Şimdi Ara

LOGITECH-Z623'cüler BURAYA!!! (İnceleme: Video - Resim) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.382
Cevap
28
Favori
184.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: İwin_UniC

ürünü bugün aldım tek kelime ile harika özellikle derin basslar muhteşem alacak olanlara öneririm.Tabi apart. dasanız fazla ses açamıyorsunuz :S

Hayırlı olsun.
  • quote:

ürünü bugün aldım tek kelime ile harika özellikle derin basslar muhteşem alacak olanlara öneririm.Tabi apart. dasanız fazla ses açamıyorsunuz :S

Hayırlı olsun hocam
  • Saolun.
  • quote:

bilgisayara takılan kablo boşta kalacak yanı ölemi

ikisinide aynı anda kullana bilrsin ...
  • Geldim arkadaşlar buradayım ben Kredi kartı bulmaya çalışıyorum benim kartımın limiti yetmiyor z623 ten de vazgeçtim Z5500 e döndüm:)))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsane_881

Geldim arkadaşlar buradayım ben Kredi kartı bulmaya çalışıyorum benim kartımın limiti yetmiyor z623 ten de vazgeçtim Z5500 e döndüm:)))))

ona verillen paraya git ev sınama sistemi al şimdi bunu derim sana hiç gerek yok eskidi artık cürüdü o sistem abartılacak hiç birşeyide yok
  • ama herkes övüyor o sistemi bende dinledim çok güzel birde ev sinema sistemini nasıl bağlıycam aslında war bi sistem philipsin ama nasıl bağlanırmı bilmiyorum beni bilgilendirirsen dur sana link de veriyim bi bak istersen

http://www.vatanbilgisayar.com/philips-hts5520-hts5520-ev-sinema-sistemi,-hdmi,-800w,-3d-acili-hoparlorler/productdetails.aspx?I_ID=48031

800 watt diyor ama bana wooferı küçük geldi gibi 800watt vermez gibi geliyor sen ne dersin bu sisteme saturn de indirimde war 440 YTL

• senin önerceğin bir sistem wwarmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsane_881
    ama herkes övüyor o sistemi bende dinledim çok güzel birde ev sinema sistemini nasıl bağlıycam aslında war bi sistem philipsin ama nasıl bağlanırmı bilmiyorum beni bilgilendirirsen dur sana link de veriyim bi bak istersen

http://www.vatanbilgisayar.com/philips-hts5520-hts5520-ev-sinema-sistemi,-hdmi,-800w,-3d-acili-hoparlorler/productdetails.aspx?I_ID=48031

800 watt diyor ama bana wooferı küçük geldi gibi 800watt vermez gibi geliyor sen ne dersin bu sisteme saturn de indirimde war 440 YTL

dostum ev sinema sistemleri yazdigi degeri veremezler. yani gercek deherleri veremezler. yazdigi degerlerin yarisi kadar ses cikartiyor. teknosadaki arkadas aciklamisti. tam hatirlamiyorum simdi. ev sinema sisteminde sub dan cok ses yani uydular on plandadir. eger bass istiyorsan pc ses sistemlerini bak.

• Subwoofer iç incelemesi ile ilgili açıklama ilk mesaja eklendi.

• [DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=tKOISUVJs3g&feature=related
    ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrMaster -- 15 Mayıs 2011; 2:22:06 >
  • Best Buy a gittim ve Creative X-fi Go pro bulamadım Ancak Z623 ün fiyatı 283 lira idi şaşırdım bir an
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oculomotorius

Best Buy a gittim ve Creative X-fi Go pro bulamadım Ancak Z623 ün fiyatı 283 lira idi şaşırdım bir an

neye niyet neye kısmet olmuş sizinki ama işte :)
  • enterasan ben en ucuz 350 ye buldum
  • hocam sen almadın mı sistemi daha ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnarcHiest

hocam sen almadın mı sistemi daha ?

adam öldü falan dedik ama unuttu heralde :)
  • yaşıyormuş gibi görünüyor ama yaşamıyor aslında var ama yok

kesin olarak kanıya ulaşamadık kendisi hakkında bizi sallamıyor pek
  • Evet arkadaşlar bugün ilk şikayetimi aldım Apartman başıma üşüştü :D

Bu sistem çok fena :)
  • Ben elektro world den 369 a aldım o zaman bimekste 410 lira idi ama işte şimdi gidip görünce arkadaşlarla filan bi ara moralim bozuldu ama önemli değil şuan sorunsuz şekilde kullanıyorum memnunum.
  • Sizleri de binalardan banlamasınlar sonra
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.