Şimdi Ara

LOGITECH-Z623'cüler BURAYA!!! (İnceleme: Video - Resim) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.382
Cevap
28
Favori
184.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gerçekten çok başarılı bir inceleme olmuş.. açıkcası kabini beklediğim kadar başarılı bulmadım.. logitech biraz daha geliştirse kendini iyi olucak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemophoN

hepinize geçmiş ossun ozaman

Z2300 topiği değil yanlış yazdın galiba?
  • Hatları karışmış arkadaşın
  • ya şimdi herkesin düşüncesi beklentisi farklı tabi ama subwoferi sönük kalmış açıkçası belki ebatınnı küçük olmasından kaynaklıdır z2300 1000watt jbl gibi koyuyor z623 ün sadece uydularını beğeniyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemophoN

ya şimdi herkesin düşüncesi beklentisi farklı tabi ama subwoferi sönük kalmış açıkçası belki ebatınnı küçük olmasından kaynaklıdır z2300 1000watt jbl gibi koyuyor z623 ün sadece uydularını beğeniyorum

İşlev önemli bu konuda,daha küçük olup aynı işi görüyorsa ve z2300deki gibi ses karışıklığı yapmıyorsa,demek ki bu başarılıdır.
  • z623cüler kopuyormuyuz heyyy
    hiç ses seda cıkmıyor yahu nasıl gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnarcHiest

z623cüler kopuyormuyuz heyyy

Millet aktı sahil kıyılarına orada kopuyor artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuvars10

quote:

dün bende aktım istanbulda sular biraz daha ısınsa fena olmaz ama ses sistemini yanımda götüremedim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kuvars10

quote:

dün bende aktım istanbulda sular biraz daha ısınsa fena olmaz ama ses sistemini yanımda götüremedim

Yaz tam anlamıyla gelemedi gitti

Hocam aklımdan şöyle bir fikir geçiyor,bu sistemle birlikte Stüdyo monitör hoparlör kullansam nasıl olur diyorum,Edifier'inkiler hoşuma gidiyor.Tizlerde iyileşme olacaktır,derin basslarda da subwoofer kendini gösterir,ama peki diğer seslerde uyum sağlar mı acaba?

• şöyle birşeysöyleyim seslerde büyük bi karmaşa olur ve gürültüden başka birşey getirmez sesin dengesi bozulur ama ikitane z623 bak o fena olur

cok kaliteli bi ses kartı ile iyi bi EQ ayarı tizleri sisteme adam gibi cıkarttırır aslında mid sesleri felan ama cok para cok
  • quote:

şöyle birşeysöyleyim seslerde büyük bi karmaşa olur ve gürültüden başka birşey getirmez sesin dengesi bozulur ama ikitane z623 bak o fena olur

cok kaliteli bi ses kartı ile iyi bi EQ ayarı tizleri sisteme adam gibi cıkarttırır aslında mid sesleri felan ama cok para cok

Seslerde belki uyumu yakalarsın da,bass konusunda olmaz,

Ses kartı konusunda piyasa kötü,kaliteli kartların auzen,asus gibi ülkemizde satan yer yok.

• aynen ya valla vahim durumdayız şimdi bunun yüzünden yarın bi çig köfte yapayım fena olur
  • quote:

aynen ya valla vahim durumdayız şimdi bunun yüzünden yarın bi çig köfte yapayım fena olur

Vahim olan bişey yok bence,onboardtada güzel ayar yaptım memnunum,kötü diye birazda kendi kendimizi gazlıyoruz,gidip bir karta 300tl vereceksem,sesi bariz değiştirmeli,yok tiz azıcık iyileşti,yok ötesi biraz belirginleşti diye bence o kadar para yazık.

Çiğ köfteyi kendin mi yapıyorsun yoksa şu bimdeki hazır içler var ya onlardan mı alıyosun dostum

• quote:

şöyle birşeysöyleyim seslerde büyük bi karmaşa olur ve gürültüden başka birşey getirmez sesin dengesi bozulur ama ikitane z623 bak o fena olur

arkadaşın sölediğine kesinlikle katılmıyorum..biz z2300 le edifier r1600t modelini bir arada denedik,sesler mükemmel oldu,tabi z2300 ün uydularını tamamen iptal ettik,yani takmadık,sadece sub woofer ı aktifti,monitörlerde mid ve tizde destek verince on numara oldu,ama sizin remote kontrol sağ uydu da oldugu için,uyduları iptal etme sansınız yok sanırım,yada uyduların sesini tamamen kısmak gibi,eger varsa,parada varsa hertürlü yapılır,tek dez avantajı,iki sistemide açık tutma zorunluluğunuz,buda fazla elektrik demek..

• quote:

Orijinalden alıntı: aliakalin

quote:

arkadaşın sölediğine kesinlikle katılmıyorum..biz z2300 le edifier r1600t modelini bir arada denedik,sesler mükemmel oldu,tabi z2300 ün uydularını tamamen iptal ettik,yani takmadık,sadece sub woofer ı aktifti,monitörlerde mid ve tizde destek verince on numara oldu,ama sizin remote kontrol sağ uydu da oldugu için,uyduları iptal etme sansınız yok sanırım,yada uyduların sesini tamamen kısmak gibi,eger varsa,parada varsa hertürlü yapılır,tek dez avantajı,iki sistemide açık tutma zorunluluğunuz,buda fazla elektrik demek..

Sağ uyduyu iptal etme imkanı yok ve malesef sesi kısmakta mümkün değil,kısınca sistemden yararlanamayız.Hevesine girmiştim ben bu işin ama ses uyumu konusunda sağ uydu pürüz çıkartabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: aliakalin

Uyduları iptal erdersen tabi karmaşa olmaz be arkadaşım

iki ayrı ses sistemi birlikte calıstımı ikiside aynı güçlerde veya dengede olmadıkca gürültü artar ama kalite öyle kolay kolay artmaz ayrıca bass konusunda extra sıkıntı yaratır

ben mikado v11b ve z263 ü bi arada calıstırdıgımda sesi belli bi orana getirince

dam dum damdum baslar sacmalıyor tizler ise kulağına çakılıyor insanın

denemesem zaten böyle bi yorum yapmam

• Madem denediğine göre dostum sorun yok Biz o zaman sadece ses kaynağını düzeltelim yeterli,yani ses kartını. Benim beklentim tizleri daha belirgin ve keskin yapması,birazda midleri iyileştirmesi.Bass konusuna değinmiyorum onda sıkıntı yok
  • Evet kardeşim aynen öyle yapmamız lazım bize cok sağlam ses kartları lazım cıkış gücü yüksek geniş frekans aralıklarına sahip ayarları olması lazım

dandik creative ses kartı bile taktıgımda basslar ve tizlerin şekli şemali değişiyordu ama artık sürücü olmadıgı için w7 kullanmıyorum zaten kart ilk aldıgımda liseye yeni baslamıstım aradan 7 yıl geçti nerdeyse aradan
  • Aynen kardeşim iyi bir kart gerekli,benim gönlüm dediğim gibi auzen veya asustan geçiyor.Karttaki devreler çok kaliteli görünüyor. Fakat ülkemizde bulmak zor bunları,onun içinde x-fi titaniumdan başka alternatif kalmıyor.USB kartlar nasıldır,x-fi surround pro falan. Bunlarda bildiğim kadarıyla x-fi çipi yok. Am görüntüleri hoş gözüküyor.
  • görüntü olarak iyi gibi dursalarda 200tl lik bi model hariç diğer usblerden kimse menmun değil gördüğüm kadarı ile
    bide x-fi 180 liralık dahili kartın mikrofon sorunlu diyorlardı ayarlarında sorun var deniyordu o beni soğuttu karttan ...
    bende cok kart baktım ama şuan için hiç biri uygun gelmedi seçenek cok az
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.