Evet arkadaşlar bugün ilk şikayetimi aldım Apartman başıma üşüştü :D
Bu sistem çok fena :)
Hayırlı olsun demişmiydik?
I am ALIVEEEEEEEE guysss :)))))
Arkadaşlar karar veremiyorum Z5500 mü Z623 mü?????
Yardım edin lütfen....
Z5500 fazla gelir diyorlar sesini açamassın diyorlar yarıya kadar ancak kullanırmışım tam performans kullanamadığın sistemi neden alıyım dedim bende hemde fiyatı pahalı 666 TL.
Z623 ideal dediler X540 dan çok çok iyi fiyatı da 350 TL nerdeyse yarısı kadar Z5500 ün
Artık hangisini alıyım diye düşünmekten kafayı yiycem....
quote:
Orijinalden alıntı: efsane_881
Yardım edin lütfen....
Z5500 fazla gelir diyorlar sesini açamassın diyorlar yarıya kadar ancak kullanırmışım tam performans kullanamadığın sistemi neden alıyım dedim bende hemde fiyatı pahalı 666 TL.
Z623 ideal dediler X540 dan çok çok iyi fiyatı da 350 TL nerdeyse yarısı kadar Z5500 ün
Apartmanda oturuyorsan bende z5500 önermem çünkü dedikleri gibi tam verim alamassın z623 bile fazla gelio apartman lara :)
quote:
Orijinalden alıntı: HAAltuntas
quote:
Orijinalden alıntı: İwin_UniC
Evet arkadaşlar bugün ilk şikayetimi aldım Apartman başıma üşüştü :D
Bu sistem çok fena :)
Hayırlı olsun demişmiydik?
Tabikide :)
quote:
Orijinalden alıntı: İwin_UniC
quote:
Yardım edin lütfen....
Apartmanda oturuyorsan bende z5500 önermem çünkü dedikleri gibi tam verim alamassın z623 bile fazla gelio apartman lara :)
Aynı şekilde apartmanda oturuyosan alma. Z623 al derim.
Tamam arkadaşlar Z623 alalım o zaman karar verilmiştir nihayet.
Birşey daha war o ufak 2 kolondan o kadar ses çıkıyormu yaffff
Bende 5.1 war X540 ondan 5 kolon war o 5 kolondan da fazla mı ses çıkıcak şimdi????
quote:
Tamam arkadaşlar Z623 alalım o zaman karar verilmiştir nihayet.
Birşey daha war o ufak 2 kolondan o kadar ses çıkıyormu yaffff
Bende 5.1 war X540 ondan 5 kolon war o 5 kolondan da fazla mı ses çıkıcak şimdi????
2 ufak kolon dediğiniz,X540ın 2 uydusundan daha büyük ve ağırdır.Fazla ses konusu ise,tabikide fazla ses çıkaracaktır X540ın bozulma yaptığı yerde z623 bozulma yapmadan devam eder,çünkü 2 uydusu X540ın tamamına bedel güç olarak.
Ses fazlalığı konusu ise sinyal gürültü oranına bağlıdır içindeki amfinin.Malesef bu konuda Logitech teknik bilgi yansıtmıyor,X540tan bu sisteme geçecek herkese bass ve ses kalitesi çok iyi gelecektir,bass artık yeniden şekillenecektir kulağında.
Tamam kardeşim daha da netleşti şimdi aslında doğru diyorsun o iki kolon x540 ın tamamına bedel ikiside 70watt :)))))
Çarşamba gidip alıcam kısmetse Z5500 den vazgeçtim
KUVARS bu arada yukardaki yazıları okudun umarım
Z5500 -Z623 arasında kalmıştım da arkadaşlar Z623 dediler
Sen rahat ol Kardeşim z5500 iyi bir sistem ama sesini açamıyorsan bi kıymeti yok demi z623 tam sana göre bide ses konusunda arkadaşın dediği gibi x540a bedeldir 2 kolonu.
Tamam kardeşim eyvlh bilgilerin için saolsın çarşamba gidip alıcam son karar
Karar verilmiştir.
Sonundaaaaa
:))))))))))))
Hayırlı olsun şimdiden aramıza hoşgeldiin
quote:
Tamam kardeşim daha da netleşti şimdi aslında doğru diyorsun o iki kolon x540 ın tamamına bedel ikiside 70watt :)))))
Çarşamba gidip alıcam kısmetse Z5500 den vazgeçtim
KUVARS bu arada yukardaki yazıları okudun umarım
Z5500 -Z623 arasında kalmıştım da arkadaşlar Z623 dediler
İkisi arasında kalmışsın,bu iki sistemin kullanış amacı farklı,bu durum sana bağlı.Çevresel ses istersen ve film içinse Z5500 olabilir,fakat istemiyorsan Z623 alabilirsin.Unutmamalısın ki her iki sistemi de apartmanda hakettiği şekilde kullanamıyorsun.
Ben de apartmanda Z623 kullanıcısıyım.
Arkadaşlar Herkese tekrar selam Beni listeden silebilirsiniz Z5500 satın aldım bimex saolsun 551 TL ye indirmiş 350 tl Z623 e verenekadar dedim 200 daha koyarım Z5500 alırım dedim.
574 tl ye aldım vade farkından dolayı.
Ama sistem tek kelimeyle MÜKEMMEL SUBWOOFER %60 SES %25NORMAL ŞEKİLDE DNLİYORSUN SESİ %50YAPTIĞINDA APARTMAN YAVAŞ YAVŞ KAPIYA DAYANMAYA BAŞLIYOR %100 AÇTIM AMA SADEC 10 SANİYELİĞİNE :)))
Kuvars ında dediği gbi 25 metre kare odada ses o kadar gzel dağılıyorki anlatamam yaşamak lazım.
Z5500 media markette 499 TL imiş bugun. Bimex te en yii fiyat garantisinden dolayı media markette bir broşür kapıp bimex e gittim ve bende ürünü 499 TL ye aldım 528 TL ye geldi vade farkından dolayı. Süper fiyat bence :))))))
sessizlik çökmüş buraya neredesiniz arkadaşlar :)
Youtube'da z5500 ile ilgili bir videoda gördüğüm çalışmayı z623'de uyguladım başarılı oldu :)
z5500:
benim videom:
Sistemi değiştirdiler yenisi geldi
tekrardan hayırlı olsun kendime :D
quote:
Orijinalden alıntı: AnarcHiest
Sistemi değiştirdiler yenisi geldi
tekrardan hayırlı olsun kendime :D
hayırlı olsun.
gerçekten sesi bile değişik diğerindeki ses değil tangırtıydı
merhabalar. arkadaşlar bütün mesajları tek tek okudum. bir iki mesaj dışında rehperlik edicek yazı yok. kişisel muhabbet etmektense diğer forum kullanıcılarına yol gösterilmeli bence. benim şuan elimde z5500 vr. ama hem kapladığı yer bakımından hemde apartman şartlarından benzer özellikli bir sisteme geçiş yapabilirim. ama kaynak yetersizliği ar. mesela. bu sistemin sağ uydusunun subuna uzaklığı ne kadar? bana en az 3 meterelik bi uzaklık gerekiyor dilediğim gibi konumlandırmak için. sadece masa üstünemi konumlandırabiliyoruz yoksa duvara monte yada ayak asma gibi durumlara müsaitmi? daha çok müzik dinleyen biri için z5500den 623e geçmek nasıl bir tercih olur sizce? falan gibi sorularım var. yanıt bulursa sevinirim.