Şimdi Ara

LOGITECH-Z623'cüler BURAYA!!! (İnceleme: Video - Resim) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.382
Cevap
28
Favori
184.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O hangisi ben reklamları engellediğim için göremiyorum malesef heryer reklam
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnarcHiest

camlar titremesin diye sıkıştırdım aralarına birşeyler sokuşturarak ama bu seferde mutfak dolabındaki kap kaçak çanak çömlek kaşık bardak titremeye basladı :D sesi biraz daha açsam ayrı bi telden calıyor mutfak

ben bası şimdi masa altından cıkardım oda haricinde heryerde bass vardı şimdi duvar dibine koydum köşeye tum bass odada rahatlıkla alınabiliyor ama kasayla yan yana durunca acayip yer kapladılar ikiside dana gibiler

Bende de aynı konumda ama emanet duruyormuş gibi değil küçük etejerin üstünde köşede duruyor.. Zaten bilgisayar masamla yan yana.. Hem PC başında otururken hemde bütün evde bass hakim.

• quote:

Orijinalden alıntı: AnarcHiest

O hangisi ben reklamları engellediğim için göremiyorum malesef heryer reklam

Creative SB X-Fi Surround 5.1 usb
    Marka Budur Krds Ses Sistemi Salı Gunu Elimde :D
  • http://www.vatanbilgisayar.com/creative-digital_music-_pr.hd-sb-digital-music-premium-hd-ses-karti/productdetails.aspx?I_ID=53739

benim önerdiğim versiyonu bu diğerlerine para vermeye degmez bunuada degmez aslında şuan piyasada en iyi kartı 400tl satılan kartı
    X-FI TITANIUM HD PCI-E SES KARTI onuda laptopa takamazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrMaster -- 5 Haziran 2011; 16:54:07 >
  • Artık Bende Sizden Biriyim Cihazı İstanbuldan Akrabam Aldı Ve Salı Gunu Logitach z623 Ses Sistemim Elimde :

• quote:

Orijinalden alıntı: SCOTT52

Artık Bende Sizden Biriyim Cihazı İstanbuldan Akrabam Aldı Ve Salı Gunu Logitach z623 Ses Sistemim Elimde :

Hayırlı olsun,ne kadara aldı

• quote:

Orijinalden alıntı: kuvars10

quote:

Artık Bende Sizden Biriyim Cihazı İstanbuldan Akrabam Aldı Ve Salı Gunu Logitach z623 Ses Sistemim Elimde :

Kdv Dahil 400 e geldi Kulaklık Gediye Ettiler :D

• AnarcHiest hocam camların arasına birşey sıkıştırmakla güzel çözüm bulmuşsun,bende senin dediğini yapacağım kapı camları için,akustiği bozuyor zıngırdama sesleri.

400 iyi para vermişsin neyse kulaklık tesellin olmuş
  • quote:

quote:

quote:

quote:

AnarcHiest hocam camların arasına birşey sıkıştırmakla güzel çözüm bulmuşsun,bende senin dediğini yapacağım kapı camları için,akustiği bozuyor zıngırdama sesleri.

Ben 411'e almıştım kulaklık hediye etmemişlerdi. Ama 105 lira değerinde world puan vermişlerdi.

• Film kolik oldum
    özelikle çatışma sahneleri felan o gümbürtülü sahneler :D aman allahım ev yıkılıyor yakında kovuluyorum gibi hissediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

quote:

quote:

quote:

quote:

AnarcHiest hocam camların arasına birşey sıkıştırmakla güzel çözüm bulmuşsun,bende senin dediğini yapacağım kapı camları için,akustiği bozuyor zıngırdama sesleri.

Ben 411'e almıştım kulaklık hediye etmemişlerdi. Ama 105 lira değerinde world puan vermişlerdi.

306 TL'ye gelmiş size,bende 299 TL'ye aldım.Kulaklık hediye edilmesi maağazaya özeldir sanırım,arkadaş nereden aldıysa eğer.Çünkü hiçbirimize hediye edilen birşey olmadı.

• banada kimse birşey hediye etmedi arkadaş cok pahalı almış hem
  • Bu ürünün fiyatı yükseldi biraz,mağazadan aldığı için normaldir,internetten daha ucuza alınırdı fakat Bimekste bugün 409 TL idi.
  • Fırsat Urunu Olarak Vardır Dedik Her Magazaya Baktırdım Fakat Nafile En Ucuzu elecktro World deydı 369 TL kdv Dahil 400 Tl ye Geldi. Hayırlısııııı
  • quote:

Fırsat Urunu Olarak Vardır Dedik Her Magazaya Baktırdım Fakat Nafile En Ucuzu elecktro World deydı 369 TL kdv Dahil 400 Tl ye Geldi. Hayırlısııııı

Boşver fiyatı,eline ulaştığında iyi ki almışım diyeceksin
  • quote:

quote:

Fırsat Urunu Olarak Vardır Dedik Her Magazaya Baktırdım Fakat Nafile En Ucuzu elecktro World deydı 369 TL kdv Dahil 400 Tl ye Geldi. Hayırlısııııı

Boşver fiyatı,eline ulaştığında iyi ki almışım diyeceksin

İnşallah Kardeş Yarın Sabah Sıstem Elimde Olacak Şu Anda Bütün Mağazalarda Böyle Fiyatlar Internette Daha Ucuz Ama Pek Anlamıyorum Inten Birşey Almayı Ama En Ucuz Yer Electro World deydi 369 TL Kdv Dahil 400 İnşallah Deyecekkkkk

• Özellikle talep konusu olan Subwoofer iç inceleme resimli olarak ilk mesaja eklendi.
  • eline saglık sistemi darma duman ettin valla

Dinleyin
    https://www.facebook.com/video/video.php?v=10150188270777940
  • İç kısmıda görmemiz iyi oldu.İç kısım kaliteli geldi bana ve beklediğim gibi.Sistem frekansları iyi ayırt ediyor ve gerekli yere iletiyor bunu içini görünce daha iyi anladım.

Seste ve bassta karışıklık gerçekten yok,benim bugüne kadar kullandığım sistemlerde bu sorundu.
  • Arkadaşlar Ses Sistemi Elime Geldi İyiki O kadar Para Vermişim Süperrrrrrrrr Dehşet-i Vahşetttt Ses Sisteminin Fiyatı kdv Dahil 369 TL imiş Şimdi Söylediler 369 TL ye alındı
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.