi veya kolonlardan oluşan 5.000-10.000 dolarlık ses sistemim var diyorsan o zaman al.

Z-623 ü alırken THX sertifikasına da para ödedin ve şuan bir ses kartı alacaksan bu da THX li olmalı Lucas babaya ayıp edersin yoksa. :)

• zaten şu sözde özelliklere para yatıyoruz bol miktarda tek başına bi işe yaramıyor sonra ona bide kart sonra düzgün calısan bi sürücü ölme eşeğim ölme delirtirler insanı hifi sistemi kurcam böyle giderse harcadığıma degsin diye
  • Aslına bakarsan fark ediyor. mesela Dolby digital pro logicIIx li ev sinema sistemi var ailemin evinde diğer ev sinema sistemlerine göre epey fark ediyor öyle böyle değil yani.Bu bizdeki aletlerde de fark var ama tabiki ahım şahım göstermiyo kendini dts THX dolby ama hissedilir yani adam boşuna koymaz ne kadar kar amacı gütsede.
  • Öyle tabi (: bu arada sistemin hoparlörlerini ayırdım çevresel ses oldu

bide sesi ses siteminden %100 açıp basıda %100 yapınca ki sesi öyle gümbür gümbür açamıyorsunuz basslar daha derin ve uzunlaşıyor ama yinede dolgun baslar kısa kesiliyor ses kartı yüzünden sanırsam
  • İsminize faturalı metro elektronikten garantili sıfır logitech Z623 , uygun fiyata almak isteyen bana pm atsın !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARTEGANA53 -- 27 Haziran 2011; 22:29:46 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.