Şimdi Ara

LOGITECH-Z623'cüler BURAYA!!! (İnceleme: Video - Resim) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.382
Cevap
28
Favori
184.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Helal olsun basgan :) ben şahsen senin yaptıklarını yapmazdım ses sistemine
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnarcHiest

Helal olsun basgan :) ben şahsen senin yaptıklarını yapmazdım ses sistemine

katılıyorum.. konuyu açtın, hakkınıda fazlasıyla verdin.. :)
    hemen hemen hergün girip bi bakıyorum kim ne yazmış diye.. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevimay

quote:

Helal olsun basgan :) ben şahsen senin yaptıklarını yapmazdım ses sistemine

katılıyorum.. konuyu açtın, hakkınıda fazlasıyla verdin.. :)
    hemen hemen hergün girip bi bakıyorum kim ne yazmış diye.. :)

Teşekkürler. Son olarak sağ uydunun iç incelemesini yapmak istiyorum. Onuda 1 hafta içinde yaparım inşallah.
  • Sistemi ses kartıyla kullanan varmı onboad harici
    ---
    Bide sizler woofer'ı nere yerleştirdiniz ??? resim ekleyebilirmisiniz ben odada bası bi türlü hissettiremedim kendime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrMaster -- 11 Haziran 2011; 18:41:23 >
  • Arkadaşlar merhaba benide ekleyin bu sayfaya forumda bu sistemi ilk alanlardanım :) Sanalmarketim den almış olduğum titanium hd ses kartı ile birlikte kullanmaktayım. Çok ama çok memnunum sistemden fakat canımı sıkan bazı şeyler oldu. Bass ağırlıklı müzikelr dinlemeyi seviyorum ve çoğu zaman sesi sonuna dayarım aşağısı olmuyor :) Bazı müziklerde sanırım hoparlörler ağır bass larda patlama yapıyor arkadaşlar inanılmaz canım sıkıldı bu duruma. Aynı durumu yaşayan farkeden arkadaşlar varsa fikirlerini dinlemek isterim.
  • sesi her yerden sonuna kadar açınca pörtlemesi normal hocam her sistemin belli bir frekans kaldırma gücü vardır yani mesela bana ses sistemi üzerinden yüzde yüz bass yüzde elli ses ve sistemden yüzde yüz ses seviyesi yetiyor da artıyor hani ses sistemi üzerinden de sese yüklenince %80 den sonra ses çortluyor 200w sistem sonuçta
  • Ses konusu,ses arttıkça bazı şeyleri azaltmak gerekir.Normalde EQ ayarında bass ve tiz ayarları ortada kullanıyorsun mesela ve orta ses seviyesinde kullanıyorsun.Herşey normal,fakat sen son seste de bu ayarda kullanırsan ses bozulur.Ses yükseldikçe herşey yükselir ve ses yüksekliğine göre herşeyi bir kademe azaltmak gerekir.Yoksa sistem bağırır. Bu gücüne bakmaksızın her sistemde böyledir.Kaynak bozuk çünkü.
  • düşünüyorum bundan bende. ama dizüstü makinada ses kaalitesi ne olur acep ? alıpta deneyen varmı ?
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar haklısınız. Şimdi ses kartının özelliklerini ve ayarlarını elden geçirdim düzeldi sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArchLord

Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar haklısınız. Şimdi ses kartının özelliklerini ve ayarlarını elden geçirdim düzeldi sorun yok

Rica ederim,aynı yanlışlık incelemede de haltuntaş arkadaşımız yaptı,%50 den sonra bass kalitesinin bozulduğunu söyledi.Bu durum aynı şekilde bilgisayarından kaynaklı.Yani EQ ayarı yüksekte ve frekanslar oynanmış şekilde ses sistemine gidiyor.Normal seste bu bozukluk hissedilmez fakat yüksek seste hissedilir. Durum tamamen kendi ayarlarınızdan kaynaklı arkadaşlar.

Diğer arkadaşımıza gelecek olursak, sistemi notebooktada kullanırsın herşeyde kullanırsın.Ses kaynağı olsun yeterli.Ola ki tatmin olmadın,USB Ses kartlarından alırsın tadından yenmez durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kuvars10

quote:

Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar haklısınız. Şimdi ses kartının özelliklerini ve ayarlarını elden geçirdim düzeldi sorun yok

Rica ederim,aynı yanlışlık incelemede de haltuntaş arkadaşımız yaptı,%50 den sonra bass kalitesinin bozulduğunu söyledi.Bu durum aynı şekilde bilgisayarından kaynaklı.Yani EQ ayarı yüksekte ve frekanslar oynanmış şekilde ses sistemine gidiyor.Normal seste bu bozukluk hissedilmez fakat yüksek seste hissedilir. Durum tamamen kendi ayarlarınızdan kaynaklı arkadaşlar.

Diğer arkadaşımıza gelecek olursak, sistemi notebooktada kullanırsın herşeyde kullanırsın.Ses kaynağı olsun yeterli.Ola ki tatmin olmadın,USB Ses kartlarından alırsın tadından yenmez durum.

Bazı şarkılarda dedim dostum:) Özellikle bazı şarkılarda dedim ve örneğini verdim çünkü o şarkılar sıradan basslı şarkılar değil..

• quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

quote:

quote:

Bazı şarkılarda dedim dostum:) Özellikle bazı şarkılarda dedim ve örneğini verdim çünkü o şarkılar sıradan basslı şarkılar değil..

Anlıyorum dostum,benim demek istediğimde anlaşılmıştır.200 watı küçümsemeyin,kaynak iyi olduğu zaman 200 wat bir canavardır belli alana kadar

• mesela belli alan şöyle açıklayım
    Normal seste bizim bina
    Sese yüklendimmi sokak ve çevre bina
    Kökledimmi 3 Sokak ötesi
  • Bugün aldığım Creative Audigy 2 ZS ses kartı ile sistemin performansı dahada güzelleşti.Ses kartı düşünen arkadaşlar bu kartıda bir düşünsünler.
  • quote:

Bugün aldığım Creative Audigy 2 ZS ses kartı ile sistemin performansı dahada güzelleşti.Ses kartı düşünen arkadaşlar bu kartıda bir düşünsünler.

hayırlı olsun :) duptıs devam :)
  • quote:

quote:

Bugün aldığım Creative Audigy 2 ZS ses kartı ile sistemin performansı dahada güzelleşti.Ses kartı düşünen arkadaşlar bu kartıda bir düşünsünler.

hayırlı olsun :) duptıs devam :)

Saolasın,aynen devam dostum
  • ses sistemini alan konudan wın :D
  • quote:

ses sistemini alan konudan wın :D

Görüş, izlenimler türü fikir paylaşımları için açtık konuyu ama... :)))
  • Bende Audigy 2 ZS kartımı başka bir arkadaşımıza sattım.
  • quote:

Bende Audigy 2 ZS kartımı başka bir arkadaşımıza sattım.

Hayırdır hocam niye sattın

quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

quote:

ses sistemini alan konudan wın :D

Görüş, izlenimler türü fikir paylaşımları için açtık konuyu ama... :)))

Aynen kimse neyden menmun neyden değil hiç söylemiyor (:

Şimdi bi dekoderi felan olsaydı dijital baglantı vs millet hep sorunlarını çözene kadar ugrardı işi bitinde hal hatır sormazlardı bizim milletin huyu bu

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.