Bildirim
LOGITECH-Z623'cüler BURAYA!!! (İnceleme: Video - Resim) (12. sayfa)
Kioxia EXCERIA microSD 64 GB Hafıza Kartı, UHS1 R100 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B088X252DK
4 yıl önce paylaşıldı
Camper Erkek Drift-k100876 Spor ayakkabı : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B09NQH44ZY
2 ay önce paylaşıldı
Gigabyte Aero 14 Oled BMF-H2TRBB3SH i7-13620H 16 GB 512 GB SSD RTX4050 14" W11H Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
https://www.n11.com/urun/gigabyte-aero-14-oled-bmf-h2trbb3sh-i7-13620h-16-gb-512-gb-ssd-rtx4050-14-w11h-dizustu-bilgisayar-53726405?magaza=ebrarbilgisayar
3 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşlar hepimiz onboard kullanıyoruz sanırım.Yine bir güncelleme çıktı.2.61 sürümünü indirebilirsiniz. Müzik dinlerken 16 bit 44100 HZ olarak varsayılan biçimi ayarlarsanız ses güzelleşecektir. Bundan önce varsayılan biçimdeki seçimler bende etki etmiyordu bu sefer sese etki etti,en güzel sesi bu seçim ile aldım.İsteyen deneyebilir. -
hocam sesi 16 bite düşürmek kalitesini düşürür
24bit 192khz 2+1 en iyisidir millet bunu 5+1 almak için 400 liraya ses kartı alıyor -
24 bitte ses çok inceleşir,bana göre bu böyle.
Adam sırf onun için veriyorsa 400 tl,yine kaliteli müzik dinleyemiyor demektir.
Ses sistemi aynı,ses kartı aynı,istersen dene.EQ ayarımda 62 HZ ve 16000HZ ortaya yakın seviyedeler.Bu modda bana çok güzel keyif veriyor.Ben rock,türk halk müziği ve özgün dinleyen insanım hocam.Belki sen farklı tarz dinliyorsundur ondanda tat almamış olabilirsin.Ben bilgi paylaşımı açısından söyledim. -
yok hocam biliyorum senin tarzını bende de genelde türkü çalıyor zaten evdekiler dinliyor benim konser saatim 1 ile 2 arası
ama 24 bit 192 de ses cok net ve güzel bi netlikte cıkıyor 16bitte sesin tizsel yapısı biraz daha incelikten hafıf kaybediyor gibi -
Hocam müzikten zaten memnunuz,filmlerde de mükemmel gerçekten,olması gereken herşeyi güzel yaşatıyor sistem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuvars10 -- 5 Haziran 2011; 1:24:09 > -
Arkadaşlar Bende Z 623 Ses Sistemini Almayı Düşünüyorum Bass Severim Basın Basıncı İç Organlarınızda Hissedebiliyormusunuz ? Camlar ı Titretiyormu Ve Komsular Şikayete Geliyorlarmı? Eğer Oyleyse Aranıza Bende Geliyorum Alıcağım
-
quote:
Orijinalden alıntı: SCOTT52
Arkadaşlar Bende Z 623 Ses Sistemini Almayı Düşünüyorum Bass Severim Basın Basıncı İç Organlarınızda Hissedebiliyormusunuz ? Camlar ı Titretiyormu Ve Komsular Şikayete Geliyorlarmı? Eğer Oyleyse Aranıza Bende Geliyorum Alıcağım
Cam titremesi ve Komşu şikayeti test edilip onaylandı :). İç organizasyonlardan kastınız ne bilmiyorum ama metrocity teknoport'ta test etmiştim(evden farklı ortam olduğu için) gayet iyiydi.
-
konuyu baştan aşağı okusaydı benim yorumlarda denk gelirdi
İç organıda ben onaylıyorum
ve sizi
3 onay ile z623cü yapıyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: kuvars10
Hocam müzikten zaten memnunuz,filmlerde de mükemmel gerçekten,olması gereken herşeyi güzel yaşatıyor sistem.
aynen hocam bide bası güzel bi yere yerleştirsem iyi olacak duvar tarafına koyuyorum heryer sallanıyor masa altında aynı etkiyi yapmıyor masa dısında bi yere koyuyorum bassları alamıyorum iyi şekilde iki arada bi derede kaldım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrMaster -- 5 Haziran 2011; 1:59:35 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: HAAltuntas
quote:
Orijinalden alıntı: SCOTT52
Cam titremesi ve Komşu şikayeti test edilip onaylandı :). İç organizasyonlardan kastınız ne bilmiyorum ama metrocity teknoport'ta test etmiştim(evden farklı ortam olduğu için) gayet iyiydi.
O Tarz Hissettiriyorya Basss İşte O An Bitiyorum Kalbin Yerınden Cıkacakmış Gibi Oluyorya
Arkadaşlar Bu Sisteme Göre Ucuz Ve Kaliteli Ses Kartıda Alacagım Laptop Kullanıyorum ???
-
merhabalar. dah önce konu içerisinde yazışmıştı edifier s730lada alakalı. sizlere fikir vermesi açısından deneyimimi kısaca yazayım. soru gelirse yanıtlarım. z5500den vaz g eçerken çok uzun süre düşündüm. farklı logi modelleri inceledim. ama edifier s730u aldım. eğer ses sistemi alacaksanız ve tercihiniz 2.1se mutlaka ama mutlaka edifieri bir inceleyin. bence şu ana kadar yapılış en iyi 2.1 sistem bu. tiz bas mid dengesi mükemmel farklı giriş seçenekleri etkileyici piano siyahı rengi şık tasarımıyla bir kaç marka arasında kalmış ülkemize mükemmel alternatif olucak. z634 kullanan ve alacak arkadaşlarada hayırlı olsun. sevgiler. -
quote:
Orijinalden alıntı: AnarcHiest
ve sizi
quote:
aynen hocam bide bası güzel bi yere yerleştirsem iyi olacak duvar tarafına koyuyorum heryer sallanıyor masa altında aynı etkiyi yapmıyor masa dısında bi yere koyuyorum bassları alamıyorum iyi şekilde iki arada bi derede kaldım
Tamam Kardeş 3/3 Olduguna Gore Bu Hafta İçi Alıcam İnşallah :D
-
quote:
ve sizi
quote:
Masa altındayken basslar daha vurgulu oluyor,ben yer konusunda çok denemeler yaptım,boş alanda dururken bass çok yayılıyor,yayılmaktan kastım odayı değil evi dolduruyor,fakat masa altında çok daha doygun bass ve bassın vurguları daha iyi hissediliyor,bu seferde masa altındayken çok kapı cam titretiyor,ortası yok bu işin,ya o ya bu,ben bu dedim
Cinezre arkadaşım sistemin hayırlı olsun,Edifieri bende beğeniyorum,başımdan bir tecrübesi geçti onun,seste dengesizlik hakim,beğenmeme rağmen sadece beğenmekle kalıyorum gidip almıyorum çünkü kötü bir deneyimdi.Fakat fazla alternatif olmayan ülkemize iyi giriş yaptı bazı sistemleri fiyat performans ürünü.Ben Edifier S330D ve 530D modellerini beğeniyorum fiyatı makul ve alt seviye sistemleri gibi değiller.
-
camlar titremesin diye sıkıştırdım aralarına birşeyler sokuşturarak ama bu seferde mutfak dolabındaki kap kaçak çanak çömlek kaşık bardak titremeye basladı :D sesi biraz daha açsam ayrı bi telden calıyor mutfak
ben bası şimdi masa altından cıkardım oda haricinde heryerde bass vardı şimdi duvar dibine koydum köşeye tum bass odada rahatlıkla alınabiliyor ama kasayla yan yana durunca acayip yer kapladılar ikiside dana gibiler -
quote:
camlar titremesin diye sıkıştırdım aralarına birşeyler sokuşturarak ama bu seferde mutfak dolabındaki kap kaçak çanak çömlek kaşık bardak titremeye basladı :D sesi biraz daha açsam ayrı bi telden calıyor mutfak
ben bası şimdi masa altından cıkardım oda haricinde heryerde bass vardı şimdi duvar dibine koydum köşeye tum bass odada rahatlıkla alınabiliyor ama kasayla yan yana durunca acayip yer kapladılar ikiside dana gibiler
Durum O Kadar Ciddi Demek O Kadar Bass Vuruyormu Yaff o Allah Allah
-
sanırsam 130w rms bas gözünüze kücük göründü rakamsal olarak -
quote:
sanırsam 130w rms bas gözünüze kücük göründü rakamsal olarak
Rakamsal Olarak Ama :D Aslında Eve JBL nın Bır bfr ını kurucaksın 1500 luk falan o zmn gor :D -
Dha Sistemi Satın Almadım Ama Z2300 Hakkında Düşüncelerın Nelerdır ?? Ve Laptop Icın Ses Kartı Alıcam Onerın Varmı ? -
maksat gürültü olsun ise ototesisatı yapan tanıdıklarım var her marka parça felan bulunuyor iyi şeyler yapıp yarışmalara felanda katılıyorlar ... eğer onlardan rica etsem geliş fiyatından eve oto ses sistemi kurardım ve bi güzel gürültü yapardım asıl sen ozaman gör
herşeyin bi yeri var 1500lük jbl nin evde işi ne
Hi-fi sistem kursan anlarım
neyse konuda dönecek olursak z623 z2300 den daha iyi bir sistem olmuş ayrıca ses kartı alıcam diyorsunda usb ses kartlarından tek tavsiye edeceğim creative premium hd midir nedir vatanda 200tl yakın bi fiyatı var onun bi alt modelini kimse begenmiyor zaten programında hiç birşey yok diye ....
bunun dışında realtek de idare ediyor ama sadece idare ediyor
-
Saol Dostum Bu Forumun Reklamında Var Ses Kartı O nasıll ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X